• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar kuaförüm saçlarımı kısacık kesti güzel olmuş mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim de saç böyle ama saçım çok az ve ince telli olduğundan böyle dolgun durmuyor. yine de memnunum :)

Ben cok seviyorum bu kesimi. Ve guzel gorunuyor
Gecen yaz bende uzun saclarima veda edip boyle kestirdim.Hatta daha kisaydi desem yeridir. Arkasi erkeklerin sacinin arkasi kadar kisa olmustu :52:Ama onleri seninki kdr uzundu.
Simdi uzadi yine,kestirmek istiyorum tekrar ayni ama anca turkiyeye gidince kestirebilirim.

$298819_200769249994417_100001840295117_453535_1317795203_n[1].jpg
kızlar bügün yine kuaför koltuğuna oturdum malum saçlarım yine uzamıştı bu sefer kuaföre kısacık kesmesi için ben söyledim ama bilmiyorum kuaförüm bu sefer saçımı tam istediğim gibi kesti

Eki Görüntüle 364864
kızlar bügün yine kuaför koltuğuna oturdum malum saçlarım yine uzamıştı bu sefer kuaföre kısacık kesmesi için ben söyledim ama bilmiyorum kuaförüm bu sefer saçımı tam istediğim gibi kesti

Arkadaşım yine şahane görünüyor, ama bir de uzun saçlı resmini koysan karşılaştırma şansımız daha da artacak.

Çok güzel olmuş fakat önceki halini görmediğimiz için kıyaslama yapamam fakat harika olmuş

kızlar kuaförde kesilen saçlarımı fotolarını mı koyacağım buraya:)) saçlarımın kesilmiş halindeki fotosunu koydum işte

Son düzenleme:
Deryadanment bu saç modeline bayılıyorum çok beğendim haftaya aynen bende aynısını kestireceğim

Back