kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

Bizim 23. Haftamiz. oglumuz 625gr. Bense 83kg ile basladim su an 85kg.yum. Dr.Umuz sansli bi hamilesin tadini cikar dedi :) biz de oyle yapiyoruz. Gunde 10bin adim atmaya calisiyoruz, onun disinda canimizin istedigi hic biseyi de yemekten kacinmiyoruz. Umarim boyle devam eder. Zaten kilolu basladim daha fazla olmasini istemiyorum. Haa bebegim mi, zaten var olan gobegimde rahaat rahat buyuyor. Bu kadar dert etmeyin kizlar. Allah bebeklerimize saglik versin.

30.haftanın içindeyim, bebeğin ağırlığı,su ve plesanta hariç tutarsak(çünkü bunlar 2-2,5 kilo falan yapıyor) ben 7-8 kilo almışım.Doktor haftana göre iyi sorun yok dedi.

Bizde 27 haftanın içindeyiz oglusumla 5 kilo aldım . Vücudumun bebekten başka kilo almış görünen bir yeri yok :) ama ben aşırı yiyorum başka biri böyle yese belki 15 kilo alırdı .bbörekler poacalar tatlılar henüz hiç kisamadim kendimi. Bundan sonra daha dikkatli olmayı planlıyorum çünkü asıl bundan sonra kilo alımı başlıyor.

baslarda Kilo kaybi yasamistim 65 le hamile kaldim suan 76 kiloyum ve son iki randevudur Kilo almiyorum alisim Durdu bebegim 3200 kg

36 hafta bir günlük hamileyim 18 kg aldm bebegim de üç kilo boyu da 50 cmdi gecen hafta daha da alabilirim kirk kiloyla hamile kaldgm için siritmadi

TE="annesininminikprensesi, post: 41047463, member: 673079"]Ne kadar zayifmissin :KK57: ama bebisinin kilosu cok iyi daha 36 haftalikken :emir_bebek:[/QUOTE]
Evet bebeğim iri diğer bebek lere göre aslında 48 kiloydum düğünde kirka düştüm düğünden yirmi gün sonra hamile kaldım şuan 37 hafta beş günlük hamileyim yirmi kilo aldım toplam bebeğin başı asagida normal doğum pozisyonunda ama dört kilo olacak gibi oyüzden mecburi sezaryen oolabilirim bakalım cuma günü doktorum ne diyecek

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum RABBİM bir sancıda kurtarsın bütün hamileleri bende evlendiğimde 52 kiloydum ve hemen hamile kalmısım daha 4 haftalıkken 2 kilo ile başladım evet cok hızlı kilo alıyorum suan 36+1 hamileyim nasipse bir kızım olucak 33 haftalıkken 2,270 grmdı ben ise 71 kilo oldum salı günü randevum var bakalım kızım ne alemde :)

X