Kızlar lütfen yardımcı olun

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.702
6.745
158
27
Kızlar dolap uygulamasından ütü aldım. Satıcı kadın kusuru yok demişti. İşlerim vardı bugün açtım baktım hem çatlak hem de su akıtıyor. Otomatik onaylamış para gitmiş kadına. Çok üzgünüm yarın dolap uygulamasını arayacağım. Hiçbir şey yapamam mı tüketici hakem heyetine şikayet etsem. Param çöpe gitti. Başına böyle bir şey gelen var mı. Ucuz olsun diye böyle bir şey yapmıştm.

Kızlar dolap uygulamasından ütü aldım. Satıcı kadın kusuru yok demişti. İşlerim vardı bugün açtım baktım hem çatlak hem de su akıtıyor. Otomatik onaylamış para gitmiş kadına. Çok üzgünüm yarın dolap uygulamasını arayacağım. Hiçbir şey yapamam mı tüketici hakem heyetine şikayet etsem. Param çöpe gitti. Başına böyle bir şey gelen var mı. Ucuz olsun diye böyle bir şey yapmıştm.
Geçmiş olsun. Uygulama maalesef arkasında durmuyor. Özellikle satıcı kargo paketlemesi yaparken video çekip yüklediyse hasarsız olduğu gözükecek şekilde, hiçbir hakkınız kalmıyor. Siz keşke kargo gelir gelmez ürünü deneyip iade isteseydiniz. Tüketici hakem heyeti işe yarar mı bilmiyorum, uygulamanın sözleşmesi çok katı. Kesinlikle mağdur oluyorsunuz böyle durumlarda.

Bir de ürünün onaylanması 2 gün mü 3 gün mü ne sonra oluyor. Geç kalmışsınız ürüne bakmak için ☹️

Niye o kadar bekliyorsunuz incelemek için?
Aldığınız kişi ile iletişime geçin belki azıcık vicdan varsa parayı iade eder

Geçmiş olsun. Uygulama maalesef arkasında durmuyor. Özellikle satıcı kargo paketlemesi yaparken video çekip yüklediyse hasarsız olduğu gözükecek şekilde, hiçbir hakkınız kalmıyor. Siz keşke kargo gelir gelmez ürünü deneyip iade isteseydiniz. Tüketici hakem heyeti işe yarar mı bilmiyorum, uygulamanın sözleşmesi çok katı. Kesinlikle mağdur oluyorsunuz böyle durumlarda.
Anladım o gün nöbetçiydim yorgun geldim. Şimdi açıp bakabildim. Çok üzgünüm. Videosu yoktu ürün fotoğrafı vardı yarın dolap destek hizmetlerini arayacağım.

Elektronik urun dolaptan alinmaz paranizi alma sansiniz cok dusuk onaylanmis sistem bisey yapmiyor saticiyla iletisime gecind erler muhtemelen

Kızlar fotoğraflara bakıyorum çatlak görünmüyor kargoda çatladı büyük ihtimalle. Ürün ütü. Su sızdırdığı için parayla tamir ettiysem yarın Philipsi arayacağım.

Elektronik urun dolaptan alinmaz paranizi alma sansiniz cok dusuk onaylanmis sistem bisey yapmiyor saticiyla iletisime gecind erler muhtemelen
Hata yaptım. Philips servise kendim götürsem tamir etmezler mi çatlak ve su akıtıyor diye

Banada biri böyle orjinak diye cakma canta satmıstı kızın burnundan getirdim arkadaşlarıma linc ettirdim ürünlerini almak isteyenlere yazdım bu dolandırıcı sakın almayın şöyle böyle kızada dedim sana bu dolaptan satış yaptırmıcam. Hesabını kapattırıcam. Kızında puanı baya yüksekmiş takipcisi falan. Öyle olunca göze alamadı paramı iade etti 😂 tabi dolap müşteri hizmetlerininde burnundan getirdim baya darladım . Hakkınızı arayın.

Banada biri böyle orjinak diye cakma canta satmıstı kızın burnundan getirdim arkadaşlarıma linc ettirdim ürünlerini almak isteyenlere yazdım bu dolandırıcı sakın almayın şöyle böyle kızada dedim sana bu dolaptan satış yaptırmıcam. Hesabını kapattırıcam. Kızında puanı baya yüksekmiş takipcisi falan. Öyle olunca göze alamadı paramı iade etti 😂 tabi dolap müşteri hizmetlerininde burnundan getirdim baya darladım . Hakkınızı arayın.
Ay çok iyi yapmışsınız sahte ürün satanlara yapmak istediğim 😂😂😂

Geçmiş olsun Sena soğuk su gider maalesef dolap uygulaması böyle
Satıcı ile iletişime geçtim yeminler ediyor sağlamdı diye. Allahtan korkarım kimseyi dolandırmadım bugüne kadar diyor. Defolu olsa defolu derim niye kendimi de sizi de uğraştırıyım diyor. Meğerse sürat kargoda kırılmış kızlar. Fırlatmışlar ya da üzerinde ağır bir şey taşımışlar. Resimlerde zaten kırık, çatlak görünmüyor hiçbir sıkıntısı yoktu. Fotoğrafını ve ismimi numaramı kargocular aldılar. Bayram dönüşünde tutanak tutacaklarmış. Parayı eğer siz haklı bulunursanız şirket bir miktar yatırır dedi. Gittim kargoyla konuştum. Şimdi de yetkili servise tamire verdim. Kasa full değişecek yenisiyle dedi, bayram sonu fiyat veririz şu an sistem kapalı dedi.

Back
X