- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi denizkizi35
-
Bakıyorum şimdi canimHem kakaolu hem serbetli.ustune fistik ya da hindistan ceviziyle daha da guzel oluyoo:)bulamazsan yazariiim
Gel bebeğim gellkalburabastı
kemal paşa
revani
aklıma geldi benimde :)
yapta bende geliyorum izmire
Gel bebeğim gell
Aaa çok kokaymis baktım ve tum malzemeler mevcut elimde çok çok tsk ederim bebisim çok yardımcı oldun (uz) gerçekten .. seviyorum sizii :))Bakıyorum şimdi canim
Bizden de güzel antalyaya selamlar 1 hafta önce oradayım. . Mucukssss..nefiss , canımm çektiii
güzel izmire selamlar antalyadan afiyetler olsun
Bende onu düşündüm netten baktım ama , hamur bekleme süresi hakkında bir bilgi yazmıyor. Kaç dk bekleticez tatlım biliyor musun mayalanmasi için. Önemli olan yapmaya çalışmak demi ama :))
Ben hiç iyi etmedim akşam akşam bu konuyu açmakla farkindayim:))Konuyu gordugumden beri yemeksepetinde dolaniyorum hangi tatliyi siparis etsem diye
Tatlimm Bim de sekerpare var direk şerbet Dök üzerine ben begenmistim üzerine de kaymak koymustumSevgili k.k üyesi hanımlar hepinize sevgiler ve öpücükler
Buda dert mi diyeceksiniz biliyorum ama nereye açacağımi bilemedim .. yanlis yere aciyorsam konuyu sevgili Mune şimdiden Özür dilerim..
Kız kardeşim ve benim caniminiz Şerbetli tatlı istiyor . Yapılışı kolay bir tatlı var mı bildiğiniz çok teferruat istemeyen. :))
Cevap veren güzel parmaklarıniz dert görmesin şimdiden teşekkürler :))
Tadi guzel oluyor mu bunun, hic yemedim de benBanyolu kurabiye,islak kurabiye,serbetli kurabiye diye 3 ismi var.ben cook seviyoruuum.hem cok kolay hem lezzetlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?