kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

ay arkadaşlar bende de durum çok farklı 100 kg hamile kaldım şu an 94,5 kg ım renkli ultrasonda 24+2 deyim 21. hafta gebelik şekeri teşhişi ile diyete başladım... Diyetle güzel gidiyoruz şimdilik..(tabii arada bozuyorum...) Dün renkli ultrasonda doktora sorduğumda kilo veriyorum diye olmaz tavsiye etmiyoruz diyor... Ama yemek de yiyemiyorum ki şeker çıkmasın diye... Ben bu gidişle doğuma kadar ne olacağım diye düşünmüyor değilim... Hayırlısı...

20 kilo almisim evet tam 20 allahim nasil bu hale geldim kilodan yerimden kalkamiyorum 20 kiloooi tam 20 kilooo anladiniz mi 20 napicam ben ya bacaklarim bile catlamis

Bende 13 haftayı bitiriyorum henüz kilo almadım.70 kilo ile hamile kaldım sanırım kilolu olduğum için zaten daha yolun başındayiz sanırım bu aydan sonra başlar kilolar :KK51:

20 kilo almisim evet tam 20 allahim nasil bu hale geldim kilodan yerimden kalkamiyorum 20 kiloooi tam 20 kilooo anladiniz mi 20 napicam ben ya bacaklarim bile catlamis
çok sevindim yalnız değilmişim bende bugün 91i görünce tartıda korktum nasıl doğurcam diye:110:boyum 164 cokta uzun değilim ama bende çatlak yok şükür öyle ağırlaşmadım yani hissettiğim:anneadayı:kaç kgla kaldı sen oda önemli:kk77:

8 kilo aldım . Ama acayip çok acikiyorum çok yiyorum tutamıyorum kendimi :eek: umarım doğuma kadar birden bire kilom fazlaca artmaZ. Maksimum 2 kilo daha alıp sona ulaşmak istiyorum :KK49:

kızlar aman dikkat ben başta çok hızlı gittim acaip kilo aldım son iki aydır dikkat ediyorum 36. haftama girdim umarım hiç almadan devam ederim şu an toplam 13,5 kg almış bulunuyorum

Merhaba, ben de ilk 3 ay birer kilo almıştım. Ama 4. ve 5. ayda 2şer kilo alarak 7-7,5 oldu şu an. Dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama alıyorum malesef. Doktorum yapıyla alakalı olduğunu söylüyor allahtan çok sıkıştırmıyor beni.

çok sevindim yalnız değilmişim bende bugün 91i görünce tartıda korktum nasıl doğurcam diye:110:boyum 164 cokta uzun değilim ama bende çatlak yok şükür öyle ağırlaşmadım yani hissettiğim:anneadayı:kaç kgla kaldı sen oda önemli:kk77:

1.71 boyun 75 le hamile kaldim bacaklarimin ici catladi nasil duzelicez biz :/

X