Kızlar lütfen testime bakar mısınız

Bizim buradaki saat 9a kadar. Bir ara da 10'a kadardı. Siz 8.30 gibi randevu alıp gitseniz hamilelik şüphenizi söylersiniz. Kan alırlar diye düşünüyorum. Fark etmiyor aç veya tok olmanız ama hekiminiz ayrıca glukoz vsye bakar. İsterseniz aç karnına gidin.
Peki randevuyu nerden alıyoruz yardımcı olur musun

Hayırlı olsun bence gebelik var benimde testim böyle cikmiati adetime iki gün kala bir an önce kan testi yaptirin

bu kuruma çizgisine çok benzemiyor sanki var gibi
emin olmak için kan testi yaptır özelde yaptırabilirsen 2 saat sonra sonucu alabilirsin
sağlık ocağında yaptırsan ertesi gün sonuç çıkıyor sabah saatlerinde kan alıyor sağlık ocağı ve randevu almanıza gerek yok sabah direk gidip kan vermek istiyorum gebelik için dersen alırlar.

bu kuruma çizgisine çok benzemiyor sanki var gibi
emin olmak için kan testi yaptır özelde yaptırabilirsen 2 saat sonra sonucu alabilirsin
sağlık ocağında yaptırsan ertesi gün sonuç çıkıyor sabah saatlerinde kan alıyor sağlık ocağı ve randevu almanıza gerek yok sabah direk gidip kan vermek istiyorum gebelik için dersen alırlar.
Ay hadi inşallah 🥰

Sabahtan

Sabahtan sağlık ocağına gittim kan alamıyoruz dediler doktor. Tatilde oldukları için 🙄 bayramdan sonra gel anca dedi ve hem üstünden birkaç günde geçsin dedi seninki daha 2 3 gün geçmiş bi 10 gün daha bekle istersen dedi bayramdan sonraya kaldım artık😏
Acilde aldır 🤭😃

Sabahtan

Sabahtan sağlık ocağına gittim kan alamıyoruz dediler doktor. Tatilde oldukları için 🙄 bayramdan sonra gel anca dedi ve hem üstünden birkaç günde geçsin dedi seninki daha 2 3 gün geçmiş bi 10 gün daha bekle istersen dedi bayramdan sonraya kaldım artık😏
Acile git 😃 çok mide bulantısı baş dönmesi var gebelikten şüpheleniyorum dersin 🤗

noldu yaptırdın mı test?
ben senden daha çok merak ediyorum kız
Ay yok valla yaptıramadım eşime daha söyleyemedim böyle birşey yaptığımı çünkü sürpriz yapmak istedim acile de gidemedim şimdi tekrar test yaptım yine silik çıktı

Eklentiler

• B992D73A-5FE9-4E82-BDE3-ABEA82116AA6.jpeg
    B992D73A-5FE9-4E82-BDE3-ABEA82116AA6.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 137
X