teşekkür ederimmm :)Aksesuarlarla cok guzel bir odan olacak gule gule kullan :)
bence salonun yeterince agır hem model hemde renk olarak......o yuzden oturma odanda canlı renkler düşün :) tabi şahsi fikrim....benim salon pembiş pembiş olacagından oturma takımım icin aldıgım köşe takımını bej rengi sectim :)Teşekkür ederim köşe takımında renk tercihi konusunda da bir fikir verebilirmisiniz ?
Unutmadan aman diim hangi firma olursa olsun ücretini hemen ödemeyen gerekirsise sözleşme falan yapın ürünleri kusursuz zamanında eksiksiz teslim edince ucretini ödeyin.bence salonun yeterince agır hem model hemde renk olarak......o yuzden oturma odanda canlı renkler düşün :) tabi şahsi fikrim....benim salon pembiş pembiş olacagından oturma takımım icin aldıgım köşe takımını bej rengi sectim :)
bence salonun yeterince agır hem model hemde renk olarak......o yuzden oturma odanda canlı renkler düşün :) tabi şahsi fikrim....benim salon pembiş pembiş olacagından oturma takımım icin aldıgım köşe takımını bej rengi sectim :)
aynen öyle yapıyoruz teşekkürler.......bu arada aynen salon takımım agır bir model ama dedigim gbi rengi tatlı bi pembe olacak.yemek masam beyaz sandalyelerde pembe tay tüyü kumaş....yani cok cıbıl cıvıl olacak zaten renk ve kombin olarak...sadece avangart oldugu icin biraz agırda işte zevk meselesi:) ki oturma grubumda köşe tercih ettim biraz daha sspor yani....Teşekkür ederim yorum icin :)Unutmadan aman diim hangi firma olursa olsun ücretini hemen ödemeyen gerekirsise sözleşme falan yapın ürünleri kusursuz zamanında eksiksiz teslim edince ucretini ödeyin.
dogru söylüyosunnn dikkat etmek lazımmm....uyardgn için cok cok sagol :)Gündüz saati teslimat yapsınlar ve hepsinin ambalajlı olmasına dikkat edin. Başıma geldi hala uğraşıyorum..
Canım bunun markası nedir çok güzelmişEki Görüntüle 1522567 coook heyecanlıyımmm bi an önce evimi dizmek istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmfikirlerinizi alimm????:) RENK:Şeker pembesi olacak bu arada :))Eki Görüntüle 1522566