Doğuma Hazırlık kızlar kızımın ismi hakkında yardımcı olur musunuz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

drybyn

deryaaa
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
35
0
8 aylık hamileyim ve hala bi isim bulamadık. Sonunda Ayla ismini bulduk ama çevrede beğenen oluyo beğenmeyen oluyo, çok eski isim diyorlar. Sizce Ayla ismi güzel mi bebeğimize yakışır mı??? fisfisfis

anlamı ne demek bilmiyorum ama bencede çok eski :KK43:
bu arada bende seninle aynı durumdayım ve insan çocuğuna hiç bi ismi yakıştıramıyo. çok zor çoook :)

anlamı ne demek bilmiyorum ama bencede çok eski :KK43:
bu arada bende seninle aynı durumdayım ve insan çocuğuna hiç bi ismi yakıştıramıyo. çok zor çoook :)

anlamı; ayın ve güneşin etrafındaki beyaz ışık demek. evt işimiz gerçekten çooook zor :KK43:

Bence Ayla degilde Saruböcügmüzün kizinin adi var "ALYA"
o daha güzel....ben cok begeniyorum...

Bebegim büyük ihtimalle erkek ama olurda kiz olursa esimle
simdiden Alya koymayi kararlastirdik...

Ecre
Ecrin
Tuana

Bunları da tavsiye edebilirim Allah bağışlasın
:nazar:

Ecre
Ecrin
Tuana

Bunları da tavsiye edebilirim Allah bağışlasın
:nazar:

Bu isimlerde güzel ama ben sevmiyorum...:sinifsinif:
Bu ara cok fazla duyuyorum, bence klasiklesmis isimler...
Herkesin farkli olsun diye koydugu ama yinede herkesde olan kaydirigubbakcemile3

Hee bide ecrin ve tuana isimlerinin anlami cogu sözlükde yazdigi
gibi degil...burda bir topik vardi gercek anlamlari diye...
Eger koymayi düsünen olursa o topigi okumasini tavsiye ederim...opuyorumnanaktan

benimde kızım olacak. 38 haftalık gebeyim. bayramdan önce doğarsa irem neval, bayramdan sonra doğarsa şevval nur ismini koyacağım.

bayramdan sonra şevval ayı giriyor. iki seçenek arasında kararsız kalınca böyle bir çıkış düşündüm

canım ayla eski demiyorum çünkü benim kızımın adı SERRA 1920 de çok favori bir isimmiş anlam daha önemli yalnız şuda var mesela ben etrafımda 2 ayla tanıyorum ikiside mutsuz yani isimlerin analizi daha önemli

ayla çok güzel bi isim bence benim yengemin adı ayla. çok naif bi kadın iyi huylu ahlaklı. bi ayla daha vardı lisede öğretmenim yengemde öğretmen bu aylalar öğretmen oluyo galiba:)

bencede güzel bir isim ayla kibar söylenmesi kolay pek öyle herkeste olan bir isimde değil
ecrin sude gibi eski olsun önemli olan enlamı bencede

kızlarr hepinize çok teşekkür ediyorum yürekten... isim koymak ne zor işmiş yahuu karar veremiyorum... :KK43:

X