• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar kuaförüm saçlarımı kısacık kesti güzel olmuş mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

deryadanmend

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
105
0
96
Ankara
$164172_174887825881792_165013553535886_349791_680821_n[1].jpg
ayy bügün sabah soluğu kuaför koltuğunda aldım yaa kuaförüm istediğimden daha kısa kesti saçlarımı bilmiyorum çok kararsızım:63:

sabah kalktığımda hemen saçlarımla vedalaştım:59: sonra o güzelim saçlarım kuaförün parmak arasında kesilip yerleri süsledi çok masum duruyorlardı yerde arada kesilen saçlarıma kuaför bastıkça bende sinir oluyordum:20:

Son düzenleme:
Hoş gözüküyor arkadan,ön profili göremesekte güle güle kullan.
Bu kesime maşayı çok yakıştırıyorum ben şöyle hafif dalgalar çok hoş duruyor...
Bu arada saç rengin doğal mı çok beğendm boyaysa rengi sorucaktım?

bence çok güsel olmuş canım,en sevdiğim saç modeli,Allah izin verirse düğünüm geçsin bende kestireceğim böyle.Ünv.de hep kullandığım modeldi,çok tarz duruyor bence.

ben bu saç modelini çok seviyorum.malesef saçlarım ince telli oldugu için kestiremiyorum ama sende hoş görünüyor.güle güle kullan :54:

güzel olmuş
ama saçının önceki halinide çok merak ettim.
iyi günlerde kullan.
kuaförler hep böyle zaten daha kısa keserler.
ben saçlarıma kıyamıyorum ya
nasıl kestiriyorsunun böyle bir çırpıda
nasıl bir cesaret bu anlamadım.

:nazar:Canım saçların çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan.Bence bu köklü değişikliğin üstüne birde saçına röfle yaptrırsan süper olur.Bu arada öyle bir anlatmışsın ki kuaförünün saçlarını kesip üzerine basmasından ayrıca zevk almış gibisin:61:

Son düzenleme:
Ben de bu modeli yeni kestirdim,emin değildim ama güzel durdu,2 aylık bebegım var,uzun olan saçlarımın bakımını yapamayacağımı düşünerek yaptım bunu ve sonuç mükemmel,kullanımı da çok kolay üstelik...Sizinki de arkadan güzel duruyor,önünün de güzel olduğuna eminim:) Güle güle kullanın..

oooo süper bence bob modellere bayıöıyorum aynı victoria beckhamın ki gibi olmuş:16:
eğer saçlarım kıvırcık olmasaydı bende kestirirdim böyle saçımı çok havalı ve sexi bence

Back