- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
-
- Konu Sahibi Pokahontass
yada toplu ıgneyle azıcık azıcık delık açanlar varkondomunu yırt iyi bir ikna yöntemi olur
vallaha yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi bu modayı gerçekten anlamıyorum illa onların istediğini mi yazmak zorunda oluyoruz. aynı konu yüzünden yeni çözüldü banım daha vallaha böyle düşündüğünü bilseydim konu sahibinin hiç zahmet edip yorum yazmazdım.oysa iyi niyetle arkadaşı düşünerek yazdım...durup dururken azar işittik ...
buda kk da yeni moda yorum yazarsın kızarlar konu açarlar alta not düşerler konumu sabote etmeyin derler.ya konu açma yada yorumlara kızma ayrıca kızılıcak bir şeyde yok haaa
sadece baba olmayı istemesi daha önemli dedik ne var ki bunda
evet canım haklısın bende eşinin yerinde olsam çocuk için bir düşünürdüm :)
Çünkü kendileri oldukça saygısız o davranışı bile büyümediğini gösteriyor bu nedir yaabu ne yani.
onlar espırıye karışık soylenmıstı...cıddı degılvallaha yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi bu modayı gerçekten anlamıyorum illa onların istediğini mi yazmak zorunda oluyoruz. aynı konu yüzünden yeni çözüldü banım daha vallaha böyle düşündüğünü bilseydim konu sahibinin hiç zahmet edip yorum yazmazdım.
neysePokahontass prezervatif kullanıyorsanız onu del, doğum kontrol hapıysa almayı unut, hiç olmadı adamı sarhoş et. çünkü baba olmaya hazır olmayan adamı ikna edip çocuk sahibi etsen de o adam aslında ikna olmaz. kendisinin ruhen hazır olması lazım, konuşarak birini babalığa anneliğe ikna edemezsin, ha dediğim yöntemleri de kendine yakıştırır mısın bilemedim.
hadi kal sağlıcakla.
yada toplu ıgneyle azıcık azıcık delık açanlar var
aynen her ıkısıde fecehatbi erkeğin zorla kadını hamile bırakmaya çalışması ne kadar çirkinse bu da o kadar çirkin
eğer üyelerin korunma yöntemleri hakkında yazdıklarını diyorsanız elbette espriyle söylenmiştir ama yok konu sahibinden bahsediyorsanız bence gayet ciddi.onlar espırıye karışık soylenmıstı...cıddı degıl
Çünkü kendileri oldukça saygısız o davranışı bile büyümediğini gösteriyor bu nedir yaabu ne yani.
vallaha yazmayayım dedim ama gene tutamadım kendimi bu modayı gerçekten anlamıyorum illa onların istediğini mi yazmak zorunda oluyoruz. aynı konu yüzünden yeni çözüldü banım daha vallaha böyle düşündüğünü bilseydim konu sahibinin hiç zahmet edip yorum yazmazdım.
neysePokahontass prezervatif kullanıyorsanız onu del, doğum kontrol hapıysa almayı unut, hiç olmadı adamı sarhoş et. çünkü baba olmaya hazır olmayan adamı ikna edip çocuk sahibi etsen de o adam aslında ikna olmaz. kendisinin ruhen hazır olması lazım, konuşarak birini babalığa anneliğe ikna edemezsin, ha dediğim yöntemleri de kendine yakıştırır mısın bilemedim.
hadi kal sağlıcakla.
Polemiğin yasak olduğu bir platformda şu ikon da kaldırılmalı:
Hele şu neden var ki:
yada toplu ıgneyle azıcık azıcık delık açanlar var
Onu nasıl yapıyorlarmış paketi açınca hangi arada deliyorlar
vaalla yapan yapıo o ara kocadan su ıstıo heraldeOnu nasıl yapıyorlarmış paketi açınca hangi arada deliyorlar
Paketin üzerinden mi deliyorlar acaba. Olayın heyecanı ile de farkedilmeyeceğini umarak.
benım esımde ıstemıyordu bebek hatta u yüzden konu açmıştım..
esımın bahanesı ev alalım kredım bıtsın evlıgımz otursun vs di...
sonra ıkbucuk sene sonra onun ıstemsıylede oldu ama maalef ıkı dusuk yaptım..
suandada bı bebegım yok....
kendı etrafındakıler doğurunca heveslendı bırde baya ara gectı kendılıgınden ıstedı ama sonuç hüsran...
folyonun üzerinden deliyorlar, yol göstermek gibi olmasın ama ben garantiye almak için kutunun içindeki bütün folyoları delen hatun tanıyorum, ha bebe var mı yok .Onu nasıl yapıyorlarmış paketi açınca hangi arada deliyorlar
üyelerınkınden bahsetmıstım...eğer üyelerin korunma yöntemleri hakkında yazdıklarını diyorsanız elbette espriyle söylenmiştir ama yok konu sahibinden bahsediyorsanız bence gayet ciddi.