- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)Tadi guzel oluyor mu bunun, hic yemedim de ben
Yapicam ben galiba canim cok cektii, konu sahibi sayesinde gelsin kalorilerr
Sizin tarifiniz nasil bu arada ben internetten buldum bir tarif http://www.nefisyemektarifleri.com/kakaolu-islak-kurabiye/ sizde bu tarifi mi kullaniyorsunuz
tatlım kurabıyeler sıcakkenmi şerbete bağıracağım sogukkenmikalburabastı
kemal paşa
revani
kadıngöbeğii
aklıma geldi benimde :)
yapta bende geliyorum izmire
tatlım kurabiyeler sıcakkenmi şerbete bağıracağım soguyuncamı?Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)
Tatlı
tatlım kurabıyeler sıcakkenmi şerbete bağıracağım sogukkenmi
Nerdeyse hazırşerbet soğuk kurabiyeeler sıcak olcak :)
ama şekli biraz bozuk oldu büyük yapmışımşerbet soğuk kurabiyeeler sıcak olcak :)
Ama s
ama şekli biraz bozuk oldu büyük yapmışım
İlk sicagi cikinca canim cok sicakken atinca parcalaniyorTat
tatlım kurabiyeler sıcakkenmi şerbete bağıracağım soguyuncamı?
Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)
Tadi guzeldir eminiiimm.afiyet olsun simdidenn
Unun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?
Birde hepsini birden koymayin derken ne demek istediniz? Mutfakla aram pek yok da
Cok tesekkur ederiimUnun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)
180 derecede pişirdim nefis oldu.. Kızlar ..Cok tesekkur ederiim
Hemen giriyorum mutfaga
Bi de kac derecede pisiriyorsunuz?
Tatlıma nefis oldu.. Ağzına saglık bitsem TSK ederim güzel tarifin için .. Buyrun gelin beraber yiyelim... Çok basit herkes yapabilir...Unun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)
Gayet guzel gorunuyolar.rica ederim.afiyet bal seker olsun:)
tskler bitanem sayenden nefis bir tatlı yapmayı ogrendımmGayet guzel gorunuyolar.rica ederim.afiyet bal seker olsun:)
Ya bir sorum daha olucak180 derecede pişirdim nefis oldu.. Kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?