Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstersen yeni bir konu aç neden ayrıldığınıza dair onu yorumlayalım hep beraber.Çok haklısın ama kalbimin gerçeği kabul etmesi lazım. Canım çok yanıyor. Nişan öncesi ayrıldık. Güven sorunu ve tartışmalar sonucu..
Onu da yapacağım. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinİstersen yeni bir konu aç neden ayrıldığınıza dair onu yorumlayalım hep beraber.
kesinlikle katılıyorum. asla unutmayı hızlandırmıyor aksine daha fazla kafan takılıyor, canın sıkılıyor. ben baka baka eski sevgilisine yeniden döndüğünü gördüm mesela. çok gereksiz şeyler emin ol konu sahibi. ona baktıkça sen yoluna bakamıyorsun. bir süre kendine izin ver, o ayrılık acısını yaşa. bir süre sonra zaten eskisi kadar üzülmeyeceksin, ayrılığa alıştığın için.Bence öyle olmaz biliyor musun. Çünkü farzet orda bir şey gördün bu sefer daha da kahrolacaksın kendini daha da üzeceksin boşver. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama birbiriniz için çok iyi olsaydınız ayrılmazdınız bence.
Benim kuzenim de eski nişanlısının whatsappta online olma durumunu gösteren bir program kullandı hem de 1 sene. 1 sene boyunca da adamı unutamadı bir de o programa 1 sene para verdi.kesinlikle katılıyorum. asla unutmayı hızlandırmıyor aksine daha fazla kafan takılıyor, canın sıkılıyor. ben baka baka eski sevgilisine yeniden döndüğünü gördüm mesela. çok gereksiz şeyler emin ol konu sahibi. ona baktıkça sen yoluna bakamıyorsun. bir süre kendine izin ver, o ayrılık acısını yaşa. bir süre sonra zaten eskisi kadar üzülmeyeceksin, ayrılığa alıştığın için.
Kankim sen unutasın yokmuş uygulamaya b.k atıyorsunPatladı o uygulama uzun zaman önce. İyi ki de patladı ben eximi az stalklamamıştım ondan. 1 ayda unutacağım insanı aylarca unutamadım onun yüzünden Allah kahretsin![]()
çok normal çünkü beyin otomatik olarak bilmediği şeyi öğrenmeye, merakını gidermeye odaklanıyor. belirsizlik durumu zihni körüklüyor. o uygulamalara baktıkça acaba neden online oldu, kiminle yazışıyor, bu saatte ne olabilir, şu takipleştiği kişi kim acaba, hikaye atmış yanındaki bardak kime ait ohoo sorular uçar gider. benim pek numara silme alışkanlığım yoktur, son sevgilimle ilk ayrıldığımız zamanlar 1 hafta sonra numarasını sildim whatsapp durumu paylaşıyordu çünkü ara ara. farklı mekanlardan falan daha önce atmadığı tarzda durumlar atıyordu. ben de merak ediyordum, görünce canım sıkılıyordu. dayanamadım sildim numarayı, profil resmimi falan herkese açık yaptım sildiğimi anlamasın diye. haftalar sonra bana yeniden barışmak için yazana kadar da tekrar eklemedim numarayı.Benim kuzenim de eski nişanlısının whatsappta online olma durumunu gösteren bir program kullandı hem de 1 sene. 1 sene boyunca da adamı unutamadı bir de o programa 1 sene para verdi.
ahahaha ya uygulama körüklüyor işte insanı. merak ediyorsun, aa maden görme şansım var bakayım diyorsun. 2-3 gün ara veriyordum sonra yine aynı merak, aynı hastalık. gerçekten tuhaf bir bağımlılık yaratıyor stalk olayı. onunla ilişkim çok yarım kalmıştı, içimde ukdeydi onun da etkisi var. yoksa her sevgilimi böyle stalklamıyorum. kişiye özelKankim sen unutasın yokmuş uygulamaya b.k atıyorsun![]()
Resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelme.Yeni nesilin de işi zor, birini seviyorsun sonra aldatıyor veya başka bir nedenle bir kavga, ayrılıyorsun ama sosyal medya yüzünden unutamıyorsun, eskiden 1 vesikalık foto, 3-5 mektup olurdu, ayrılınca yakardık unutulurdu.
Ayrıldığınız adamları sosyal medyada takip etmeyin, bir şekilde anlıyorlar sonra havalanıp bulunmaz hint kumaşıymış gibi kibirden kasılıyorlar.
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir deyin hayatınıza odaklanın.
güzel kadın profilli bir sayfa açarsa kabul etme ihtimali 1000 kat fazla olur bundanİlgi duyduğu tarzda bir sayfa açın,işletme hesabı tarzı biraz zaman geçince istek atın muhtemelen kabul eder
İşte tam da bu yüzden stalklamasını istediğim biri varsa hesabımı özellikle herkese açık yapıyorum ki hayatıma nasıl devam ettiğimi görsün. Stalklayan değil stalklanan olmak istiyorum çünküYeni nesilin de işi zor, birini seviyorsun sonra aldatıyor veya başka bir nedenle bir kavga, ayrılıyorsun ama sosyal medya yüzünden unutamıyorsun, eskiden 1 vesikalık foto, 3-5 mektup olurdu, ayrılınca yakardık unutulurdu.
Ayrıldığınız adamları sosyal medyada takip etmeyin, bir şekilde anlıyorlar sonra havalanıp bulunmaz hint kumaşıymış gibi kibirden kasılıyorlar.
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir deyin hayatınıza odaklanın.
Ne işinize yarayacak bu bilgi?Elbette güzel bir durum değil. Ama nişan öncesi ayrıldık ve tek isteğim kimlerle takipleştiğini görmek…