• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kolay Şerbetli tatlı !!

Ya bir sorum daha olucak :D
Margarini erittiniz mi yoksa oylece mi yogurdunuz
Eritirsen zor toparlayabilirisn,tamamen eritme ama cok soguksa birazcik yumusat.en makbulu oda sicaginda olmasiii.tamamen eritirsen unu fazla kacabilir

Eritirsen zor toparlayabilirisn,tamamen eritme ama cok soguksa birazcik yumusat.en makbulu oda sicaginda olmasiii.tamamen eritirsen unu fazla kacabilir
Oyle bi heyecanla mutfaga kostum ki, keske kosmadan once bu mesajini okusaydim :(
Ben erittim tamamen ve dedigin gibi toplanmasi cok zor oldu. Bi de firindan ciktiginda cok sertti bir daha serbet kaynatip doktum ustune
Bu da firindaki hali :)
image.webp

Oyle bi heyecanla mutfaga kostum ki, keske kosmadan once bu mesajini okusaydim :KK43:
Ben erittim tamamen ve dedigin gibi toplanmasi cok zor oldu. Bi de firindan ciktiginda cok sertti bir daha serbet kaynatip doktum ustune
Bu da firindaki hali :) Eki Görüntüle 1236788
Birazcik unu kacmis birazcikta fazla pismis:)ama olsun yine denersin:)pes etmee:)

:)) 2. Kez yaptigimiz daha güzel olur.
Ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun canım. .
Bugün bütün k.k ıslak kurabiye tatlısı yiyecek sanırım:)

Sevgili k.k üyesi hanımlar hepinize sevgiler ve öpücükler:KK60:
Buda dert mi diyeceksiniz biliyorum ama nereye açacağımi bilemedim .. yanlis yere aciyorsam konuyu sevgili Mune şimdiden Özür dilerim..
Kız kardeşim ve benim caniminiz Şerbetli tatlı istiyor . Yapılışı kolay bir tatlı var mı bildiğiniz çok teferruat istemeyen. :))
Cevap veren güzel parmaklarıniz dert görmesin şimdiden teşekkürler :))
Ekmek tatlisi diyecem saka tabi irmik tatlisi olabilir misal heh yada seker pare ama irmik tatlisi en kolayi

Back
X