Kızlar kolay Şerbetli tatlı !!

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
34
Sevgili k.k üyesi hanımlar hepinize sevgiler ve öpücükler
Buda dert mi diyeceksiniz biliyorum ama nereye açacağımi bilemedim .. yanlis yere aciyorsam konuyu sevgili Mune şimdiden Özür dilerim..
Kız kardeşim ve benim caniminiz Şerbetli tatlı istiyor . Yapılışı kolay bir tatlı var mı bildiğiniz çok teferruat istemeyen. :))
Cevap veren güzel parmaklarıniz dert görmesin şimdiden teşekkürler :))

Etimek tatlisi biliyorum uzerine serbet dokuluyo ama muhallebi de oluyo ustunde siz dondurma koyabilirsiniz..
Ya da marketten hazir kemalpasa tatlisi alip serbetleyin. Aklima bunlar geldi. Afiyet olsun :)

Etimek tatlisi biliyorum uzerine serbet dokuluyo ama muhallebi de oluyo ustunde siz dondurma koyabilirsiniz..
Ya da marketten hazir kemalpasa tatlisi alip serbetleyin. Aklima bunlar geldi. Afiyet olsun :)
Tatlım tsk ederim. .
Bizim ev çok uzak marketlere( suan elimde un yumurta şeker maya vanilya vs bunlardan bişey yapmaya çalışacağım(

Bakalım arayim mahalle marketini inşallah kemalpasa tatlisi vardır. . Ayy biranda canımız Şerbetli tatlı istedi yahuu. Sağolun kızlar.

Tatlım tsk ederim. .
Bizim ev çok uzak marketlere( suan elimde un yumurta şeker maya vanilya vs bunlardan bişey yapmaya çalışacağım(

Su an ben de markete cok uzak bi yerdeyim anliyorum o yuzden seni
Hamur yapabiliyosan lokma tatlisi yapip serbetleyebilirsin. Sekli pek tutmayabilir ama tadi fena olmaz.

Kemalpaşa net.
Pratik basic bi model
En sevdiğim tatlıdır.
O kadar basit olmasına rağmen ve de suan evde olmasına rağmen ve de bu konuyu görünce canım çekmesine ragmen yapmayacagim buna bile useniyorum çünkü pufff

Su an ben de markete cok uzak bi yerdeyim anliyorum o yuzden seni
Hamur yapabiliyosan lokma tatlisi yapip serbetleyebilirsin. Sekli pek tutmayabilir ama tadi fena olmaz.
Bende onu düşündüm netten baktım ama , hamur bekleme süresi hakkında bir bilgi yazmıyor. Kaç dk bekleticez tatlım biliyor musun mayalanmasi için. Önemli olan yapmaya çalışmak demi ama :))

Ben yapıp sana da gondereyim bebeğim:))

Banyolu kurabiye,islak kurabiye,serbetli kurabiye diye 3 ismi var.ben cook seviyoruuum.hem cok kolay hem lezzetlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…