- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Koş gel bebegimmmm beraber yiyelimmmbidahakine güzel olur üzülme ..
tadı nefis eminim , afiyet olsun tatlım :)
Eritttimmmm birazcıkkkYa bir sorum daha olucak
Margarini erittiniz mi yoksa oylece mi yogurdunuz
Acıyorummm kapıyııkapıdayım
Eritirsen zor toparlayabilirisn,tamamen eritme ama cok soguksa birazcik yumusat.en makbulu oda sicaginda olmasiii.tamamen eritirsen unu fazla kacabilirYa bir sorum daha olucak
Margarini erittiniz mi yoksa oylece mi yogurdunuz
Oyle bi heyecanla mutfaga kostum ki, keske kosmadan once bu mesajini okusaydimEritirsen zor toparlayabilirisn,tamamen eritme ama cok soguksa birazcik yumusat.en makbulu oda sicaginda olmasiii.tamamen eritirsen unu fazla kacabilir
Senin ne derdin var, anlat dertleselim şekerimEee tatlı fasli da geçti .. biraz sohbet edelim bari moralim.bozuk
Birazcik unu kacmis birazcikta fazla pismis:)ama olsun yine denersin:)pes etmee:)Oyle bi heyecanla mutfaga kostum ki, keske kosmadan once bu mesajini okusaydim
Ben erittim tamamen ve dedigin gibi toplanmasi cok zor oldu. Bi de firindan ciktiginda cok sertti bir daha serbet kaynatip doktum ustune
Bu da firindaki hali :) Eki Görüntüle 1236788
Hadi yaBirazcik unu kacmis birazcikta fazla pismis:)ama olsun yine denersin:)pes etmee:)
Kız baştan yazmayim dur link atayım ordan oku:)))Senin ne derdin var, anlat dertleselim şekerim
Tamam tatlimKız baştan yazmayim dur link atayım ordan oku:)))
Dur ben bulurum konunu altina yorumumu da yaparimAaa link atamiyorum(
Ekmek tatlisi diyecem saka tabi irmik tatlisi olabilir misal heh yada seker pare ama irmik tatlisi en kolayiSevgili k.k üyesi hanımlar hepinize sevgiler ve öpücükler
Buda dert mi diyeceksiniz biliyorum ama nereye açacağımi bilemedim .. yanlis yere aciyorsam konuyu sevgili Mune şimdiden Özür dilerim..
Kız kardeşim ve benim caniminiz Şerbetli tatlı istiyor . Yapılışı kolay bir tatlı var mı bildiğiniz çok teferruat istemeyen. :))
Cevap veren güzel parmaklarıniz dert görmesin şimdiden teşekkürler :))
Bir dahaki sefere onu denerim bebegim:))Ekmek tatlisi diyecem saka tabi irmik tatlisi olabilir misal heh yada seker pare ama irmik tatlisi en kolayi
Un helvasi sonucta serbet katiyorsinArastiriyim hemen nasilmis canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?