- 13 Şubat 2017
- 141
- 73
- 18
- 29
- Konu Sahibi ecemm1ilter
-
Sağlık ocağı muayene etmez. Polikliniğe gitmen gerek ama inan hangisi olduğunu ben de bilmiyorum ama annem bağırsakları ile sorunu olunca gastroenterolojiye gidiyor. Bir devlet hastanesine gidip randevu al. İnternetten almadıysan ayaktan da alıyorlar randevu için. Ya da hala akıntın varsa acile git. Onlar yönlendirir. Sağlık ocağı, aile hekimiyle olmaz o iş.Ah ablacım inan doktorla bile benimle dalga gecerek münkün değil sen bir vaka olursun dedi gülerek ve dalga gecerek yerin dibine girdim resmen ve beni muayene etmedi
Terbiyesizler. Kadın doğuma gitmişsin mesajı yeni gördüm. Ben de her hafta gidiyorum jinekologlara edepsizi de var insanı da. Okumakla vicdan sahibi olunmuyor işte. Biz neler yaşıyoruz o ebelerden, ukala doktorlardan. Azarlayanı mı, çok bilmişi mi hepsinde var. Eşek semer ilişkisi. Genç bir kız yardım istiyor işte senden ne gülüyor, rencide ediyorsun? Bu ülkenin eğitim sistemine lanet olsun.Sen bekarsın imkansız dedi doktor gülerek o tavırları görmeniz lazımdı herkes gülüyor felan. Bu kadın doğum doktorlarını bu kadar havalandıran nedir acaba ? Şikayetim var gelmişim muayene et enfeksiyonsa enfeksiyon de ben direk genel cerrahiye iniyorum suan burada. Cıkınca yazıcam size teşekkür ederim
Evet aynı duruma benzior . Allah yardım etsin .
Ben bir kere bitane yedim mahvoldum. Ölüyorum sandım dikkatli olun. Organları kasıp kavuruyor. Bobrekte su bırakmıyor bobreklerde hasar oluşuyor. Aman dikkatmerhaba kızlar , şuan bu korkum yüzünden üyelik aldım bana yardımcı olun hastahaneyede gidemiyorum.
Dün aksam kabızlık problemim yüzünden acı çehre tohumundan iki tane çiğneyip yuttum genel olarak bunu deneyip başarılı olmayan yokmuş. Ama bende aksam guruldamalad olup yani bağırsaklarda hareketlilik vardı ama tuvalete çıkmadım.
Sanırım etki etmedi dedim pek umursamadım ama şuan başıma gelenin bununla ilgisi varmı diye bu kısmı anlattım daha iyi yardımcı olursunuz diye.
Az önce tuvalette idrarımı yaptıktan sonra kurulanırken afedersiniz isal oldugumu farkettim daha doğrusu öyle sandım , makatımı sildim ve peçete kupkuru vajinamı sildim isal gibi böyle anlatamıyorum ama özür dilerim böyle anlatmak istemezdim ama endişeliyim.
Peçeteyi çok hafif ileri itip cıkarınca gercektende vajinadan geldiğini anladım. Dışkı ordan geliyor yani.
Çok endişeliyim , biliyorum doktora gidin diyeceksiniz ama korkumdan söyliyemiyorum anneme babamda zaten sorumsuz beni alıp doktora götürmez.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim
Canım eve gider gitmez hemen SABİM e şikâyet ediyorsun!!!!! Mutlaka!!! Terbiyesizler. Yanlış bile olsa insan muayene eder. Belki başka birşey var.Ah ablacım inan doktorla bile benimle dalga gecerek münkün değil sen bir vaka olursun dedi gülerek ve dalga gecerek yerin dibine girdim resmen ve beni muayene etmedi
Kesinlikle edeceğim özele geldim birde kadın doğuma görüneyim , devlet salı gününe ilaçlı mr verdi , böyle beklemek cok kötüCanım eve gider gitmez hemen SABİM e şikâyet ediyorsun!!!!! Mutlaka!!! Terbiyesizler. Yanlış bile olsa insan muayene eder. Belki başka birşey var.
Cok doğru gercekten anlamıyorum evet doktorsuz olmaz ama eşinde dostunda bu olsa bana yaptıgını yaparmıydı cok merak edşyorum. Velevki ben yanlıs gördüm insan bi bakar bi tahlil ister kesinlikle korktugum inşallah başıma gelmez ama gelirse o doktoru derhal şikayet edeceğim.Terbiyesizler. Kadın doğuma gitmişsin mesajı yeni gördüm. Ben de her hafta gidiyorum jinekologlara edepsizi de var insanı da. Okumakla vicdan sahibi olunmuyor işte. Biz neler yaşıyoruz o ebelerden, ukala doktorlardan. Azarlayanı mı, çok bilmişi mi hepsinde var. Eşek semer ilişkisi. Genç bir kız yardım istiyor işte senden ne gülüyor, rencide ediyorsun? Bu ülkenin eğitim sistemine lanet olsun.
Bir konuda daha bilgilendim teşekkürler.Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. Bilmiyorsak doktora yönlendirelim.
Sanırım rektovajinal fistül vakası görmemişsiniz veya o dersi kaçırmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?