şerbetçi otunu hergn 2 kez içiyorm canım çemen ununuda yoğurtla karştrp yiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inanmaxsn ama 2 gün oldu
Kızlar bu kadar büyütebilir miyiz
http://www.ankarakalicimakyaj.com/admin/pages/pictures/kalici_makyaj_gogus_1.jpg
Kızlar bu kadar büyütebilir miyiz
http://www.ankarakalicimakyaj.com/admin/pages/pictures/kalici_makyaj_gogus_1.jpg
biz bir de kocccaman istemiyoruzz ki azıcık dolgun olsun kadına benzeyelim. şanssızız anacım şanssızzz
O kadar göğsüm olsa mutluluktan ne yapıcağımı şaşırırım :'(Nerdeee ck zor azcik dogunlastiramiyoruz ki wowocm ki bu kdr buyutcez
Ya su büyük memeleri aslında büyük de değil tam ideal olanlar ama bana büyük tabi görünce gercekten cok moralim bozuluyo
coğumuzun böyle mi ?Eki Görüntüle 1173151 Yani benim böyle daha büyükse ne mutlu size
ya baksanıza su fotodaki ve yandaki fotoda büyütmeden hali bile yeter bana ya Eki Görüntüle 1173158
Of bide su olsa varya((( Eki Görüntüle 1173156
Ben bıraakmadım tatllım telkin ve tibet yogası yapıp,ısırgan ve şerbetçiotu çayı içiyorum hergün. Gelişme olmasını bekliyorum buraya yazmak için bence sen de yazı boş geçirme en azından bi sallama adaçayı falan iç tatlım, moralini bozma.Kızlar herkes bıraktı mı programlarını ?
Ben yaz sonu başlayacam şerbetçiotu çayı hayıt çayı oğul otu çayı içicem birde keten tohumu yicem düzenli olarak
Büyütenler oluyo bizim niye büyümüyo
Düzlükten kurtulsak yeter bana artık bedenini santimini geçtim en küçüğü olsun ama yuvarlak düzgün kadın göğsü gibi olsun böyle erkek gibi düz olmasın destekliler bile ufak gösteriyo :'(
Ben bıraakmadım tatllım telkin ve tibet yogası yapıp,ısırgan ve şerbetçiotu çayı içiyorum hergün. Gelişme olmasını bekliyorum buraya yazmak için bence sen de yazı boş geçirme en azından bi sallama adaçayı falan iç tatlım, moralini bozma.
Ben şimdi adaçayıyla felan hiç uğraşmycam canım yaz sonu bomba gibi başlycam sen ne zamandır şerbetçiotu içiyosun hiç gelişme var mı?
Kızlar göğüs büyümesi için sadece östrojenin artması değil östrojen ve progesteron hormonlarının birlikte artması gerekiyomuş o yüzden hayıt lazım yani hayıt ve şerbetçiotunu oğul otunu keteni birlikte kullanınca olacak bence istediğimizde çok bişey değilki burda 10-15 cm büyütenler vardı
merhabaa konuya göz gezdirdim de bende bi aralar başlamıştım konum falanda vardı hatta taki ediyodum ama bi türlü devam edemedim çok sabırsızım egzersiz yapıyodum soya sütü falan içiyodum. gögüslerim şu şekilde
Eki Görüntüle 1179271
yattıgım zaman iki yana kaçıveriyolarrbenim merak ettiğim ne kadar büyütürsem büyütüm bu şekilde mi olur hep yani yani sabit durmasını sağlamak için bişiler yokmu bilginiz varmı acaba 75 beden destekli kullanıyorum o şekilde gayet hoşlar dışarı taşıyor 80 dolguyu dolduruyor ama hafif boşluk kalıyor ama bakınca şöyle bi gözle yine de çok küçük gözüküyolar gözüme
Bu senin kendi göğsün mü? :-O bu göğüs 75 destekli göğüs mü? :-O benim bu kadar göğsüm olsa ohoo bu gayet iyi süper hatta
Ben şimdi adaçayıyla felan hiç uğraşmycam canım yaz sonu bomba gibi başlycam sen ne zamandır şerbetçiotu içiyosun hiç gelişme var mı?
Kızlar göğüs büyümesi için sadece östrojenin artması değil östrojen ve progesteron hormonlarının birlikte artması gerekiyomuş o yüzden hayıt lazım yani hayıt ve şerbetçiotunu oğul otunu keteni birlikte kullanınca olacak bence istediğimizde çok bişey değilki burda 10-15 cm büyütenler vardı
yok canım tabiki benim değil
bu gögüste 75destekli taşıyor 80 destekliye tam oluyor gibi
ama dediğim gibi yatınca hopp yana kaçıyolar dümdüz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?