Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

vallaha yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi bu modayı gerçekten anlamıyorum illa onların istediğini mi yazmak zorunda oluyoruz. aynı konu yüzünden yeni çözüldü banım daha vallaha böyle düşündüğünü bilseydim konu sahibinin hiç zahmet edip yorum yazmazdım.
neyse Pokahontass prezervatif kullanıyorsanız onu del, doğum kontrol hapıysa almayı unut, hiç olmadı adamı sarhoş et. çünkü baba olmaya hazır olmayan adamı ikna edip çocuk sahibi etsen de o adam aslında ikna olmaz. kendisinin ruhen hazır olması lazım, konuşarak birini babalığa anneliğe ikna edemezsin, ha dediğim yöntemleri de kendine yakıştırır mısın bilemedim.
hadi kal sağlıcakla.

onlar espırıye karışık soylenmıstı...cıddı degıl

Bir insan laf ile ''babalığa/anneliğe'' nasıl ikna olur ya.. Bana o kadar tuhaf geliyor ki.

Ben eşimin laflarımla , suratımla, yalvarmamla çocuga ikna olmasını değil kendi arzusuyla benimle aynı hislerle düşüncelerle bu yola çıkmasını isterim..

Sadece ''ben istiyorum diye'' ''off sussun artık huzur versin'' diye çocuk yapması çok trajik değil mi ya..

Tamam arkadaşlar ısmarlama yorum istediğinde konu sahipleri hoş olmuyor. Evet o ikon da gereksiz ki ben hala analmını düşünerek kullanmadığını düşünmek istiyorum konu sahibinin. Ama daha fazla üzerine gitmeyelim. Eşinin yerinde olsam falan demek ağır oluyor biraz.

Çünkü kendileri oldukça saygısız o davranışı bile büyümediğini gösteriyor bu nedir yaa bu ne yani.

ben hala ve inatla tutuyorum kendimi
konu sahibinden bi yorum daha gelsin, o zaman yazıcam

Polemiğin yasak olduğu bir platformda şu ikon da kaldırılmalı:

Hele şu neden var ki:

aynen sen yazınca düşündüm ki bu smiley sizi dinlemiyorum umursamıyorum yok sayıyorum anlamına geliyor ...

çünkü geyik değil burası ve kızıldığı için siz ne yazarsanız yazın tınnnnnnnnnnnnnn diyor bize

buda hakarete giriyor bir şekilde

"Kocamı çocuk yapmaya ikna etmek istiyorum"
Bir yaşıma daha girdim, sanki kendisine bir çift yeni ayakkabı almaya ikna edecek.
Bazı kadınlar sırf canları sıkıldığından hobi olsun, elim oyalansın diye çocuk yapıyorlar..
Konu sahibi yavrucum sen hele önce kendin bi büyü sonra cocuk büyütürsün.
8 aylık evli gelmiş şuradaki koca koca kadınlara " yok ben adamı bilmemneye layık görmesem bık bık bık " ediyor.
Gel de çıldırma !

benimde eşim çok istiyor ama bizde 8 aylık evliyiz 27 yaşımdayım ama bi sürü borç ve oturtmaya çalıştığımız bi evlilik var böyle pata küte hazır olmadan çocuk yapınca kötü anne olmaktan veya bebeğinden soğuyan anne olmaktan korktuğum için biraz daha zaman diorum hatamı ediyorumki ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…