• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kayinvalidenizin size söylediği en saçma şeyleri yazın

Oncacik şey mi ? İstediği kadar küçük olsun ilk rahme düştüğü zaman annelik iç güdüsü oluyor insanda bu nasıl bir dusuncesizlik vicdansizlik
İşte efenim kendisi zamanında mol gebelik falan fişman yaşamış kürtaj olmuş birden çok bu sebeple bla bla.. Kendiyle kıyas durumu.

Bir de yüzüme değil de arkamdan konuşmuş. Başka hamilelik yine saçımı kestirdim diye sonu kötü bitmiş.

İnanmasam da artık hamile iken saç kestiremiyorum.

İlk çocuğuma doğum yaptığım gün annemle birlikte kaldık. Ertesi gün kv ziyarete geldi yanimizda kalan diğer doğum yapmis kadının refakatçisine siz uyanık birine Benziyorsunuz benim içim gece rahat etti dedi🙄 çocuğu biri alır gider diye heralde annem ve ben salagiz çünkü. Sonra diyolar ki niye anne demiyon😒
Lohusayken annem bende kalıyordu kaynanam bebeği görmeye gelmişti annem isterseniz siz de kalabilirsiniz ben varım diye çekinmeyin aramızda konuşabiliriz dedi kaynanamda niye kalayım burası otel mi dedi. (Ben de hiç anne demedim buarada) Burda bişeyler yazıldıkça aklıma geliyor o kadar çok gafı var ki hangi biri aklımda kalsın

Kadının davranışını sevmesem de zeki davranmış iyi plan yapmış ama aynı planı birde onun üzerinde siz denemelisiniz bence kesinliklee 😂
Amaannn hiç uğraşamam bana bakmak zorunda değil sonuçta ama gurbette yanlız olduğum için çok zoruma gitmişti içten içe baya üzülmüştüm bu duruma , şimdilerde pek takılmıyorum insanoğlu işte kimse işine yaramayan insani istemiyor, hele hasta isen kimseden fayda yok , mesafeli ve saygılı bir şekilde görüşüp beklentimi sıfıra düşürdüm, insanlardan hicbir beklentim yok gölge etmesinler yeter 😅

Oncacik şey mi ? İstediği kadar küçük olsun ilk rahme düştüğü zaman annelik iç güdüsü oluyor insanda bu nasıl bir dusuncesizlik vicdansizlik
Ya bir de varya akşam pozitif gördüm ben hazır değilim Yengeç burcu olacak diye ağladım🤣sabah dr a gittim düşük dedi bu sefer ona ağladım 🤣

Lohusayken annem bende kalıyordu kaynanam bebeği görmeye gelmişti annem isterseniz siz de kalabilirsiniz ben varım diye çekinmeyin aramızda konuşabiliriz dedi kaynanamda niye kalayım burası otel mi dedi. (Ben de hiç anne demedim buarada) Burda bişeyler yazıldıkça aklıma geliyor o kadar çok gafı var ki hangi biri aklımda kalsın
Nezaket yaramıyor demekki. Bi saygısızlık etmedim yinede ama anne de diyemedim. Herkesin kendi annesi var zaten hitapsiz konuşuyorum. Benimde öyle cok var hatırlamak istemediğim 😬

Nezaket yaramıyor demekki. Bi saygısızlık etmedim yinede ama anne de diyemedim. Herkesin kendi annesi var zaten hitapsiz konuşuyorum. Benimde öyle cok var hatırlamak istemediğim 😬
Ben de hiç saygısızlık etmedim sadece mesafemi koruyorum. Allah yardımcımız olsun kardeşim

Kv bana oğlumu elimden aldın ne yaptın bize ailemize sennn demişti. Birde ailemin yanında bu suratsız kızı nasıl çekiyorsunuz demişti. vay anasini onu şimdi hangi gelin cekecekse bulunmaz Hint kumaşı oğluyla 🤔

“Ne güzel işin var gücün var da keşke çocuğun olmıyaydı” ( ikinci evliliğim ilk evliliğimden olan çocuğumdan bahsediyor neyse rahmetli oldu kayınvalidem Allah affetsin diyeyim)

Back