Kızlar kırklarımız çıkmak üzere , yasak bitiyor !

biz 54gün sonra denedik ilk kez kanamalar anca bitti adette oldum direk zaten ve eşim korunuyo ilk günden beri evlendigimizden buyana şimdiye kadr sorun olmadı gayette rahar sprial enfeksiyon yapıyo diyen çok ben taktırmıcam iahsen taktır çıkar sorun olur bide halamın içine kaçmıştı sprıal rahmin eniçine ugraştılar çok doktorlar çıkarana kadar yapışmışşşşş kontrol ettirmemiş çıakrttı şimdi taktırmıyo hiç korkudan canı çok yandı

musyasçım şimdiye kadar bu şekilde korunmuş olabilirsin ama bir kere hamile kaldıktan sonra hamile kalmak daha kolay oluyo ve bu senin kocana güvenmenle alakalı değil.

ooff iyice korktum yaww spiralin içeri kaçma olayından endişe duydum .. ilaç kullanamam yan etki acaba 3 aylık iğnelerin yan etkisi var mı anne sütüne ?? przrvtf ıykk .. eşimde kendisi korunsa bana yazık 2 dk sürmüo ( pfff

amma topik acmmışım bee ne çözümler ne çözümlerr bence adamlar bize yanaştığı dakka bizim kuzular uyanmalı ve sabaha kadar rahat bırakmamalı laelaelaelaelae

kızlar tek mantıklı olan spiral yoksa iğneler ve hap sütün kalitesinde düşüklük yapabiliyormuşş bunuda göz önünde bulundurmak lazımm CADIARZU

bizde baştan beri prezervatifle korunuyoduk ne zaman bebek istedik bıraktık Allah nasip etti yanii aynı şekilde devam etmeyi düşünüyoruz biz...hiç bi şekilde ne hap ne iğne nede spiral düşünmüyorum hem hormonlarla oynuyorlar hemde bilinmeyen yan etkileri olabilir diye bulaşmak istemiyorum onlara...

öf yaa hiç bi korunma şekli bana cazip gelmio
en iysi aynı yatakta uyumamak en sağlam korunma şekli
:hooray:

yaani demiyim diyorm diyorum da aybikcim tutamıyciimm kendimi..kaydirigubbakcemile2 o iş bi tek aynı yatağa uyumak için gidince mi oluyo:kedi: naniknanik

bi de doğum sonrası prolaktin nedeniyle kuruluk oluyomuş..prezarwatifle daha fena olur sanki..yok yok 40 az ya,daha bi uzun olsa iidi :)))

bizim kiz cingene o ise firsat bile kalmaz kaydirigubbakcemile2
yaw bebegine tek bakan var mi? ben kaydirigubbakcemile240 dan itibaren tek bakicam ama kizim cok huysuz.acikcasi cok korkuorum mafoldumben annemlerde uzak bana.

bizim kiz cingene o ise firsat bile kalmaz kaydirigubbakcemile2
yaw bebegine tek bakan var mi? ben kaydirigubbakcemile240 dan itibaren tek bakicam ama kizim cok huysuz.acikcasi cok korkuorum mafoldumben annemlerde uzak bana.

ben de tek bakıcam buketçim. annem burda ama zaten nille hep ben ilgileniyorum annem daha çok yemek çamaşır ütümü yapıyo malum dikişler... annem pazar günü dönüyo istanbula kalıyoruz kızımla ve ev işleriyle tamamen başnaşa:) gerçi aralığın 7 sinde nili alıp istanbula gidecem herhalde en az 1 ay orada kalıcam:)))))))) bi yardım eden bulunur...

buketcimm 20 sinden beri doraya ben yanlız bakıyorummmemin ol yanlız daha raht bakacaksın tatlım karışan yok görüşen yok meleğinle başbasa ohhhhhhhhhhh

hakikaten kızlar yaa ben ne yapsamda bızdıkla yanlız kalabilsem diye bakıyom en güzeli bırakın gitsinler kuznuzla başbaşa ohhhh.bu arada o işbenimde kafamı kurcalıyo bide anlıyo sanki sıpacım adam az yaklaşsın hemen ses veriyo "eh eh" sanki napıyonuz der gibi kaydirigubbakcemile3 kuruluk içinse doktorunuza danışın kızlar jeller varmış ilk aylarda çok işe yarıyo diyolar benden 3 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı ona doktoru önermiş.yerimseniben

keşke bende evlensem o kadar istiyorumki ve aradıkça düzgün biri çıkmıyor 4 yıldır kızlar nasıl bulucam ciddi birini sizce ne yapmalıyım netten falan istemiyorum hepsi yatak düşünüyor baştan bırakıyorum en çokda bebeğim olsun istiyorum yaş 29 ablalarım kardeşlerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…