• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana akıl verin

Evimiz bizim arabamızda var bu arada eşimin ailesinin durumu da oldukça iyi dükkanları evleri arazileri kira gelirleri vs hepsi var ama kayınpederim yıllardır kardeşleri ile ortak ve ortaklık sebebiyle herkes birbirinden gizli harcamalar yapıyor kim ne yapsa diğeri sorguluyor falan benim eşim de aslında böyle gördüğü için gizleme ihtiyacı duyuyor yoksa eşim benden bir şey mahrum edip yapmayalım etmeyelim demez asla ama benim bunu saklamak bile zoruma gidiyor
muhtemelen cocuklugundan beri oyle gordugu icin boyle davraniyor olabilir. bence yavas yavas dozunu artirarak paylasim yapabilirsiniz, bazen de salaga yatarak. kisa sure sonra alisirlar bence. ama sizin para harcadiginiza laf soylediklerin "iletirse" orada sert cikin, benim param istedigim gibi harcarim deyin bence

Hayır eşimin ortak olmak istemedi babası ve amcalarıyla amca çocuklarıyla eşim ayrı evi babası verdi bize hatta satıp daha büyük bir ev almak istiyorsanız satın dedi ya bazı şeyler o kadar garip ki kayınpederim eşime gözü kapalı her şeyi verir tek erkek oğlu eşim zaten her şey oğlumun kafasında ama adamın sosyal hayat anlayışı yok yani yaşama amaçları sadece yatırım birikim vs eve alınan bir şey gözüne gelir dışarda yemek yenilmez tatile gidilmez falan böyle şeyleri var

esiniz onlarla ozellikle ortak is yapmiyorsa demek ki akilli dusunuyor. size tavsiyem yavas yavas alistirin, zamanla oturur. mumkun oldugunca kendi maddi bagimsizliginizi kazanin. 2. ev alabilirsiniz diyen arkadaslara da katiliyorum.

Back