- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Ben de tam 30 da dogurdum en ideal yas bencegozumde kalmadi hicbir sey
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heraldeyada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
Bu işler ikna etmekle olmaz bence. Baba olmayı kendi istemesi hazır olması lazım. O sorumluluğu zorla aşılayamazsınız. Kendisini hazır hissetmiyor demek ki ve bence en güzeli bu. Henüz bu sorumluluğa hazır hissetmeden çocuk sahibi olanları görüyoruz. Ayrıca nedir bu acele daha yeni evlenmişsiniz. Üstelik 24 yaşındasınız. İstediğiniz kadar flört edin evlilik çok farklı bir olay. Daha çok erken ve ben eşinize hak veriyorum. Biraz zaman verin evliliğinize.
ama bak, konu sahibi "haşlamış bizi....
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler ama sizden aksi bir nasihat yada destek istemedim. Benimle aynı durumu yaşayanlar var ise onlar ikna edebildilermi nasıl yaptılar diye soru yönelttim. 5 yıllık yada 20 yıllık sonuçta tanıdığım adam ile evlendiğim adam aynı kişi. ben bu adamdan koca da babada olabilir diye düşünüyo olmasaydım evliliğe adım atmazdım heraldeyada yorum yazarken lütfen daha gençsin baskı yapma vs vs gibi yorumlarda bulunmazsanız sevinirim. Bende biliyorum baskıyla cocuk sahıbı olamayacagımı. Sadece kocayı yumuşatmanın yolları varmıdır diye merak ettim
öyle deme arkadaş ikna yolları arıyor farklı yorumlara kızıyor.
Sonradan gördüm, hayır istemeyen birini nasıl ikna edersin çocuk bu eve kedi yavrusu almıyorsun ki. İnsanlar burada saygı gösterip yorum yazıyor, ne çıkarımız var ki bunda tersliyor. Ama bazıları gerçekten haketmiyor.
neden kızıyorsun ki şimdi
bide o ukala ikonu koymuşsun dinlemiyorum gibi
ne diyelim adamı sarhoş et zorla çocuk yap mı?
başka şeyler mi
valla bence eşin haklı daha çok erken
öncekinde böyle kibar yazmamıştım!!!
kondomunu yırt iyi bir ikna yöntemi olur