Karnım şiş, sol kasığım ağrıyor, sarı akıntım var ve bugün ilk defa başım döndü. Ama testlerde çıkmadı demekki bu benim hüsnükuruntummuşPeki belirti falan varmi sende belki erken yapmışsınır
Sonuç ne olursa olsun bence kendinizi üzmeyin Allah Kerim benimde çocuğum olmuyor ne yapayım takdırı ilahi şimdi de yani sıra evliliğim soğuk rüzgarlar esmeye başladı bende bilmiyorum caresızım eşim bana heyecan vermiyor sanki 100 yillk evliyiz öyle davraniyor yatağa girince hemen arkasını dönüp yatıyor bende ise böyle sabahlara kadar bekliyorum ve bir sonuça vardım galiba ben mutsuzum yoksa ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum bildiğim tek şey bir uçurumun kenarindayimKarnım şiş, sol kasığım ağrıyor, sarı akıntım var ve bugün ilk defa başım döndü. Ama testlerde çıkmadı demekki bu benim hüsnükuruntummuşyakında adet olurum herhalde.
Kardeşim Hz.zekeriya'yi düşün kendisi yaşlı eşinin de çocuğu olmuyormuş (ne kadar yanlış bir nitelendirme de olsa kısır olarak geçiyor) Allahu Teala dua ediyor ve Allah onlara Yahya'yi nasip ediyor. Yer gök dua üzerine kurulmuştur. Belki zamanı daha gelmemiştir. Üzme tatlı canını. Eşin için de kafana takma belki şu anda içinde bulunduğun duygu yoğunluğundan sitresten öyle hissediyorsundur. İnşallah tez vakitte aranız düzelir.Sonuç ne olursa olsun bence kendinizi üzmeyin Allah Kerim benimde çocuğum olmuyor ne yapayım takdırı ilahi şimdi de yani sıra evliliğim soğuk rüzgarlar esmeye başladı bende bilmiyorum caresızım eşim bana heyecan vermiyor sanki 100 yillk evliyiz öyle davraniyor yatağa girince hemen arkasını dönüp yatıyor bende ise böyle sabahlara kadar bekliyorum ve bir sonuça vardım galiba ben mutsuzum yoksa ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum bildiğim tek şey bir uçurumun kenarindayim
İnanin ben öyle özelimi yazacak biri değilim ama artık daynamiyorum 1 yılık evliyim ama hiç evliliğim heyecan yok içimiz cörümüz sankiKardeşim Hz.zekeriya'yi düşün kendisi yaşlı eşinin de çocuğu olmuyormuş (ne kadar yanlış bir nitelendirme de olsa kısır olarak geçiyor) Allahu Teala dua ediyor ve Allah onlara Yahya'yi nasip ediyor. Yer gök dua üzerine kurulmuştur. Belki zamanı daha gelmemiştir. Üzme tatlı canını. Eşin için de kafana takma belki şu anda içinde bulunduğun duygu yoğunluğundan sitresten öyle hissediyorsundur. İnşallah tez vakitte aranız düzelir.
İlişki oturduğu için olabilir. Artık düzene alışmıştır. Bu yüzden böyle davranıyor da olabilir.İnanin ben öyle özelimi yazacak biri değilim ama artık daynamiyorum 1 yılık evliyim ama hiç evliliğim heyecan yok içimiz cörümüz sanki
Olabilir bilmiyorum ama bir Kadın olarak eşimden ilgi görmek istiyorum bu benim hakim daha çok yeni evliyiz böyle davranamaz ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum ama yarın alıp karşima konuşacağim onunla biz bire severek evlendik 5 yillk bir beraber likten sonradan evlendik çok mücadele ettik bir birimize kavuşalım diye ailelerimiz istemiyordu çok dua ettik olsun diye çok beraber ağladık şimdi bana böyle davranmasını haz edemiyorum bu arada kusura bakmayin sizide kendi sorunlarimla meşgul ediyorumİlişki oturduğu için olabilir. Artık düzene alışmıştır. Bu yüzden böyle davranıyor da olabilir.
Estağfurullah olur mu öyle şey seve seve dinliyorum sizi. Mutlaka mantıklı açıklaması olacaktır. Yaptığının farkında olmuyordur. Biz kadınlar davranışta hep bir şeyler ararız. Erkekler öyle değil bir şey olsaydı dümdüz söylerdi. Çalıştığı için yoruluyor olabilir, çalışma koşullarına bağlı olarak yıpranıyor olabilir. Bence eşinizle konuşurken sen şöyle yaptın da ben bunaldım,bittim, yoruldum demeyin. Senin şu davranışın beni çok üzdü neden bu şekilde davrandın. Birkaç zamandır üzülüyorum ama bir türlü konuşamadım, kırıldım vs. tarzında konuşursanız sebebini daha yapıcı şekilde açıklar.Olabilir bilmiyorum ama bir Kadın olarak eşimden ilgi görmek istiyorum bu benim hakim daha çok yeni evliyiz böyle davranamaz ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum ama yarın alıp karşima konuşacağim onunla biz bire severek evlendik 5 yillk bir beraber likten sonradan evlendik çok mücadele ettik bir birimize kavuşalım diye ailelerimiz istemiyordu çok dua ettik olsun diye çok beraber ağladık şimdi bana böyle davranmasını haz edemiyorum bu arada kusura bakmayin sizide kendi sorunlarimla meşgul ediyorum
Size çok teşekkür ederim gerçekten siz kaç yiilk evlisiniz benden daha tecrübelisin Allah razı olsun sizden beni 26 yaşındayım biraz böyle konulardan fevri hareket ediyorum ama sizin tavsiyenizi unutmayacamEstağfurullah olur mu öyle şey seve seve dinliyorum sizi. Mutlaka mantıklı açıklaması olacaktır. Yaptığının farkında olmuyordur. Biz kadınlar davranışta hep bir şeyler ararız. Erkekler öyle değil bir şey olsaydı dümdüz söylerdi. Çalıştığı için yoruluyor olabilir, çalışma koşullarına bağlı olarak yıpranıyor olabilir. Bence eşinizle konuşurken sen şöyle yaptın da ben bunaldım,bittim, yoruldum demeyin. Senin şu davranışın beni çok üzdü neden bu şekilde davrandın. Birkaç zamandır üzülüyorum ama bir türlü konuşamadım, kırıldım vs. tarzında konuşursanız sebebini daha yapıcı şekilde açıklar.
