Kızlar istanbul anadolu yakası buluşma burda toplanalım

bu ay içinde ayarlayalım artıkın :KK70:
merhabalar bende maltepe kucukyalıda oturuyorum ama yenı sahrada optımumun karsısındakı ısmerkezınde calsıyorum ısım veremedım :) bulusma ayarlarsanız cok sevınırım ben yenı evlendım ve ıstanbula yenı tasındım hıc arkadasım yok :KK43:

merhabalar bende maltepe kucukyalıda oturuyorum ama yenı sahrada optımumun karsısındakı ısmerkezınde calsıyorum ısım veremedım :) bulusma ayarlarsanız cok sevınırım ben yenı evlendım ve ıstanbula yenı tasındım hıc arkadasım yok :KK43:
aynen canım benim de ve sanırım burda yazan bazı arkadaşlar da aynı durumda optimumu iyi bilirim yakında bize neredeyse buluşma olsa şahane olur bende istiorum da artık bir karar verilmesi lazım bana kalsa ben ayarlarım da çoğunluğun bir net olarak geliyorum demesi gerekir

aynen canım benim de ve sanırım burda yazan bazı arkadaşlar da aynı durumda optimumu iyi bilirim yakında bize neredeyse buluşma olsa şahane olur bende istiorum da artık bir karar verilmesi lazım bana kalsa ben ayarlarım da çoğunluğun bir net olarak geliyorum demesi gerekir
optimumun karsısındakı buyuk teknosada calısıyorum ben oglen vaktı bulusabılırız bence :)

Bayanlar artık netleşebilir mi ben tamamım her şekil de uyarım ( cumartesi öğleden sonra çünkü haftaiçi çalışıyorum ) ne dersiniz kimler gelir ne zaman uygun olursunuz ortak bir gün ve saat e karar versek mi ?

Meselaaa 15 ağustos cumartesi kimler gelebilir çok erkense erteleriz :KK70:

Kozyatağı bize çok yakın :) yani iş çıkışıda olur farketmez arkadaş edineyimde :)
Aynen dimi ama :)) büyük ihtimalle simge de katılır bize o açtı bu konuyu zaten sanırım şu an online değil açtığında görecektir katılım olmazsa biz 3 ümüz buluşuruz

yok ben aslen Mersinliyim 2 sene olacak eylül de buraya gelin olarak geldim ailem mersinde ,
Aa sende gurbettesin yani benim ailemde izmirde benimde bi mersinli arkadaşım vardı izmirdeydi babası askerdi sonra mersine geri döndüler bende polonyaya gidince irtibatımız kesildi bulamadım da numarasını :KK43:

Aa sende gurbettesin yani benim ailemde izmirde benimde bi mersinli arkadaşım vardı izmirdeydi babası askerdi sonra mersine geri döndüler bende polonyaya gidince irtibatımız kesildi bulamadım da numarasını :KK43:
yaa o kötü oluyor işte keşke kesilmeseymiş irtibat tabi hayat şartları bilemeyiz, senin ailen istanbulda sanırım , gurbet zor tabi ama özledikçe kaçıyorum yanlarına (=

yaa o kötü oluyor işte keşke kesilmeseymiş irtibat tabi hayat şartları bilemeyiz, senin ailen istanbulda sanırım , gurbet zor tabi ama özledikçe kaçıyorum yanlarına (=
Yok izmirdeler işte eşimin aileside samsunda bi biz istanbuldayız iş için işte

X