Teşekkürler :)Çok şeker beğendim. .
Güle güle kullan tatlım. .
yemek odamda var ama işte hepsini paylaşmiyim dedimÇokk beğendimm. Bnde salona klasik gurup yakıştrıyorumm.
yanına bide yemk odası gurubu, muhteşmmm olurr
innşllh canmm..yemek odamda var ama işte hepsini paylaşmiyim dedimyemek odamda avangart tarzda ......oturma grubum ve yatak odamda spor....salon dediğin agır olacak yaaaa ondan bunu tercih ettim inşallah huzurla kullanmak nasip olur her eşyayı
Aminnn cümlemizeeeee....... =)innşllh canmm..
benmde oturma odası ve yatak odası spor ama salon klasik :=) ..
perdem kruvaza..
çok memnunumm. Allh huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasib etsin
hayır düz beyaz olacak :)Orta sehpa da o mu olck peki ??
bilmemkiii cok bakmadım ama hep hayalimdi pembe pembe bi evim olması :) huzur verecegine inandım o rengin bana......inşallah pişman olmam şeker pembesi ile şeker gibi bi yuvam olur inşallah :)Ben koltuğu çok beğendim ama şeker pembesi fikrini beğenmedim. Kk'da bu tarz koltuklara bakarsan hep mavi pembe :/
eveet tabikidee :) merak ettim ?:)İyi günlerde kullanman dileğiyle çok tarz bir model beğenmişşin. Aslında benimde paylaşmak istediğim bir takım var fikrinizi almak isterim bana yardımcı olurmusunuz ?
köşeliklerdem 2. olan renk cok karışık geldi ...modeli çok güzel ama.oturma kapasiteside 1.sinden fazla......kullanışlı olması bakımından 2.....şıklık bakımından 1. güzel köşelikte........salon takıımına bayıldımm ama yaaa süpermişşş.Bu 3 takım arasında kararsız kaldım kapitoneli chester takımını salona kesin alacağım köşe de kararsız kaldım. Salon da krem ve turkuaz düşünüyorum.