Kızlar kocalarınızı bebek yapmaya nasıl ikna ettiniz? Ben edemiyorum

Bu işler ikna etmekle olmaz bence. Baba olmayı kendi istemesi hazır olması lazım. O sorumluluğu zorla aşılayamazsınız. Kendisini hazır hissetmiyor demek ki ve bence en güzeli bu. Henüz bu sorumluluğa hazır hissetmeden çocuk sahibi olanları görüyoruz. Ayrıca nedir bu acele daha yeni evlenmişsiniz. Üstelik 24 yaşındasınız. İstediğiniz kadar flört edin evlilik çok farklı bir olay. Daha çok erken ve ben eşinize hak veriyorum. Biraz zaman verin evliliğinize.

yani şimdi bize kızdın öyle mi

kendi adıma sizi düşünerek yazdım yani şunu demek istedim kendini hazır hissetse zaten baba olmayı ister.istemedigi için siz hamile kalsanız hem hamileliğiniz de hemde çocuğa olan ilgisinde azalma olur.

yeteri kadar ilgi göstermez buda size ve çocuğa yansır

kendini hazır histemezsi daha önemli demek istedim

ha siz ikna edicek yöntem arıyorsanız ikna edin çocuğunuzu yapın kucağınıza alın sağlık ve mutlulukla

buraya konu açtığınız için her yorum gelebilir kızmayın lutfen

öyle deme arkadaş ikna yolları arıyor farklı yorumlara kızıyor.

Kocanin hazir olmasini beklemekten baska caren yok gibi gorunuyor. Hakli, biraz calisip para biriktirmek, basbasa tatile cikmak filanda onemli. Cocuksuz guzel zaman gecirip keyfini bol bol cikarin ki, cocuk olunca kosusturmaktan vakit bulamadiginizda en azindan cocuk yokken yapmistik diye kendinizi avutun. Esinizin istegi olmadan arzusu olmadan cocuk yapmak bana yanlis geliyor.
Bende istiyordum, taa ki 1 ay oncesine kadar. Esimi aldim karsima acik acik konustum, beynimde kalbimde vucudumda istiyor bir bebek, sen neden istemiyorsun diye. Hazir hissetmedigini, biraz zamana ihtiyaci oldugunu, is ile alakali bazi isleri yola koydugunda icinin daha rahat edecegini filan anlatti. Kabul ettim, bu senenin sonuna dogru konusunu yine acacagim ama haha..

sabir canim, ve cocuga odaklanip bu anlarinizinda keyfini cikarmayi unutmayasin sakin.

canım daha yaş 24 çok ileri bir yaş değil
ileride eşin "bu çocuğu sen istedin" diyip hiç yardım etmezse
çok üzülürsün..
dur bakalım 8 aylık evlisin daha..

Liste yapın o zaman şunu yazın bunu yazmayın diye. Ona göre yazsın insanlar. Başka arzunuz isteğiniz var mı? Buraya konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak ZORUNDASINIZ. İnsanlar burada sizin yazdığınızı önemseyip yorum yapıyor.Herkes evleneceği adamla bundan koca ve baba olabilir diye evleniyor herhalde.

öyle deme arkadaş ikna yolları arıyor farklı yorumlara kızıyor.

Sonradan gördüm, hayır istemeyen birini nasıl ikna edersin çocuk bu eve kedi yavrusu almıyorsun ki. İnsanlar burada saygı gösterip yorum yazıyor, ne çıkarımız var ki bunda tersliyor. Ama bazıları gerçekten haketmiyor.

oysa iyi niyetle arkadaşı düşünerek yazdım...durup dururken azar işittik ...

buda kk da yeni moda yorum yazarsın kızarlar konu açarlar alta not düşerler konumu sabote etmeyin derler.ya konu açma yada yorumlara kızma ayrıca kızılıcak bir şeyde yok haaa

sadece baba olmayı istemesi daha önemli dedik ne var ki bunda

neden kızıyorsun ki şimdi
bide o ukala ikonu koymuşsun dinlemiyorum gibi

ne diyelim adamı sarhoş et zorla çocuk yap mı?
başka şeyler mi

valla bence eşin haklı daha çok erken
öncekinde böyle kibar yazmamıştım!!!

Şu yorumunu okuyunca eşine hak verdim bencede çocuğu biraz daha düşünsün ziraa sen zaten çocuksun. Herkes seninle aynı düşüncelerde evleniyor bize evliliği anlatma istersen. Ablam 9 yıllık sevgilisi ile evlendi sonuçta ne oldu biliyor musun aldatıldı. İnsanlar zaten evliliğie adım atarken seninle aynı şeyleri düşünüyorlar. Hiç kimseyi hiç kimseyi asla ve asla tamamen tanıyamaz.
Benim annem babamın 35 yıllık yıllık karısı o bile bize bunu söyler. Babalık ikna yolu ile yapılacak bir şey değil. Ev almıyorsunuz araba almıyorsunuz eşya almıyorsunuz.

Çünkü kendileri oldukça saygısız o davranışı bile büyümediğini gösteriyor bu nedir yaa bu ne yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…