- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım benNe yapabilirim ki acaba bu durumda ?
benım esımde ıstemıyordu bebek hatta u yüzden konu açmıştım..
esımın bahanesı ev alalım kredım bıtsın evlıgımz otursun vs di...
sonra ıkbucuk sene sonra onun ıstemsıylede oldu ama maalef ıkı dusuk yaptım..
suandada bı bebegım yok....
kendı etrafındakıler doğurunca heveslendı bırde baya ara gectı kendılıgınden ıstedı ama sonuç hüsran...
Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çokta fazla üzerine gidip baskı yapmakta istemiyorum açıkçası korkuyorum sırf benim ısrarımdan kaynaklı kabul edicek diye. Oda istesin diye bekliyorum ama sabırsızım benNe yapabilirim ki acaba bu durumda ?
ben esıme cok dedım ne bılıyorsun ha deyınce olacağını hadı sende veya bende sorun cıktı falan dıye cok konuştum tartıştım kustum....Canım çok üzüldümm gerçekten. Umarım bir bebek sahibi olursun. Yani dediğim gibi Allahın bir mucizesi olarak adlandırıyorum ben çocuk sahibi olmayı ve hayata dair çok şeyin arkasına sığınıp ileriki zamanlara atmak bana suç işliyormuşum gibi geliyor.
ben eşinize hak verdim
ister 5 yıl ister 10 yıl sevgili olun, evlilikle aynı şey değil
8 ay evlilik de birşey değil
evliliğiniz bir otursun, doya doya bir "evliliği" yaşayın, eşinizin istediği tatili yapın
yaş daha 24
Allah böyle mucize bir olay vermiş de, hemen yapın da dememiş ki
önce bir görmek lazım, evlilik yürüyor mu yürümüyor mu
İstemiyorsa zorlama bence .. Daha gençsin
kendini hazır hissetmediği sürece isterse siz 20 yıllık evli olun
Yaşım 33 bir yılı yeni geçti evliyim.Çocuğum yok,param da yok,o yüzden bebek planım da yok.Eğer Allah size bebek vermek istiyorsa zırh da taksanız olur zaten.Eğer vermiyorsa da bir bildiği bir zamanı vardır.Yani olay sadece eşinde bitmiyor.Eşin haklı fikrinde suçlama onu.Kaldı ki daha 24 yaşındasın geç kalmış değilsin.Umarın en doğru zamanda en sağlıklı ve huzurlu şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.Kızlar selamlar. 8 aylık evliyim 24 yaşındayım. Bebeğim olsun çok istiyorum. Hatta hayallerimin arasında daha da erken bir yaşta anne olmak vardı gerçi çokta geçkalmış sayılmam. eşimle 5 yıllık bir birliktelikten sonra evlendik. Yani tek bir sey hariç herşeyi doya doya yaşadık. gezdik eğlendik vs vs. Artık bir bebeğim olsun istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. Büyük sorumluluk diyor,borç var diyor, tatile gidip gelelim bi diyor. Hep arka planlara atıyor Allah korusun korkuyorumda.. Böyle mucize bir olayı arkaya atıp başka şeylere öncelik verince Allahın gücüne gidicekmiş gibi düşünüyorum
çocuk özleminizi anlıyorum. umarım bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız ama gerçekten eşiniz biraz olsun haklı değil mi?Canım çok üzüldümm gerçekten. Umarım bir bebek sahibi olursun. Yani dediğim gibi Allahın bir mucizesi olarak adlandırıyorum ben çocuk sahibi olmayı ve hayata dair çok şeyin arkasına sığınıp ileriki zamanlara atmak bana suç işliyormuşum gibi geliyor.
Canım çok üzüldümm gerçekten. Umarım bir bebek sahibi olursun. Yani dediğim gibi Allahın bir mucizesi olarak adlandırıyorum ben çocuk sahibi olmayı ve hayata dair çok şeyin arkasına sığınıp ileriki zamanlara atmak bana suç işliyormuşum gibi geliyor.
Esinizi nasil ikna edersiniz bilmiyorum ama Allahin gucune gitmez korkmayin, 10 yillik sevgili 6 yillik evliyken cocuk yaptik biz, gezme tozma maddi durumlar benim hazir hissetmemem vs gibi nedenlerle istemedik, hic de gucune gitmedi hapi biraktigim ay hamile kaldim.
canım benımm sana katılıyorum herkes tutturmus bır gencsın yenı evlısın bılmem ne dıye senın ne ıstedığın onemlı sonucta sen hıssedıyorsun senın duyguların bır yolunu bulursan banada soyle su an tıpatıp aynı durumdayız:)Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heraldeyada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
arkadaşım Allah'a karşı böyle suç olur mu?
biz de 6 yıl sevgiliydik, 27 yaşımda evlendim, 3 sene çocuk istemedik, sonra çocuk istedik, Allah nasip etti, oldu
30,5 yaşımda doğurdum ilk çocuğumu
gayet de memnunum