Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar koltuk takımım nasıl sizce?:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Çokk beğendimm. Bnde salona klasik gurup yakıştrıyorumm.
yanına bide yemk odası gurubu, muhteşmmm olurr

Çokk beğendimm. Bnde salona klasik gurup yakıştrıyorumm.
yanına bide yemk odası gurubu, muhteşmmm olurr
yemek odamda var ama işte hepsini paylaşmiyim dedim yemek odamda avangart tarzda ......oturma grubum ve yatak odamda spor....salon dediğin agır olacak yaaaa ondan bunu tercih ettim inşallah huzurla kullanmak nasip olur her eşyayı

innşllh canmm..
benmde oturma odası ve yatak odası spor ama salon klasik :=) ..
perdem kruvaza..
çok memnunumm. Allh huzurla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasib etsin

Ben koltuğu çok beğendim ama şeker pembesi fikrini beğenmedim. Kk'da bu tarz koltuklara bakarsan hep mavi pembe :/

Ben koltuğu çok beğendim ama şeker pembesi fikrini beğenmedim. Kk'da bu tarz koltuklara bakarsan hep mavi pembe :/
bilmemkiii cok bakmadım ama hep hayalimdi pembe pembe bi evim olması :) huzur verecegine inandım o rengin bana......inşallah pişman olmam şeker pembesi ile şeker gibi bi yuvam olur inşallah :)

İyi günlerde kullanman dileğiyle çok tarz bir model beğenmişşin. Aslında benimde paylaşmak istediğim bir takım var fikrinizi almak isterim bana yardımcı olurmusunuz ?

İyi günlerde kullanman dileğiyle çok tarz bir model beğenmişşin. Aslında benimde paylaşmak istediğim bir takım var fikrinizi almak isterim bana yardımcı olurmusunuz ?
eveet tabikidee :) merak ettim ?:)

Bu 3 takım arasında kararsız kaldım kapitoneli chester takımını salona kesin alacağım köşe de kararsız kaldım. Salon da krem ve turkuaz düşünüyorum.

Bu 3 takım arasında kararsız kaldım kapitoneli chester takımını salona kesin alacağım köşe de kararsız kaldım. Salon da krem ve turkuaz düşünüyorum.
köşeliklerdem 2. olan renk cok karışık geldi ...modeli çok güzel ama.oturma kapasiteside 1.sinden fazla......kullanışlı olması bakımından 2.....şıklık bakımından 1. güzel köşelikte........salon takıımına bayıldımm ama yaaa süpermişşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…