İnşallah 4 ay olacakSize çok teşekkür ederim gerçekten siz kaç yiilk evlisiniz benden daha tecrübelisin Allah razı olsun sizden beni 26 yaşındayım biraz böyle konulardan fevri hareket ediyorum ama sizin tavsiyenizi unutmayacam ❤
Ya kullandim ama hamile kalmadim tup bebek yaptik tik hamile kaldimKızlar ben bu konuyu kaç kez actim ben çocuk istiyorum geçenlerde doktora gittim adettin ikinci günü hormon testi yapti bir sıkıntının olmadığını söyledi ve bana inofolic ilaç yazdı yada önce kulanan var mi o ilaçla hamile kalan var mi lütfen beni bilgilendirin
İnşallah 4 ay olacakben sizden küçüğüm 23 yaşındayım. Tanıştığıma da çok memnun oldum
Çok teşekkür ederim canım ben daha çok yeni kullanmaya başladım baklalım aşamalı olarak gideceğizYa kullandim ama hamile kalmadim tup bebek yaptik tik hamile kaldimama cok guzel bir ilac olduguni doktorlar siyluyorlar belkide para tuzagi... inofolic olsun, prowomen var yine yumurtlaiklari guclendiren yine kocam icinde promen gibi bisey belki adini hatirlamadim vitamin mineral kompleksi aldim... e klomende yine iyi ise yariyor deniyor... ya biraz birakcaksin ve ben iliskiye doktorun verdigi gunlerde giriyordum... igrencti ve rezalet bana gore... icinden gelerek iliskiye girmek onemli ve guzel zamana birakmak gizel yas kucukse... ama yas kucuk degilse ertelemeden tup bebek kesin cozumZz asilama su bu derken hem oara hem zaman gidiyor... tup bebekte iyi bir labaratuvarda olmasi gerekiyorki kaliteli embriyolari alip yitirmeden bokunebilsin... yani Birazda nasipte ne varsa o... insallah yeni yil size ve tum arkadaslara gonlunuzden gecen guzel dileklerinize cevap verir..
Mutlaka bir taraf alttan almalı. O da genelde bize düşüyorçok iyi demek ki akil yaşta değil baştaymış ben karamsar biri olduğum için olayları alttan almam fevri davranrim karekter meselesi ama bende memnun oldum konuşmak iyi geldi insan bazen yakınlarına böyle şeyler anlatamiyor sorunun dışardan bilmesini isteme kimse o yüzden burdan konuşmak daha iyi geliyor
çok iyi demek ki akil yaşta değil baştaymış ben karamsar biri olduğum için olayları alttan almam fevri davranrim karekter meselesi ama bende memnun oldum konuşmak iyi geldi insan bazen yakınlarına böyle şeyler anlatamiyor sorunun dışardan bilmesini isteme kimse o yüzden burdan konuşmak daha iyi geliyor
Aynen inanin asla kendi yakınlarıma anlatmam annem dahi bilmez benim evimin içini herkes bizi çok mutlu olduğumuzu bilir öylede bilsinler gerek yok aksini bilmelerine çünkü bir tanesi sana akıl verir 10 tanesi çomak sakar gerek yokMutlaka bir taraf alttan almalı. O da genelde bize düşüyoraynen öyle kol kırılır yeri içinde kalır. Ne yaşanırsa yaşansın evin içinde kalmalı zaten mutlaka sorun düzeliyor. Başkasına anlatsanız onlar aman o sana böyle yapmıştı vs.diyip doldurabilir o yüzden bir miktar bu durumlar tehlikeli.
En güzeliAynen inanin asla kendi yakınlarıma anlatmam annem dahi bilmez benim evimin içini herkes bizi çok mutlu olduğumuzu bilir öylede bilsinler gerek yok aksini bilmelerine çünkü bir tanesi sana akıl verir 10 tanesi çomak sakar gerek yok
En güzeli
yeni yilimiz bize sağlikli eli ayağı düzgün sali evlatlar getirsin inşallah gecen hayırlı gecelerİyi geceler dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.
İnşallahyeni yilimiz bize sağlikli eli ayağı düzgün sali evlatlar getirsin inşallah gecen hayırlı geceler ❤❤
Benim tüplerim kapalı çıktı malesef. Ameliyat olmam gerekiyor doktordan gün alacam ameliyat için. Rahim filmi çok önemli herhangi bir sorun yoksa kesinlikle cekilmeli. Çünkü kullanacagin ilaç tedavi hep boş Rahim filminde çıkıyor ortaya.Canm ben adetimi bekliyorum adet olursam Altan muayne edecek bakalım ondan sonra bende rahim filmi çektirecem bakalım aşamalı gidecez sizde ne sıkıntı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?