Gebeliğe Hazırlık Kızlar inofolic kullananlar mi lütfen yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
416
206
53
35
Kızlar ben bu konuyu kaç kez actim ben çocuk istiyorum geçenlerde doktora gittim adettin ikinci günü hormon testi yapti bir sıkıntının olmadığını söyledi ve bana inofolic ilaç yazdı yada önce kulanan var mi o ilaçla hamile kalan var mi lütfen beni bilgilendirin

Canım ben eylül ayında kullandım inofolic i kasım ayında da 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim fakat düşük ile sonuçlandı dr bana Allah 'ın izni ile 2 ay içinde hamile kalırsın dedi dediği gibide oldu fakat ben pcos hastayım yani yumurta çatlamıyormuşum şükür Allah ıma o duyguyu yaşadım ama sonu gelmedi inşallah sende faydasını görürsün Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar

Gerçekten mi ya çok sevindim bende bu ay kulanmaya başlayacam inşallah bende sevinçli haberler alırım peki kaç ay kullandınız düzenli olarak

Gerçekten mi ya çok sevindim bende bu ay kulanmaya başlayacam inşallah bende sevinçli haberler alırım peki kaç ay kullandınız düzenli olarak
Canım ben eylülün sonuna doğru başladım ilaca sabah ac aksam ac yalniz ayni saatlerde al sana tavsiyem sabah 7 alıyorsan akşam 7 de al gerçi doktorun söylemiştir dozunu ben son adet tarihim eylülde adet olmuştum doktor hormon testi birde alt kısımdan kontrol ettikten sonra vermişti ekimde tamamen kulladim kasımında başlarında devam edecektim işte Allah o mutlu habere kavuşturacak ya ilacımda bitmisti eşim test alıp gelmişti ısrarla yap birşey varsa ilacı almayalım doktora gidelim diye baktım ki çift çizgi zaten çok uzun beraber kalamadım melegimle 13 kasımda düşük yaptım

canm senin adına üzüldüm ama bende çok bebiş istiyorum ama daha kısmek olmadı doktor dedi Pcos var bende de peki adetliylken mi kulanmaya başladın

inşallah tez zamanda tekrar güzel haber alırsın meleğini kucağına alırsın ben hiç hamile bile kalamıyorum en kütüsü bazen çok karamsar olabiliyorum ve hiç bir zaman anne olamayacağim sürekli hep öyle düşünüyorum ve çok üzülüyorum

inşallah tez zamanda tekrar güzel haber alırsın meleğini kucağına alırsın ben hiç hamile bile kalamıyorum en kütüsü bazen çok karamsar olabiliyorum ve hiç bir zaman anne olamayacağim sürekli hep öyle düşünüyorum ve çok üzülüyorum

Öyle karamsar olursan bu iş başlamadan bitmiş olur kuzum benim aklına kötü şeyleri getirme sakın bak anne olursun neden olmayasın Allah kimseye yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış olur kuzum olur merak etme Allah var görüyor çabanı bu arada adetimin 3. Günü gittiğimde kan testinden sonra vermişti ilacı zaten 4 gün sürer adetim başlamıştım zaten 2 ay hiç adet görmedim düşük yaptım şuan hiçbir ilaç vs kullanmıyorum ha bu arada pcos da genelde kilo problemi var ben 83 kilodan 72 ye indim halada veriyorum istemeden sen kaç kilosun

canm ben 1.5 yillik evliyim evlenmenden önce 55 kiloydum şimdi 62 falan oldum evlilik yaramadı bana hep sikintiden yemek yeme isteği var bende birde bekarken hep calışiyordum evdlendim eşim izin vermedi çalışmama öyle evde oturup kilo alıyorum bende

Pko mu vardı sende canım inofolic kullandım ben 3 kutu ama yanında klomende kullandım o sekilde hamile kaldım yumurta takibi de yaptırdım bu arada

Ben ilk bebeğime onunla hamile kaldım fakat o zaman bi sorunum yoktu.
artık adet düzensizliğim var kullandım ve fayda etmedi

Bende 2.kutuya geçtim bu hafta inofolic combi ve dostinex kullaniyorum devlet hastanesine gittim bisi demedi pcos oldumu soledi sadece bunları kullan dedi. Dostinex 4ay kadar surcek inofolicide 4 ay kullanxam olmadi tekrar gidicem.

Canım bende de vardı hemde baya kötü durumdaydım bu sekilde kaldım yumurta gelişiyor mu her ay baktı mı doktor her
Canm ben yumurtlama takibi yapıyorum ve hey ay yumurtlama görüyorum buna rağmen olmuyor bende anlamdım

Canım pko da biraz uzun sürebiliyor eşinde bir sorun var mı peki
Eşimde de sıkıntı vardı sprm sayısı azdı tedavi oldu ve düzeldi diye biliyorum ama bu ay tekrar test yapacak bakalım değerler nasıl inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…