- 11 Şubat 2022
- 101
- 24
- 23
-
- Konu Sahibi papatya__hanim
İlk 5 dakikada çıktıysa silik bi çizgi var gibi. Kuruma çizgisi de olabilir. Bence hemen kan ver inşaallah vardırÖncelikle merhaba kızlar bir sorum olacak size. Benim normalde adet tarihim takvime göre dün olmam gerekti gelmedi diğer takvimde de bugün gösteriyor hala gelmedi. 2 haftadır baş ağrısı çekiyorum. 1 haftadır da ara ara gelen kaşık ağrılarım var bugün de çok fena bel ağrım başladı test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı birşey. O kadar istiyordum ki çok dua ediyorum rabbime inşallah rabbim gönlüme göre veriradetim hala bugün gelmedi. Normalde adetime yakın hep kahve lekeler görürüm başlarında ama öyle birşey görmedim bu ay sabah sadece çok çok hafif pembemsi akıntı ile karışık birşey gördüm o da çok hafif
5 dk olmuştur en fazla bilemedin 6 dk içeri gittim geldim böyle gördüm. Geçen de rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm o kadar güzeldi ki hep dua ediyorum olsun diye belki de olmuşturCanım belirtilern var gibi bende senin gibiydim belirtilerde baş ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı va vardı. Testinde çizgi çok belli hemen 5 dk içinde mi belirdi eğer ki öyleyse hayırlısıyla hamilesindir
Var gibi de ama olmayabilir de iki gün sonra bu testi tekrarla canım veya hemen kan ver kesin sonuç alırsınÖncelikle merhaba kızlar bir sorum olacak size. Benim normalde adet tarihim takvime göre dün olmam gerekti gelmedi diğer takvimde de bugün gösteriyor hala gelmedi. 2 haftadır baş ağrısı çekiyorum. 1 haftadır da ara ara gelen kaşık ağrılarım var bugün de çok fena bel ağrım başladı test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı birşey. O kadar istiyordum ki çok dua ediyorum rabbime inşallah rabbim gönlüme göre veriradetim hala bugün gelmedi. Normalde adetime yakın hep kahve lekeler görürüm başlarında ama öyle birşey görmedim bu ay sabah sadece çok çok hafif pembemsi akıntı ile karışık birşey gördüm o da çok hafif
Ay hadi inşallah ya normalde adetim yaklaştğında böyle bel ağrısı çekmem ilk defa oldu baş ağrım da yoktur bu 2 haftadır bitmek bilmiyor ağrıCanım belirtilern var gibi bende senin gibiydim belirtilerde baş ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı va vardı. Testinde çizgi çok belli hemen 5 dk içinde mi belirdi eğer ki öyleyse hayırlısıyla hamilesindir
Evet canım kesin emin olmak için tekrarlayacam testiVar gibi de ama olmayabilir de iki gün sonra bu testi tekrarla canım veya hemen kan ver kesin sonuç alırsın
Bende normalde bel ağrısı hiç çekmemAy hadi inşallah ya normalde adetim yaklaştğında böyle bel ağrısı çekmem ilk defa oldu baş ağrım da yoktur bu 2 haftadır bitmek bilmiyor ağrı
Evet ben daha önce kaç defa yaptım yarım saat bekletilse bile hiç görünmezdi en ufak çizgi bileBende normalde bel ağrısı hiç çekmemhayırlısıyla gönlğndeki gibi olsun canım inşallah vardır çizgi dediğin gibi çıktıysa vardır çünkü kaset testte hiç çıkmıyor gebelik olmayınca
İnşallah canım tekrarlayacam her ihtimale karşıAma bazen testler bozukta olabiliyor bir kere daha testini tekrarla inşallah vardır
Sağlık ocaklarında sabahtan kan veriliyor canım görselde bende silik görüyorum çok yeni olabilir, inşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırsınİnşallah canım tekrarlayacam her ihtimale karşıacaba kan tahlili sağlık ocağında verebiliyor muyuz
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorumSağlık ocaklarında sabahtan kan veriliyor canım görselde bende silik görüyorum çok yeni olabilir, inşAllah hayırlısı ile güzel haberler alırsın
2 gün sonra aynı marka test ile tekrarla canım, bel ağrısı önemli bence. Benim de hiç olmazdı bel ağrısı birde karın şişkinliğiÖncelikle merhaba kızlar bir sorum olacak size. Benim normalde adet tarihim takvime göre dün olmam gerekti gelmedi diğer takvimde de bugün gösteriyor hala gelmedi. 2 haftadır baş ağrısı çekiyorum. 1 haftadır da ara ara gelen kaşık ağrılarım var bugün de çok fena bel ağrım başladı test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı birşey. O kadar istiyordum ki çok dua ediyorum rabbime inşallah rabbim gönlüme göre veriradetim hala bugün gelmedi. Normalde adetime yakın hep kahve lekeler görürüm başlarında ama öyle birşey görmedim bu ay sabah sadece çok çok hafif pembemsi akıntı ile karışık birşey gördüm o da çok hafif
Hamile misin peki sen şuan? Bu belirtileri yaşadın mı acaba2 gün sonra aynı marka test ile tekrarla canım, bel ağrısı önemli bence. Benim de hiç olmazdı bel ağrısı birde karın şişkinliği
Sağlık ocağında kaç gibi verebilirim acaba. Ve aç karna mı veriliyorBence aile hekiminize gidip tetkik yaptırın. Doğru sonuç elde edersiniz. Yarın sabah kan verseniz cuma günü sonucu alırsınız.
Evet idrar testinde pozitifi gördümHamile misin peki sen şuan? Bu belirtileri yaşadın mı acaba
Her yer aynı mi bilmem ama bizim burada sabah 8.30 da basliyo kanSağlık ocağında kaç gibi verebilirim acaba. Ve aç karna mı veriliyor