- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Tatlım tsk ederim. .Etimek tatlisi biliyorum uzerine serbet dokuluyo ama muhallebi de oluyo ustunde siz dondurma koyabilirsiniz..
Ya da marketten hazir kemalpasa tatlisi alip serbetleyin. Aklima bunlar geldi. Afiyet olsun :)
Arastirayim netten zor değildir umarım mucukss canım tsk fikirlerin için.Kalburabastı da olabilir
:) Revanide yapabilirsiniz malzeme varsa. Şerbetli tatlı sevmem diye bilirdim ama aklıma gelip duruyor bir sürü :)Bakalım arayim mahalle marketini inşallah kemalpasa tatlisi vardır. . Ayy biranda canımız Şerbetli tatlı istedi yahuu. Sağolun kızlar.
Tatlım tsk ederim. .
Bizim ev çok uzak marketlere( suan elimde un yumurta şeker maya vanilya vs bunlardan bişey yapmaya çalışacağım (
Bende onu düşündüm netten baktım ama , hamur bekleme süresi hakkında bir bilgi yazmıyor. Kaç dk bekleticez tatlım biliyor musun mayalanmasi için. Önemli olan yapmaya çalışmak demi ama :))Su an ben de markete cok uzak bi yerdeyim anliyorum o yuzden seni
Hamur yapabiliyosan lokma tatlisi yapip serbetleyebilirsin. Sekli pek tutmayabilir ama tadi fena olmaz.
Ben yapıp sana da gondereyim bebeğim:))Kemalpaşa net.
Pratik basic bi model
En sevdiğim tatlıdır.
O kadar basit olmasına rağmen ve de suan evde olmasına rağmen ve de bu konuyu görünce canım çekmesine ragmen yapmayacagim buna bile useniyorum çünkü pufff
Bakıyorum hemen .. Ayy canimsiniz kızlar izmirdeyseniz size de gondereyim. Tüh keşke acmasaydim belki hamile olanlar görür canı ister filanCnm bu tarifi tek gecerim .offf olsa da yesem bak simdi benim canimi da cektirttin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/revani-resimli.206829/
belki azcik ugrasirsin ama lezzet superrr
Irmik yok evdeCnm bu tarifi tek gecerim .offf olsa da yesem bak simdi benim canimi da cektirttin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/revani-resimli.206829/
belki azcik ugrasirsin ama lezzet superrr
Irmik yok ya offİrmiğin varsa şekerpareeee
Arastiriyim hemen nasilmis canimmBanyolu kurabiye,islak kurabiye,serbetli kurabiye diye 3 ismi var.ben cook seviyoruuum.hem cok kolay hem lezzetlii
Hem kakaolu hem serbetli.ustune fistik ya da hindistan ceviziyle daha da guzel oluyoo:)bulamazsan yazariiimArastiriyim hemen nasilmis canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?