Doğuma Hazırlık kızlar kızımın ismi hakkında yardımcı olur musunuz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence CEYLıN çok güzel bir isim. anlamı da çok güzeldi. netten araştırabilirsin.

ayrıca çok yakın bir arkadaşımın kızının adı. çok güzel kibar ve başarılı bir kız.

duru,eylül,ela,naz,zeynep en sevdiklerim. ilerde kızım olursa eylül veya duru düşünüyorum..

bence ismn eski veya yeni olması degil anlaşılır olması önemli şahsi fikrim arap isimleri hiç hoşuma gitmiyor.önemli olan senin begenmen ayrıca ayla ismide gayet güzel.

benimde kızım olacak. 38 haftalık gebeyim. bayramdan önce doğarsa irem neval, bayramdan sonra doğarsa şevval nur ismini koyacağım.

canim hayirli olsun Allah annali babali buyutsun ya nur ismi iyi degilmis diye duydum bir arastirsan cevremde nur koymak isteyenler sonra koymayinca bu nedenden koymamislar

irem, sude naz,hilal,busra,yaren,melisa,aylin,eda,dila,ay neblim bunlar geldi hilal ismi kizima koyucam insallah Allah nasip ederse

öncelıkle anne ve babanın ismi beğenmesı ve içlerine sinmesi diye düşünüyorum canım.
ayla da güsel bir isim.ama bir kızım olsaydı Asya,eylül düşünürdüm.alyada çok güsel....

mrblar bende 28+4 g
nlük hamileyim :) ve bir kızım olacak Allah nasip ederse ve ismini Eflal Beren koymaya karar verdim sonunda.bi tercüman tanıdığımız anlamının çok güzl olduğunu söyledi.affeden,affedilen , vzgeçilemeyen ve ismindeki çift L harfinden dolayıda çok zeki anlam taşıdığını söyledi.fakat ben bir sitede bu anlamların doğru olmadığını yazdığını yazan bi yazı okudum.orda bu ecrin efna vs..gibi isimlerde vardı.bu sitede bi topik varmış galiba..onuda okumak istiyorumaslında..doğrusu nedir bende bilemiyorum kararsız kaldım ama eflal ismini gerçekten çok sevdim bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim acaba :)

bnm kızım oLursa adını ecrin koymyı düşünüyorum mekkede bir çiçeğin adıymış =)

ben kızım olsa idi özlem naz koyacaktım
ama asya da çok hoşuma gidiyor isim olarak
bence farklı olsun diye konan değişik isimlerin anlamları üzerinde tam bir anlaşmışlık yok herkes farklı bir anlamı olduğunu söylüyor
anne baba bebeğine anlamlı ve güzel isim koymakla mükelleftir, dinen. kuranı kerimde geçmesi şart değil ama anlamı güzel olacak
ona dikkat etmek lazım
tabii herkesin fikri farklı olabilir.

benim bebeğim kız ve adını melis koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse..

8 aylık hamileyim ve hala bi isim bulamadık. Sonunda Ayla ismini bulduk ama çevrede beğenen oluyo beğenmeyen oluyo, çok eski isim diyorlar. Sizce Ayla ismi güzel mi bebeğimize yakışır mı??? fisfisfis

valla canım ayla yı dusunuyosan eger benım adaşım olabılır :))
hale ısmım anlamıda ayla ayevi demek ...

canim hayirli olsun Allah annali babali buyutsun ya nur ismi iyi degilmis diye duydum bir arastirsan cevremde nur koymak isteyenler sonra koymayinca bu nedenden koymamislar

teşekkür ederim. bunu hiç araştırmamıştım. mesajından sonra araştırdım. gerçekten de ismin ağırlığı fazlaymış. değiştireceğiz artık.

Ayla sevdiğim bir isimdir. Hem güzel anlamlı hem de kulağa hoş geliyor.
Sizinde içinizden Ayla geçiyorsa, Ayla olsun bence.

canim baskalarinin begenmesi önemli degil, senin begenmen önemli hic kimseyi takma kafana, isim gayet güzel

X