Kına Gecesi kızlar kınayı düğünden 2 gün öncemi düğünden 1 gun öncemi yapsam akıl vern=???

bence de 2 gün önce yapman daha iyi olur arada birgün dinlenirsin .şimdiden hayırlı olsun .umarım dilediğin gibi güzel bir kına gecesi ve düğün geçirirsin

bende bu konuda gidip geliyodum ama şuan burdaki yorumlara göre bende annemi haklı buldum bende 2 gün önce yapıcam kınayı çok telaşlı biriyim 1 gün ara iyi gelcek gibi

bende bu konuda gidip geliyodum ama şuan burdaki yorumlara göre bende annemi haklı buldum bende 2 gün önce yapıcam kınayı çok telaşlı biriyim 1 gün ara iyi gelcek gibi

bende aynıyım senle canım kesinlikle öyle olcak :) tam bizim gibi telaşlılar 2 gn önce yapmalıyız :)

iki gün önce yap bence komşumuz öyle yaptı bigün dinlenmiş oldu çokta rahat etti bence bi gün ara verip dinlenmek en güzeli

Canım 2 gün önce kına olsa daha iyi olur bende öyle yapıcam çünkü üst üste olduğunda eksiklik olsada tamamlama fırsatın olmayabilir ayrıca dinlenmiş olursun ve en önemlisi son gününü ailenle geçirmiş olursun o evde son günün bak şimdi duygulandım bende o son gün aklıma gelince gözlerim doluyor

bencede canlarım çok haklısınız dinlenmek ve son hazırlıkları yapmak ve ailenle beraber olurrz teşekkürler fikirlre için

bendeki durum tam tersi. ben 2 gun once yapmak istiyorum ama annem sehir disindan gelenleri (nisanlimin ailesi dahil) agirlamak zor olur diye 1 gun oncesinden yapmak istiyor ki onun dedigi oldu. 1 gun oncesinden salon tuttuk.

kuzum bence 2 gün öncesi daha mantıklı yorgunluk olucak heyecan telaş stres :) ben keyfime düşkün biriyim kına gecemi nikahtan 3 gün öncesi yapmayı planlıorum düşün artık sonuçta bir kalıp var ülkemizde kına düğünden bir gün önce olur hep öle alısıldık ama emin ol ben bile kınaya giderkn aman yarında düğün var gibi yorumlar yapıorum : arkamdan sövmesinler diye aralıklar koydum araya :) dilerim herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…