Kızlar instagramda gizli hesabı görebilmem mümkün mü?

merve094

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
10
2
1
30
Kızlar instagramda gizli hesabı görebilmem mümkün mü? Ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olsun. Benim için çok önemli…

Patladı o uygulama uzun zaman önce. İyi ki de patladı ben eximi az stalklamamıştım ondan. 1 ayda unutacağım insanı aylarca unutamadım onun yüzünden Allah kahretsin 😂😂
Benim daha çok yeni ayrılığım 🥹 Tahmin edebiliyorum sizin yaşadığınız durumu. 😞 Fake hesap açayım dedim ama kabul etmez fake olduğunu anlar. Sanırım başka da yol yok :(

Haklısınız. Sadece unutmamı hızlandırmamı sağlayacak tek şey aslında.. Yine de çok teşekkür ederim
Bence öyle olmaz biliyor musun. Çünkü farzet orda bir şey gördün bu sefer daha da kahrolacaksın kendini daha da üzeceksin boşver. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birbiriniz için çok iyi olsaydınız ayrılmazdınız bence.

Bence öyle olmaz biliyor musun. Çünkü farzet orda bir şey gördün bu sefer daha da kahrolacaksın kendini daha da üzeceksin boşver. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birbiriniz için çok iyi olsaydınız ayrılmazdınız bence.
Çok haklısın ama kalbimin gerçeği kabul etmesi lazım. Canım çok yanıyor. Nişan öncesi ayrıldık. Güven sorunu ve tartışmalar sonucu..

Back
X