• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Şimdi hastanede tüple kan alınıyor ya senin kanın hemen donuyormu
Bilmiyorum farkta etmedim ama teyzemde kan pıhtılaşması sorunu var onda daha bakamadan donmuş. Bir de Bence Beklemeden devlet has. git. Düşüğün hayal kırıklığı daha kötü. 3düşük yaptım şimdi yine hamileyim de. yapılacak testleri yapsın diye. (Kan pıhtılaşma ve eşinle kromozom analizi yaparlar rahim filmi gebelikte olmuyor) ve bekleyene kadar corospin progestan folik asit istediğini söyle. ( maddi konuda sorun yoksa testleri özel has yapıyor tabi)

Canım çok saol inan benimde kalbim duracak inşallah perşembe günü koyulaşınca cuma kan vericem :)
Canm nasl becerysn ya her ay cift cizgi gormeyi banada sole sırrını bi ben goremedm ya:)) bende olmadm beklyrm ins cnm kanda degern yuksk ckar ins:)

Canm nasl becerysn ya her ay cift cizgi gormeyi banada sole sırrını bi ben goremedm ya:)) bende olmadm beklyrm ins cnm kanda degern yuksk ckar ins:)

Kuzum görüyorum ama devamı gelmedi biliyorsun inşallah bu ay son olur :( bakalım inşallah yüksek çıkar koyulaşır koyulaşmaz hemen doktora gidicem

Kuzum görüyorum ama devamı gelmedi biliyorsun inşallah bu ay son olur :KK43: bakalım inşallah yüksek çıkar koyulaşır koyulaşmaz hemen doktora gidicem
Canm bugun kan vermeyr gtsene yuksek ckcak bence cnm uzulme korkma birdaha olmaz ins kotyu cagrma cnm

Canm bugun kan vermeyr gtsene yuksek ckcak bence cnm uzulme korkma birdaha olmaz ins kotyu cagrma cnm

Yok kuzum bu sefer kararlıyım gitmicem çünkü yıpranıyorum perşembe testi tekrarlıcam baktım koyulaşma var öyle kan vericem inşallah rabbim hayırlısını nasip eder

Yok kuzum bu sefer kararlıyım gitmicem çünkü yıpranıyorum perşembe testi tekrarlıcam baktım koyulaşma var öyle kan vericem inşallah rabbim hayırlısını nasip eder
Sen blrsn cnm haklsn ama nssl beklcn ya ben beklymzdm grseydm cnm ya

Sen blrsn cnm haklsn ama nssl beklcn ya ben beklymzdm grseydm cnm ya

Benimde içim içimi yiyor kuzum ama işte üzülmektense çünkü adete 3 gün kaldı rabbim inşallah nasip ederde sizinle güzel haberler paylaşırım :dua:

Benimde içim içimi yiyor kuzum ama işte üzülmektense çünkü adete 3 gün kaldı rabbim inşallah nasip ederde sizinle güzel haberler paylaşırım :dua:
İns cnm haklsn ya dgru diyosn bak bende bekldm ama benim ki husran bebde adet olnsyi beklyrm sende hamilesindr ins cnm hamilesndr bence sen hamilesn cnm artk hamile tayfasndasn bence artk unutrsn bizi cnm

İns cnm haklsn ya dgru diyosn bak bende bekldm ama benim ki husran bebde adet olnsyi beklyrm sende hamilesindr ins cnm hamilesndr bence sen hamilesn cnm artk hamile tayfasndasn bence artk unutrsn bizi cnm

İnşallah canım unuturmuyum hiç ya en kötü en güzel günlerimizde birbirimize destek olduk daha çok öğrenmem gereken şeyler var buradan :)

Adetiniz gecikmeden yapmayin su testleri yahu:) hayirli olsun su an pozitif gorunuyor... ama adet gecikmeden yapilan testler bana hep saibeli helmistir...

Adetiniz gecikmeden yapmayin su testleri yahu:) hayirli olsun su an pozitif gorunuyor... ama adet gecikmeden yapilan testler bana hep saibeli helmistir...

ah cnm nasıl söz verdim kendime ama anlatamam bir anda kalbimde kelebekler uçuctu yapmak istedim :(

İnşallah canım unuturmuyum hiç ya en kötü en güzel günlerimizde birbirimize destek olduk daha çok öğrenmem gereken şeyler var buradan :)
Aynen cnm yine olurum ins bebegn saglkldr cnm ins merk edyrmm cookk

Kuzummmmm ay insaALLAH bu ay bebegin tutunur sana en icten dualarım seninle Rabbim bu ay guclu sekilde tutundurur insaALLAH kuzummm benim de 21 nisan bat. Ama ben test yapmicam beklicem :KK43: bakalim bu ay ben de rahim filmi cekilmistim ister istemez o umutlandiriyor beni İNSAALLAH bebislerimize kavusuruz

Kuzummmmm ay insaALLAH bu ay bebegin tutunur sana en icten dualarım seninle Rabbim bu ay guclu sekilde tutundurur insaALLAH kuzummm benim de 21 nisan bat. Ama ben test yapmicam beklicem :KK43: bakalim bu ay ben de rahim filmi cekilmistim ister istemez o umutlandiriyor beni İNSAALLAH bebislerimize kavusuruz

Amin bitanem çok saol inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder. Bende bu ay yapmıcaktım fakat öğürme olunca yaptım ve iyiki yapmışım bugün diş kontrolüm vardı doktor röntgen çekileceksin bakalım dedi iyiki gitmemişim doktor normal kontrol etti ve herşey normal diyince gerek kalmadı :) dualarım seninle :dua:

Amin bitanem çok saol inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder. Bende bu ay yapmıcaktım fakat öğürme olunca yaptım ve iyiki yapmışım bugün diş kontrolüm vardı doktor röntgen çekileceksin bakalım dedi iyiki gitmemişim doktor normal kontrol etti ve herşey normal diyince gerek kalmadı :) dualarım seninle :dua:
Ah canim benim ya herseyde bi hayir var iste. Ya bende bu ay farklilik olark sol gogsum ara ara sizloyor. Normalde ben hic gogus sizlamasi bilmezdim. Üştmüş olablrm diyip kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Cumaya kadar beklicem zor ama mecburum sonra cok stres oluyorm ALLAHim ellerimizi bos cevirmesin insaALLAH kuzumn

Back