Yaz sonu başlıcam çok düzenli olmak için yazın düzen oturtamam saraçoğlunun kürü 3 ay gidiyo sanırım ama tam bilmiyorum fb10br.
O sayfayı okumadım matem bilmiyorum kremin reklamı gibi evet
Kızlar ben havuzdan denizden soğudum sapık gibi göğüslerine bakıyorum herkesin millette ne göğüs var şaşırıyorum moralim bozuluyo gördükçe diyorum sağlığımız yerinde şükretmek lazım ama göğüslüleri görünce kıskanmadan edemiyorum çok güzel duruyo düz olmak hiç güzel değil :'(
C cup hayal ama B cup yapabiliriz diye umuyorum zaten B cupun altı düz bizim gibi ama B en azından küçükte olsa göğüs olmuş olcak çok düzenli olmamız lazım ben yağ sürmicem artık çünkü bende küçük tüyler belirginleşti küçük göğüslerim birde kıllı olcak nerdeyse
keten tohumu ve çaylarla halletmemiz lazım uzun sürede ben işe yarıyacağını düşünüyorum
Matem senin programına baktım ama çok dolu canım onu 6-9 ay en az yapmamız lazım programlarımızı ben o kadar dolu olsa yapamam gibi geliyo
ben sabah akşam 1 er kupe ve 1 er yemek kaşığı yiyip içicem
Ve cm olarak ölçmicem görüntüde fark etmesi lazım hedef sütyeni alıcam B cup bez sütyenler varya ondan alıcam görüntüye bakıcam cm olarak değil artık büyüsün yeter ben kilo da alıcam ama kilodanda çok umudum yok bizim şanssızlığımız ergenlikte aşırı zayıf olmamızdı
Kime baksam kocaman memesi var bana kocaman geliyo tabi hepsi
üçgen bikinileri giymişler ortada kocaman çatal
ben üçgen bikini giyince dümdüz oluyorum :'( :'( :'(