Kızlar kolay Şerbetli tatlı !!

Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)

Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)
Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?
Birde hepsini birden koymayin derken ne demek istediniz? Mutfakla aram pek yok da

Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?
Birde hepsini birden koymayin derken ne demek istediniz? Mutfakla aram pek yok da
Unun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)

Cok tesekkur ederiim
Hemen giriyorum mutfaga
Bi de kac derecede pisiriyorsunuz?

Tatlıma nefis oldu.. Ağzına saglık bitsem TSK ederim güzel tarifin için .. Buyrun gelin beraber yiyelim... Çok basit herkes yapabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…