merhabalar bende maltepe kucukyalıda oturuyorum ama yenı sahrada optımumun karsısındakı ısmerkezınde calsıyorum ısım veremedım :) bulusma ayarlarsanız cok sevınırım ben yenı evlendım ve ıstanbula yenı tasındım hıc arkadasım yokbu ay içinde ayarlayalım artıkın
aynen canım benim de ve sanırım burda yazan bazı arkadaşlar da aynı durumda optimumu iyi bilirim yakında bize neredeyse buluşma olsa şahane olur bende istiorum da artık bir karar verilmesi lazım bana kalsa ben ayarlarım da çoğunluğun bir net olarak geliyorum demesi gerekirmerhabalar bende maltepe kucukyalıda oturuyorum ama yenı sahrada optımumun karsısındakı ısmerkezınde calsıyorum ısım veremedım :) bulusma ayarlarsanız cok sevınırım ben yenı evlendım ve ıstanbula yenı tasındım hıc arkadasım yok
optimumun karsısındakı buyuk teknosada calısıyorum ben oglen vaktı bulusabılırız bence :)aynen canım benim de ve sanırım burda yazan bazı arkadaşlar da aynı durumda optimumu iyi bilirim yakında bize neredeyse buluşma olsa şahane olur bende istiorum da artık bir karar verilmesi lazım bana kalsa ben ayarlarım da çoğunluğun bir net olarak geliyorum demesi gerekir
dimi cumartesi öğlen mesela ben 12 ye kadar çalışıyorum iş çıkışı çok rahat gelirim yanioptimumun karsısındakı buyuk teknosada calısıyorum ben oglen vaktı bulusabılırız bence :)
Haftaiçi yemek vaktinde de olur işte farketmez bu bikaç hafta cumartedi eşim mesaide olcakdimi cumartesi öğlen mesela ben 12 ye kadar çalışıyorum iş çıkışı çok rahat gelirim yani
haftaiçi yemek vakti ben gelemiyorum oralara yaa işyerim benimde kozyatağı civarında biz bu civarlarda yiyoruz maleseff =(Haftaiçi yemek vaktinde de olur işte farketmez bu bikaç hafta cumartedi eşim mesaide olcak
Kozyatağı bize çok yakın :) yani iş çıkışıda olur farketmez arkadaş edineyimde :)haftaiçi yemek vakti ben gelemiyorum oralara yaa işyerim benimde kozyatağı civarında biz bu civarlarda yiyoruz maleseff =(
Aynen dimi ama :)) büyük ihtimalle simge de katılır bize o açtı bu konuyu zaten sanırım şu an online değil açtığında görecektir katılım olmazsa biz 3 ümüz buluşuruzKozyatağı bize çok yakın :) yani iş çıkışıda olur farketmez arkadaş edineyimde :)
Kesinlikle buarada sen nereyw yakın oturuyorsunAynen dimi ama :)) büyük ihtimalle simge de katılır bize o açtı bu konuyu zaten sanırım şu an online değil açtığında görecektir katılım olmazsa biz 3 ümüz buluşuruz
Ben Ataşehir Mustafa Kemal mh sinde oturuyorum sen?Kesinlikle buarada sen nereyw yakın oturuyorsun
Bende küçükyalı aydınevlerde :)Ben Ataşehir Mustafa Kemal mh sinde oturuyorum sen?
=)Bende küçükyalı aydınevlerde :)
Sen baya merkezdeymişsin aslen İstanbullu musun?
yok ben aslen Mersinliyim 2 sene olacak eylül de buraya gelin olarak geldim ailem mersinde ,Sen baya merkezdeymişsin aslen İstanbullu musun?
Aa sende gurbettesin yani benim ailemde izmirde benimde bi mersinli arkadaşım vardı izmirdeydi babası askerdi sonra mersine geri döndüler bende polonyaya gidince irtibatımız kesildi bulamadım da numarasınıyok ben aslen Mersinliyim 2 sene olacak eylül de buraya gelin olarak geldim ailem mersinde ,
yaa o kötü oluyor işte keşke kesilmeseymiş irtibat tabi hayat şartları bilemeyiz, senin ailen istanbulda sanırım , gurbet zor tabi ama özledikçe kaçıyorum yanlarına (=Aa sende gurbettesin yani benim ailemde izmirde benimde bi mersinli arkadaşım vardı izmirdeydi babası askerdi sonra mersine geri döndüler bende polonyaya gidince irtibatımız kesildi bulamadım da numarasını
Yok izmirdeler işte eşimin aileside samsunda bi biz istanbuldayız iş için işteyaa o kötü oluyor işte keşke kesilmeseymiş irtibat tabi hayat şartları bilemeyiz, senin ailen istanbulda sanırım , gurbet zor tabi ama özledikçe kaçıyorum yanlarına (=