wowo halen aynaya bakınca çok kötü hissediyorum kendimi...ramazan ayı diye şuan yaptıklarım sabah akşam masaj yapıyorum...neredeyse yarım saat kadar...kendi kendime masör oldum diyebilirim...

Ama masajım göğüslere çok iyi geldiğini kendim farkettim..ilk başladığımda göğüsucunun hemen arkasında hafif sert bi kütle elime geliyordu..sanırım o kısım süt kanallarının olduğu yer oluyorki,küçülmüş daralmıştır..ama ben masaj yaptıkça orası yumuşadı açıldı bence...böyle böyle dahada olumlu sonuçlar alacağımı düşünüyorum...

Masajı bebe yağı yada şerbetçi otu kaynatıp bizzat suyuyla yapıyorum...krem falan eklemiyorum..Birde arada ısırgan çayı içiyorum şimdilik bu kadar ama asıl programım tabiiki bu değil...
Birgün silikon düşünürsem bile,,,en azından bu çabalarla göğüslerimin şekli daha güzel olacak...istediğim sonucu elde edemesemde daha dolgun ve diri duracaklarına eminim...buda silikonun çok daha güzel durmasını doğal durmasını sağlayacak..O yüzden her durumda bizim faydamıza yaptığımız herşey...
Aynen devam edelim kızlar.durmak yok..azda olsa bişeyler yapalım.