- 11 Şubat 2022
- 101
- 24
- 23
-
- Konu Sahibi papatya__hanim
Peki randevuyu nerden alıyoruz yardımcı olur musunBizim buradaki saat 9a kadar. Bir ara da 10'a kadardı. Siz 8.30 gibi randevu alıp gitseniz hamilelik şüphenizi söylersiniz. Kan alırlar diye düşünüyorum. Fark etmiyor aç veya tok olmanız ama hekiminiz ayrıca glukoz vsye bakar. İsterseniz aç karnına gidin.
E Nabız ya da mhrs aile hekimi randevusu ama doktorlar 2 gün iş birakacakmis canım özel varsa yakında tıp merkezi uygun fiyatlıPeki randevuyu nerden alıyoruz yardımcı olur musun
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bence gebelik var benimde testim böyle cikmiati adetime iki gün kala bir an önce kan testi yaptirin
182 veya MHRS sayfasından. Randevusuz da gitseniz bakarlar belki. Yarın bazı hekimler grevde olur ama sizinkini bilemem. Greve katılmayabilir.Peki randevuyu nerden alıyoruz yardımcı olur musun
İnşallah canım tekrarlayacam her ihtimale karşıacaba kan tahlili sağlık ocağında verebiliyor muyuz
Yinede bugün gideyim ben şansımı deneyeyim182 veya MHRS sayfasından. Randevusuz da gitseniz bakarlar belki. Yarın bazı hekimler grevde olur ama sizinkini bilemem. Greve katılmayabilir.
Ay hadi inşallahbu kuruma çizgisine çok benzemiyor sanki var gibi
emin olmak için kan testi yaptır özelde yaptırabilirsen 2 saat sonra sonucu alabilirsin
sağlık ocağında yaptırsan ertesi gün sonuç çıkıyor sabah saatlerinde kan alıyor sağlık ocağı ve randevu almanıza gerek yok sabah direk gidip kan vermek istiyorum gebelik için dersen alırlar.
verdin mi kan?Ay hadi inşallah
Sabahtan sağlık ocağına gittim kan alamıyoruz dediler doktor. Tatilde oldukları içinverdin mi kan?
Acilde aldırSabahtan
Sabahtan sağlık ocağına gittim kan alamıyoruz dediler doktor. Tatilde oldukları içinbayramdan sonra gel anca dedi ve hem üstünden birkaç günde geçsin dedi seninki daha 2 3 gün geçmiş bi 10 gün daha bekle istersen dedi bayramdan sonraya kaldım artık
he ya ben de ondan daha fazla heycan yaptımAcilde aldır
Acile gitSabahtan
Sabahtan sağlık ocağına gittim kan alamıyoruz dediler doktor. Tatilde oldukları içinbayramdan sonra gel anca dedi ve hem üstünden birkaç günde geçsin dedi seninki daha 2 3 gün geçmiş bi 10 gün daha bekle istersen dedi bayramdan sonraya kaldım artık
Doğru valla neden bayrama kadar bekliyorum kiAcilde aldır
ilaç kullanmam lazım ama gebelik şüphem var de yapıyorlarDoğru valla neden bayrama kadar bekliyorum ki
ahahah valla benim de içim içimi yiyor ama bayramdan sonraya kadar bekletememhe ya ben de ondan daha fazla heycan yaptımmeraktan catlıcam dunden berı bakıyorum
Mantıklı geldi bu bakilaç kullanmam lazım ama gebelik şüphem var de yapıyorlar
noldu yaptırdın mı test?Mantıklı geldi bu bak
Ay yok valla yaptıramadım eşime daha söyleyemedim böyle birşey yaptığımı çünkü sürpriz yapmak istedim acile de gidemedim şimdi tekrar test yaptım yine silik çıktınoldu yaptırdın mı test?
ben senden daha çok merak ediyorum kız