• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kayinvalidenizin size söylediği en saçma şeyleri yazın

Görümcem Nisan'da evlenmişti Eylülde onun gelinliğini giyersin yeni zaten bir kere giydi demişti kaynanam salak kafam kabul ettim gelinliğin zerre önemi yoktu benim için ama şimdi düşününce bile teklif etmesi çok kötü olmuş
Yeni de olsa modelini beğendiniz mi birde aynı gelinliği giydirmeleri çok saçma olmuş senin istediğin gelinligi giyme hakkını elinden almışlar

Bana bebeğin 40ı çıkmadan regl olmus kadına gösterme sonra bebek yara icinde kalır, kim regl olup bebeği görmüsse onun kanıyla yıkayıp anca gecer hastalıgı demisti… ben sokkkkkk
Ne ne ne ? İlk defa duyuyorum bu kadar saçma birşeyi bebeğin annesi regl olsa nolacak çocuğu hiç gostermiyecekler mi yada tövbe estağfurullah senden akan kanı devamlı çocuğa mi sureceksin 😂

Zaten bir kere giydi ne demek ya? 😂
Ben de nikahtan önce gelinliğin eteği uzun diye terziye gittim ölçü aldı tülü kesecekti.
Dedim boyu iyi ölçtünüz değil mi,nikah yarın sonra sorun olmasın?
Evet ölçtüm ama uzun gelirse kısaltırız sonra dedi.
Kaç kere nikah yapacağım acaba? Bahsettiği şey gelinlik. Şaka gibiydi kadın, neyse ki boyu iyiydi de dert olmadı😂

Ama bu başkasının gelinliğini önerme konusunu ilk evliliğimde kv bana da yaptı kaç kere. Ben de kendi gelinliğimi kendim almıştım. Ona da laf etti. Ediyorlar bir şekilde.
Benimki de açık buldu gelinliğimi ben evden çıkıp düğün salonuna gideceğim zaman dile getirdi kendi oğluna söylendi hani kapalıydı babanın bi çevresi var falan diye bağırdı sanki çıplak çıkıyorum salona halbuki normal kolsuz dantelli çok açık olmayan bir modeldi ,beni sülaleme rezil etti ve ben ona hiç anne demedim 7 sene oldu hala demiyorum

benimki kumrularin gerçek insan olduğunu söylüyor. Bir büyüğü ona anlatmış işte birisi bı kıza iftira atmış, kardeşine götür onu öldür demiş, o da kiyamamis güvercinin kanını götürmüş öldürdüm diye sonra ikisi de kumru olmuş.
Bunu ciddi ciddi anlatıyor. Onlar insan diyor. Her seferinde fenalık geciriyorum
Bir tane kumru alıp karsisina koy seni birisi ile tanistiracagim de adı da husamettin olsun birer çay icin de 😂😂

benimki kumrularin gerçek insan olduğunu söylüyor. Bir büyüğü ona anlatmış işte birisi bı kıza iftira atmış, kardeşine götür onu öldür demiş, o da kiyamamis güvercinin kanını götürmüş öldürdüm diye sonra ikisi de kumru olmuş.
Bunu ciddi ciddi anlatıyor. Onlar insan diyor. Her seferinde fenalık geciriyorum
Güvercin kanı götürmüşse niye kumru olmuşlar?
Bu hipotez baştan sona saçma:)))

Ne ne ne ? İlk defa duyuyorum bu kadar saçma birşeyi bebeğin annesi regl olsa nolacak çocuğu hiç gostermiyecekler mi yada tövbe estağfurullah senden akan kanı devamlı çocuğa mi sureceksin 😂
Ay sorma sacma seyler bir de diyor gözümle gördüm komsusun bebeğine olmus guya eve gelen kadından kim regl olmussa sormuslar kaıdnı bulmuslar pediyle bebeği yıkamıslar o kan var diye 🤢

