Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar koltuk takımım nasıl sizce?:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Teşekkür ederim köşe takımında renk tercihi konusunda da bir fikir verebilirmisiniz ?
bence salonun yeterince agır hem model hemde renk olarak......o yuzden oturma odanda canlı renkler düşün :) tabi şahsi fikrim....benim salon pembiş pembiş olacagından oturma takımım icin aldıgım köşe takımını bej rengi sectim :)

Çok ağır değil mi sanki biraz yaşlı işi gibi ya da ortayas kokos kadınların seçimi gibi. Şöyle daha cıvıl çiviL genç işi modeller seçmek daha iyi olmaz mi ki.

Unutmadan aman diim hangi firma olursa olsun ücretini hemen ödemeyen gerekirsise sözleşme falan yapın ürünleri kusursuz zamanında eksiksiz teslim edince ucretini ödeyin.

Unutmadan aman diim hangi firma olursa olsun ücretini hemen ödemeyen gerekirsise sözleşme falan yapın ürünleri kusursuz zamanında eksiksiz teslim edince ucretini ödeyin.
aynen öyle yapıyoruz teşekkürler.......bu arada aynen salon takımım agır bir model ama dedigim gbi rengi tatlı bi pembe olacak.yemek masam beyaz sandalyelerde pembe tay tüyü kumaş....yani cok cıbıl cıvıl olacak zaten renk ve kombin olarak...sadece avangart oldugu icin biraz agırda işte zevk meselesi:) ki oturma grubumda köşe tercih ettim biraz daha sspor yani....Teşekkür ederim yorum icin :)

Ayrıca oturma odan olacaksa daha ne gayet iyi olur misafirden misafireyse. Ben günlük de kullanacaksınız sandım salonu. Beyaz ile toz pembe de çok hoş durur.
Ama aman diyim galiba yeni evleniyorsunuz mobilyacılar ister kurumsal olsun ister olmasın kesinlikle ürünü almadan parasını vermeyin sözleşme yapın gerekirse. Birde teslimat anında sizde evde olun iyice altını üstünü kontrol edin bi sorun olursa kesinlikle teslim kağıdına imza atmayın

Gündüz saati teslimat yapsınlar ve hepsinin ambalajlı olmasına dikkat edin. Başıma geldi hala uğraşıyorum..

Gündüz saati teslimat yapsınlar ve hepsinin ambalajlı olmasına dikkat edin. Başıma geldi hala uğraşıyorum..
dogru söylüyosunnn dikkat etmek lazımmm....uyardgn için cok cok sagol :)

koltuk takımınızı hoşuma . Rica etsem markasını öğrenebilir miyim ? Simdiden mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…