Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

Evet dogru cunku kimse gunahsiz temiz degil burda beni yargilarken herkes sutten cikmis ak kasik gbi konusuyo benim yetisme tarzim cevrem bnu uygun goruyo k.bakma baskalari adina konusamam kendim icin etik

ok etik buluyorsan yapacak bir şey yok.

sevgili konu sahibi gerektiğinde adam bizden gizli 5 tl para harcıyor diye kızılıyor , sen şimdi ondan gizli çocuk mu yapcaksın. evlilik çocuktan ibaret mi? ne kadar mantıklı eşin var. gayet mantıklı nedenler sunmuş sana. neden panik yapıyorsun?

Bide sunu solemek istiyorum bana alinana kirilanlar olduysa kalp kirmak istemem cunku bu siteye giris amacim tanimadigim insanlara kendimce yardim etmek kendi dogrularimi solemekti cocuklu cocuksuz evli bekar komseye degildi lafim. Ben soruya ve bulundgu duruma gore yorum yaptim yok cocuksuz evliligini yuruteere lafim yok kader kismet isi allah bilir kime ne hayrliysa onu verirbazi arkadaslar birilerinin kalbini kirmis. Benim icim rahat etmedi uzerine alinanlardan ozur dilerim

aaa olaya bak yaa anlayış tarzına hayran kaldım yani gizli çocukmu yapıcam dedim ben arkadaş? yorum yapmış olmak için yorum yapma lütfen. Yeterince insan var zaten görmüş geçirmiş akıl veren ama lütfen okurken anlayıp okuyun yazıları. Ben gizli gizli adamın spermine sahip olucam demedim kusura bakmayın ama saçma salak yorumlarla gelmeyin karşıma.

teesüf ederim gizli derken ona sormadan hamile kalmak. bunu anlayamadınız mı? ben sana sevgili konu sahibi diye seslendim. böyle mi cevap veriliyor?

Hayırdır her yorum yapanlardan birer cümle alıp copy paste yapıp yorum yapma gereğimi duydun? Söylenilen yada yapılan yorumları okuyup arkasından da aa dur aynı yorumu bende yapayımda benide desteklesinler havasınamı giriyorsunuz ne yapıyorsunuz :) Canınız sıkılıyor galiba

hADİ CANIM ÇOCUK EĞLEYEMEM BEN ŞİMDİ.

teesüf ederim gizli derken ona sormadan hamile kalmak. bunu anlayamadınız mı? ben sana sevgili konu sahibi diye seslendim. böyle mi cevap veriliyor?

Kusura bakma özellikle sana yazmadım ama senin yorumuna nasip oldu. Olayı o şekilde algılayanla dolu ortalık öyle olunca insan uslubunu biraz değişitirmek durumunda kalıyor. Tekrardan kusura bakma

cok sagol canımız ınsalah olur bızımde...
evet kürtaj sureclerım cok zor oldu benım..atlatıyorum ama napalım..

ben uzulmuyorum aama esıme oyle soyleyınce hak ettı cunku cumlelerımı..
Kıyamıyorum işte yine ameliyat olacak ya üzülüyor bende üzülüyorum ama söyleyeceğimden geri kalmıyorum :)

Canım geç olmadan güç olmadan yap o bereketiyle geliyo merak etme Walla bak eşinle konuş biraz duygu sömürüsü yap bebiş dünyanın en güzel mutluluğu heranını onla da yaşarsın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…