• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar kuaförüm saçlarımı kısacık kesti güzel olmuş mu?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
evet keske yüzünüde görebilseydik.
yüzü hafif uzun kişilere yakıştırıyorum ben :31: benım yuzum yuvarlak olduğu için hiç hoş durmuyor bende. kısa saç bile :1: girmediğim, açmadığım konu kalmadı sacımı uzatmak için. :51: :52: umarım pişman olmazsın. :50: . soradan eski saçını özlemessin :32:

arkadan hoş gözüküyor ...ben kısa saçı sevmem ama bazılarına yakışıyor..
mesela fatmagüldeki mustafanın karısı hacer varya onun saç modeli çok hoşuma gidiyor ve ona çok yakışıyor..
seninki de ona yakın bir model ve hoş durmuş bence dert etme

bencede çok güzel olmuş bende böyle kestirmeyi çok istiyorum ama saçlarım çok gür ve dalgalı oldugu için hiç yakışmıyor, bence tadını çıkar süper

benim de saçlarım böyle. kuaförüm karar vermişti modeline. çokta memnunum. toplamamışsam genelde düz kullanıyorum ben. ama burada arkadaşlar kıvırçıkta yakışıyor bu modele dediler. nasıl yapacağım onu maşayla mı. yoksa köpüklemi? bide şöyle istediğim gibi bi köpük bulamadım ben doğal duran. ne tavsiye edersiniz.

Çok beğendiğim bir model ama ben bir türlü cesaret edemiyorum kestirmeye istediğim gibi düzgün olmazsa diye :)

bende yeni kestirdim..kuafor sagolsun istedigimden daha kisa kesti. Hic alisamadim. Simdi turp suyuna baslayacagim ama sizinkisi cok yakismis bence. Dolgun duruyor en azindan benimki gibi degil

Back