- 17 Mart 2010
- 26.328
- 67.802
- 798
- Konu Sahibi mavilikizz
O nasıl laf öyle ya yürek yemiş kv herhaldePms deydim moralim bozuktu üstüne alinma dedim alinmadim zaten her zamanki suratsizligin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nasıl laf öyle ya yürek yemiş kv herhaldePms deydim moralim bozuktu üstüne alinma dedim alinmadim zaten her zamanki suratsizligin dedi
İşte efenim kendisi zamanında mol gebelik falan fişman yaşamış kürtaj olmuş birden çok bu sebeple bla bla.. Kendiyle kıyas durumu.Oncacik şey mi ? İstediği kadar küçük olsun ilk rahme düştüğü zaman annelik iç güdüsü oluyor insanda bu nasıl bir dusuncesizlik vicdansizlik
Lohusayken annem bende kalıyordu kaynanam bebeği görmeye gelmişti annem isterseniz siz de kalabilirsiniz ben varım diye çekinmeyin aramızda konuşabiliriz dedi kaynanamda niye kalayım burası otel mi dedi. (Ben de hiç anne demedim buarada) Burda bişeyler yazıldıkça aklıma geliyor o kadar çok gafı var ki hangi biri aklımda kalsınİlk çocuğuma doğum yaptığım gün annemle birlikte kaldık. Ertesi gün kv ziyarete geldi yanimizda kalan diğer doğum yapmis kadının refakatçisine siz uyanık birine Benziyorsunuz benim içim gece rahat etti dedi çocuğu biri alır gider diye heralde annem ve ben salagiz çünkü. Sonra diyolar ki niye anne demiyon
Amaannn hiç uğraşamam bana bakmak zorunda değil sonuçta ama gurbette yanlız olduğum için çok zoruma gitmişti içten içe baya üzülmüştüm bu duruma , şimdilerde pek takılmıyorum insanoğlu işte kimse işine yaramayan insani istemiyor, hele hasta isen kimseden fayda yok , mesafeli ve saygılı bir şekilde görüşüp beklentimi sıfıra düşürdüm, insanlardan hicbir beklentim yok gölge etmesinler yeterKadının davranışını sevmesem de zeki davranmış iyi plan yapmış ama aynı planı birde onun üzerinde siz denemelisiniz bence kesinliklee
Ya bir de varya akşam pozitif gördüm ben hazır değilim Yengeç burcu olacak diye ağladımsabah dr a gittim düşük dedi bu sefer ona ağladımOncacik şey mi ? İstediği kadar küçük olsun ilk rahme düştüğü zaman annelik iç güdüsü oluyor insanda bu nasıl bir dusuncesizlik vicdansizlik
Nezaket yaramıyor demekki. Bi saygısızlık etmedim yinede ama anne de diyemedim. Herkesin kendi annesi var zaten hitapsiz konuşuyorum. Benimde öyle cok var hatırlamak istemediğimLohusayken annem bende kalıyordu kaynanam bebeği görmeye gelmişti annem isterseniz siz de kalabilirsiniz ben varım diye çekinmeyin aramızda konuşabiliriz dedi kaynanamda niye kalayım burası otel mi dedi. (Ben de hiç anne demedim buarada) Burda bişeyler yazıldıkça aklıma geliyor o kadar çok gafı var ki hangi biri aklımda kalsın
Ben de hiç saygısızlık etmedim sadece mesafemi koruyorum. Allah yardımcımız olsun kardeşimNezaket yaramıyor demekki. Bi saygısızlık etmedim yinede ama anne de diyemedim. Herkesin kendi annesi var zaten hitapsiz konuşuyorum. Benimde öyle cok var hatırlamak istemediğim
Mesafe her zaman iyidir, bende hep mesafeliyim. Amin kardeşim aminBen de hiç saygısızlık etmedim sadece mesafemi koruyorum. Allah yardımcımız olsun kardeşim
Hala kv niz mi kendisi?Kv bana oğlumu elimden aldın ne yaptın bize ailemize sennn demişti. Birde ailemin yanında bu suratsız kızı nasıl çekiyorsunuz demişti. vay anasini onu şimdi hangi gelin cekecekse bulunmaz Hint kumaşı oğluyla
Nasıl yanii kolonya şişesini yediBaşka bir tartışmada da 3 senedir çocukta doğuramadı demişti kafasına kolonya şişesini yemişti
Yok canım eski kv olma yolunda boşanma aşamasındayimHala kv niz mi kendisi?
Öyle deyince sinirlendim elime ne geldiyse fırlattım. Şişe plastiktiNasıl yanii kolonya şişesini yedi
Aboww eli maşalı dedikleri gelin sensin demekÖyle deyince sinirlendim elime ne geldiyse fırlattım. Şişe plastikti
Ay aslında hiç öyle değilim. Kaç kere evimi bastı neler dedi gitti karşısına geçip ağzımı açmadım eşimin hatrına. Ama çocuk da yapamadı deyince bende ipler koptuAboww eli maşalı dedikleri gelin sensin demek
Tabi canim öyle degilsin işte demekki arada ağzını açmak gerekiyor sonra tepkisi büyük oluyorAy aslında hiç öyle değilim. Kaç kere evimi bastı neler dedi gitti karşısına geçip ağzımı açmadım eşimin hatrına. Ama çocuk da yapamadı deyince bende ipler koptu
Öyle valla iyi oldu ama ondan sonra bi daha evimi basmaya gelemedi sesini kesti karşılık bekliyormuş demek kiTabi canim öyle degilsin işte demekki arada ağzını açmak gerekiyor sonra tepkisi büyük oluyor