• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

İnşallah canım iki kere yumurtlama olabiliyor 😊ovulosyona devam et sen bakalım çatlama olup silillesicek mi 🌼
Canım sanırım ben yanlış yazdım ya da sen ya beni yanlış anladın, ben normalde 2 Mart gibi yumurtlamış olmam gerekiyordu o sıra ovülasyon testi yapmadım. Evde gebelik testi yoktu ovülasyon yapayım dedim pic gördüm onu öyle görünce gebelik testi yaptım. Onda da silik görünce gittim kan verdim. Kan da negatif çıktı. Ben de kan negatif çıkınca o dönemi yumurtlama olarak sayıp o günleri değerlendirdim. Ve üçüncü günün sonunda yum çatladı

Merakla okudum canım yazdıklarını ve çok şaşkınım. Pik ise yumurtlama mi yasadin acaba kan negatif ise geriye başka seçenek kalmıyor . Acaba bende mi yumurtlamayi görücem benimde sanki koyulasicak gibi ovulasyon testim. 9-10 Mart'ta yumurtlamayi gördüm 11 Mart'ta çatlama. Bugün bendeki testte böyle çıktı. Normalde daha silik çıkması gerekmiyomuydu

Eklentiler

• 1000038718.webp
    1000038718.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 3
Back