İlk gebeliğimi öğrendiğim ertesi gün düşük oldu. Kv güya bana bakmaya geldi. Ettiği laf "Oncacık şeyden bişey olmaz. "
Hala başına kakarım.Uzun zamandır kakmıyorum. En kısa sürede kakayım.
Oncacik şey mi ? İstediği kadar küçük olsun ilk rahme düştüğü zaman annelik iç güdüsü oluyor insanda bu nasıl bir dusuncesizlik vicdansizlik

Ay sorma sacma seyler bir de diyor gözümle gördüm komsusun bebeğine olmus guya eve gelen kadından kim regl olmussa sormuslar kaıdnı bulmuslar pediyle bebeği yıkamıslar o kan var diye 🤢
Ya hadi ben regl oldum bana gelecekler benden kanlı pedimi falan isticekler birde bebeğin yüzüne sürmek için düşününce bile çok saçma .. bide bana diyecekler ki senin yuzunden oldu veya tam tersi benim bebeğimde yaralar çıkacak ben evime gelen regl olmuş kadın aricam tek tek ay saçmalık resmen igrencc

Çocuğu doğurup hastaneden geldiğim akşam “vakit kaybetmeden hemen ikinciyi yapın” demişti. Ben de lohusa kafayla du bi önce dikişlerim iyileşsin dedim. Şimdiki aklım olsa e sen çocuğu tut da iki dk yapıverelim şurda derdim
Ayy öyle sinirlendim ki buna. İnsanlar her zaman daha fazlasını istiyor ya. Ömür boyu bitmiyor bu durum. Ben ortaokuldan beri yakayı kurtaramadım bu kafadaki insanlardan. Anadolu lisesi kazandım tebrik etmeden üniversite muhabbeti yapıldı, üni kazandım aynı şekilde iş atanma. Atandım bu sefer eşimin ailesi nişan baskısı yaptı nişan oldu düğün düğün oldu çocuk. Şimdi çocuk yaparım ikinci ikinci olunca üçüncü. Sonra beni bırakıp çocuklarımı darlamaya başlarlar. Yaşadığım hayatı ben mi seçtim yoksa insanların ağzı durmadı yapmak zorunda mı kaldım acaba diye kendimi sorguluyorum hep

Benimki benim oğlum hem benim oğlum hem babam hem kocam demişti. Koynuna da al bari dememek için zor durdum. Benim yerime görümcem çüş demişti neyseki😒
Keşke deseydiniz valla bu nasıl bir cümle kocam falan 🥴

Benimki geçen ramazan hastalandığımda onlarda kalırken evine git daha rahat edersin ben gelip sana bakarım dedi , eve gelince de sadece bir gece kaldı ve sahuru ben hazırlamak zorunda kaldım çünkü kendisi uyanmadı ve ertesi gün evine gitti , güya bana bakacaktı 😅 Meğer amaç beni eve postalamakmış...
Kadının davranışını sevmesem de zeki davranmış iyi plan yapmış ama aynı planı birde onun üzerinde siz denemelisiniz bence kesinliklee 😂

Ya hadi ben regl oldum bana gelecekler benden kanlı pedimi falan isticekler birde bebeğin yüzüne sürmek için düşününce bile çok saçma .. bide bana diyecekler ki senin yuzunden oldu veya tam tersi benim bebeğimde yaralar çıkacak ben evime gelen regl olmuş kadın aricam tek tek ay saçmalık resmen igrencc
Aynısını ben dedim ısrarla gözümle gördğm diyor 🤣

İlk çocuğuma doğum yaptığım gün annemle birlikte kaldık. Ertesi gün kv ziyarete geldi yanimizda kalan diğer doğum yapmis kadının refakatçisine siz uyanık birine Benziyorsunuz benim içim gece rahat etti dedi🙄 çocuğu biri alır gider diye heralde annem ve ben salagiz çünkü. Sonra diyolar ki niye anne demiyon😒

Back