Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum ama şaşırdım inanın...
Hayır kesinlikle kadın erkek yaşlı genç fark etmez , aracın modeli belirler sigortasını .
Rica ederim...Kadın belli miktar fazla oder diyorlar çok şaşırdım bende , şaka gibi.
Sonra çeşitli sitelerde doğrular nitelikte yorumlar vardı , umarım dediğiniz gibidir
Tesekkur ederim
Evet canım gecen hafta araba aldımdevrini yaptık hemen Sigortacılar gittik eşimle benim arada 400 tlye yakın bi fark çıktı.yaş cinsiyet daha önce Araban var mı kazan varsa bunlar hepsi etkiliyor
Rica ederim size de hayırlı olur umarım☺sigorta fiyatları uçmuş ne yazık ki.Sigortacılar da kabul ediyorlar çok fazla olğunuAy çok tesekkur ederim inan, demek ki var yanı böyle bisey . hayırlı olsun bu arada kazasız belasiz uzun ömürlü![]()
1 yaşıma daha girdim , çok utandım Bi de ahkam kesmişim yok öyle bir şey diye.Ay çok tesekkur ederim inan, demek ki var yanı böyle bisey . hayırlı olsun bu arada kazasız belasiz uzun ömürlü![]()
Rica ederim size de hayırlı olur umarım☺sigorta fiyatları uçmuş ne yazık ki.Sigortacılar da kabul ediyorlar çok fazla olğunu
1 yaşıma daha girdim , çok utandım Bi de ahkam kesmişim yok öyle bir şey diye.
Eşinizle bütün koşullarınız aynı mı da kadın-erkek farklı fiyat verildiğine vardınız?Evet canım gecen hafta araba aldımdevrini yaptık hemen Sigortacıya gittik eşimle benim arada 400 tlye yakın bi fark çıktı.yaş cinsiyet daha önce Araban var mı kazan varsa bunlar hepsi etkiliyor
Mesela nette kasko için böyle demişler.Yaş ve Cinsiyet: Örneğin genç sürücüler tecrübesiz oldukları için kazaya yol açma ihtimalleri daha yüksektir. Bu yüzden daha fazla kasko bedeli öderler. Ya da istatistiklere göre bayanlar daha az kaza yaparlar ve bu yüzden daha az kasko bedeli öderler.
Eşitliğe Nasıl aykırı? Mesela bankadan kredi çekerken güvenilir müşteri olmaya bağlı olarak farklı faiz çekiliyor, ing bankın reklamları vardı. Veya yaşa bağlı olarak da fark var. Bu da mı eşitliği bozuyor. Sonuçta riske göre sigorta yapıyorlar, kadın daha az veya daha fazla kaza yapıyorsa bunu da dikkate alırlar.15 yillik soforum.boyle bir fark cinsiyetimden dolayi asssla odemedim.boyle bir kanun anayasada eşitlik ilkesine aykiridir zaten...
Esitlige nasil aykiri diye sormusunuz.sizin icin internetten alintiladim.anayasanin 10.maddesinde geciyor.Eşitliğe Nasıl aykırı? Mesela bankadan kredi çekerken güvenilir müşteri olmaya bağlı olarak farklı faiz çekiliyor, ing bankın reklamları vardı. Veya yaşa bağlı olarak da fark var. Bu da mı eşitliği bozuyor. Sonuçta riske göre sigorta yapıyorlar, kadın daha az veya daha fazla kaza yapıyorsa bunu da dikkate alırlar.
Konuyla çok alakasız ama bu kanun önünde eşitlik. :)Esitlige nasil aykiri diye sormusunuz.sizin icin internetten alintiladim.anayasanin 10.maddesinde geciyor.
10.madde
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlüdür.
Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar