ben Varım yapalım yapalım:))merhaba kızlar bütün sayfalarda parça parça organizasyonlar yapılmış..Bence artık burda hepimiz toplanalım ve bi organizasyon yapalım bayram sonrasına
aynen simgecim katılıyorum artık bir buluşma olmalı bayanlar tanışalım yalnız kalmayalım şu istanbulda :))merhaba kızlar bütün sayfalarda parça parça organizasyonlar yapılmış..Bence artık burda hepimiz toplanalım ve bi organizasyon yapalım bayram sonrasına
Nerde oturuyosunbende varım
ya kötü olmuş işte eğer kafa dengi bulundu mu kopmamak gerekir tabi hayat şartları, zaman bazen bunları kopartabiliyor ,üzüldüm açıkçasıBende Anadolu yakasındayım biz 2008 de buluşmuştuk ahah ne güzel günlerdi o günler sade İstanbul değil Kocaeli'den gelen kızlar olmuştu hepsini kaybettim zamanla koptuk gitti
Bilemiyorum canım ne oldu arada bakıyorum KK ya da girmiyorlar yada başka üyelikleri var bilmediğim bi arkadaşım var onunla görüşüyoruz Düzce'de oturuyor ondan aldığım haberlere göre faceden görüşen bi grup var lakin benimde face hesabım yok almayıda düşünmüyorum bende yeni dostluklar kurmaya çalışıyorumya kötü olmuş işte eğer kafa dengi bulundu mu kopmamak gerekir tabi hayat şartları, zaman bazen bunları kopartabiliyor ,üzüldüm açıkçası
Belkide kendilerince vardır problemleri olabiliyor telefonla aslında devam ettirilse uzaklaşılmaz ama bilemem tabi olayın derinliklerini. Açıkçası benımde buradan başka bir youtube hesabım var sosyal olduğum onun haricinde diğer sosyal medyayla alakam yok ki ben bu şekilde mutluyum aslında gerek yok zaten gereken kişilerle telefondan konuşuyorum arkadaş konusunda canayakınımdır ama sürdürülebilmesi iki tarafın saygısına bağlı o yüzden hayırlısı olsun ben de çok isterim istannbuldan güzel arkadaşlıklar dostluklar kurayım . büyük ihtimalle yakın yerlerde olur zaten ataşehir de oturuorum ben simge arkadaşımız da öyle ortak buluşma yerleri çok benim bildiklerim yani (= akasya, optimum, Kadıköy, Ümraniye vbBilemiyorum canım ne oldu arada bakıyorum KK ya da girmiyorlar yada başka üyelikleri var bilmediğim bi arkadaşım var onunla görüşüyoruz Düzce'de oturuyor ondan aldığım haberlere göre faceden görüşen bi grup var lakin benimde face hesabım yok almayıda düşünmüyorum bende yeni dostluklar kurmaya çalışıyorumbuluşma mekanı yakın olursa gelmeye çalışırım
Beykoz da şahane bir yer (= benim henüz yok bir kaç sene düşünemiyorum (= Allah bağışlasınHıııı ben istanbulun incisindeyim canımBeykoz ,Akasya yı bilmem ama diğer yerleri bilirim hadi bakalım takipdeyim Çocuklarım var benim sizin varmı?
Âmin canım sağol evet çok Güzeldir BeykozBeykoz da şahane bir yer (= benim henüz yok bir kaç sene düşünemiyorum (= Allah bağışlasın