• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen akıl verin

Ayferriniz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
82
39
8
22
Ben 3 aylık evliyekn küsüp gittim. Arkamdan eşim kaynanam onlar altınlarimi satılar ev yaptılar evlerinin üstüne benim paramla şu an altlı üstlü oturuyoruz ona ewlh Didim geri verceklerimis biz ev alırsak neysee şimdi biz evlilik cikarcam 150 bin para veriyorlar onada gözleri var araba alalım diyorlar ortak ben vermemk istemiyorum bunu nasıl dile getirebilirim onuda alcaklar

Çok anlaşılır yazmamışsınız ancak anladığım kadarıyla ev gibi arabayıda kendileri üzerine yapacaklar. Sizin kayınvalideniz ve kayınpederinize bişey demeniz bence uygun olmaz kötü siz olursunuz bunu düşünecek ve ailesinin hakkını savunacak olan eşinizdir. Bunun uygun olmayacağını bir zahmet oğlu annesine söylesin.

senin paranı alacaklar napcam ben diye akıl istiyorsun doğru anladım değil mi ??

eğer doğru anladıysan canım bak sana harika bir fikirle geldim. HAYIR diyeceksin. anladın umarım ama diyebileceğini sanmiyorum

Back