Kızlar kolay Şerbetli tatlı !!

Tadi guzel oluyor mu bunun, hic yemedim de ben:KK59:
Yapicam ben galiba canim cok cektii, konu sahibi sayesinde gelsin kalorilerr:KK71:
Sizin tarifiniz nasil bu arada ben internetten buldum bir tarif http://www.nefisyemektarifleri.com/kakaolu-islak-kurabiye/ sizde bu tarifi mi kullaniyorsunuz
Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)

image.webp

Evet evet bunu kullaniyorum.unu biraz fazla gibi ama bunun hepsini birden koymayin bence:)herkesin damak tadi farkli tabi ama ben cok seviyorum begenmeyende olmadi hic:)
Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?
Birde hepsini birden koymayin derken ne demek istediniz? Mutfakla aram pek yok da :confused:

Ununu daha mi az katayim, yani ne kadar koyuyorsunuz siz?
Birde hepsini birden koymayin derken ne demek istediniz? Mutfakla aram pek yok da :confused:
Unun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)

Unun hepsini birden koymayin bi bardak bi bardak ekleyin.ele yapismayan bi hamur olana kadar yani guzelce yuvarlanacak hale gelene kadar ekleyin:)unun markasina tazeligine gore degisiyo genelde 2 bardakta tamam oluyo benimkiler ama siz az az ekleyerek kivam bulun dedifim gibi:)cok kolay yapabilirsiniz:)
Cok tesekkur ederiim :KK68:
Hemen giriyorum mutfaga:rolleyes:
Bi de kac derecede pisiriyorsunuz?

Tatlıma nefis oldu.. Ağzına saglık bitsem TSK ederim güzel tarifin için .. Buyrun gelin beraber yiyelim... Çok basit herkes yapabilir...

Back
X