- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Yan etkilerinde yok düzene sokuyor ama bilmiyorum ben de belki ters etki yapmıştırPeki yan etkilerini baktın mi normalde düzene sokuyor diye biliyorum canm ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yan etkilerinde yok düzene sokuyor ama bilmiyorum ben de belki ters etki yapmıştırPeki yan etkilerini baktın mi normalde düzene sokuyor diye biliyorum canm ben
Hayır cnm onda bisey yoktu bende pko vardı yumurta tembelliği de denilebilirPeki eşinizde sıkıntı varmiydi
Peki yan etkilerini baktın mi normalde düzene sokuyor diye biliyorum canm ben
Birde prolaktinim biraz yüksekti doktinex kullandım hamile kalana kadar bırakma dedi doktor haftada yarim şeklinde yuttum onudaHayır cnm onda bisey yoktu bende pko vardı yumurta tembelliği de denilebilir
Canım bende 1 aydır kullanıyorum. Ovulasyon testi yapıyorum 4 aydır. Normalde hep 14. günde yumurtlama oluyordu bu ay 18. günde oldu. Yani ilaç bende de gecikme yaptıBen kullandım şu an 3.kutudayim adetim iki gün geçti. Adet günü test yaptım ama negatif acaba ilaç geciktirme mı yaptı![]()
En iyisi beklemek bir kaç gün daha olmazsa testi tekrarlamak. Birçok kişi adetini düzenlediğini hatta daha erken geldiğini söylüyor. Galiba bizde farklı etki yapmış olabilirCanım bende 1 aydır kullanıyorum. Ovulasyon testi yapıyorum 4 aydır. Normalde hep 14. günde yumurtlama oluyordu bu ay 18. günde oldu. Yani ilaç bende de gecikme yaptı![]()
Evet galibaEn iyisi beklemek bir kaç gün daha olmazsa testi tekrarlamak. Birçok kişi adetini düzenlediğini hatta daha erken geldiğini söylüyor. Galiba bizde farklı etki yapmış olabilir![]()
Hayır aksine hiçbir şey yokEvet galibabide benim aşırı kasık ağrım var sende de var mı böyle bi durum?
Ben ilacın yanı sıra birde bal çörekotu tarçın karıştırıp yemiştim. Belki de ikisi bir ağır gelmiştir ondandır. Aynen hayırlısı hepimiz için ne yapacağımı şaşırdım ben artıkHayır aksine hiçbir şey yokara ara sol kasığıma adet olacakmışım gibi ağrı geliyor bir şey akıyor sanıyorum bir bakıyorum ki hiçbir şey yok
hayırlısı artık
Ben de hayıt ile birlikte yapmıştımBen ilacın yanı sıra birde bal çörekotu tarçın karıştırıp yemiştim. Belki de ikisi bir ağır gelmiştir ondandır. Aynen hayırlısı hepimiz için ne yapacağımı şaşırdım ben artık![]()
Merhaba henüz adetime 10 gün var ama nedense bu ay fazla umutluyumtest yaptınız mi yoksa adetinize varmi bende bu ay kullanmaya başladım
Aynı şeyleri ben de bu ay yapıyorum peki ne kadar zaman beklediniz bebişinizi?Insallah olur cnm adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik inofolic toz şase içtim yumurtlama günümü buldum ogune kadar içtim sonra kestim adetim 5 gün geçti inanmadım eşimin ısrarıyla test yaptm düşün yani coksukur olmuş doğurdum biledarısı sizlere
Merhaba canım benim reglim bu gün bitti hayırlısı senin için inşallah vardir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde peki bu y neden bukadar umutlusun yumurtlama mi takip ettinBen de hayıt ile birlikte yapmıştımilk 10 gün devam edebildim. Karnım şişmişti ve ağrı yaptı çok ağır geldi galiba ikisi ben de hayıtı bıraktım.
Merhaba canım benim reglim bu gün bitti daha var yani umutlanmam için Allah kimsenin kucağini boş bırakmasın peki sen yumurtlama takip ettin bu ayMerhaba henüz adetime 10 gün var ama nedense bu ay fazla umutluyumbakalım ne olacak . Sizin durumunuz ne reglinize daha var mı
Bende doktora gittim test tahlil yapınca bir sıkıntı yok dedi ama folik verdi sizin gibi, ben aylarca kullandım gebe kalamadim. Tekrar doktora gittim işe yaramadı dedim. Rahim filmi cektirdim orda sıkıntı çıktı. Yani sadece o ilaca bağlı kalma araştır ve tekrar git derim. Zaman kaybı olmasın diye. Geçmiş olsun bu aradainşallah tez zamanda tekrar güzel haber alırsın meleğini kucağına alırsın ben hiç hamile bile kalamıyorum en kütüsü bazen çok karamsar olabiliyorum ve hiç bir zaman anne olamayacağim sürekli hep öyle düşünüyorum ve çok üzülüyorum![]()
Canm ben adetimi bekliyorum adet olursam Altan muayne edecek bakalım ondan sonra bende rahim filmi çektirecem bakalım aşamalı gidecez sizde ne sıkıntı çıktıBende doktora gittim test tahlil yapınca bir sıkıntı yok dedi ama folik verdi sizin gibi, ben aylarca kullandım gebe kalamadim. Tekrar doktora gittim işe yaramadı dedim. Rahim filmi cektirdim orda sıkıntı çıktı. Yani sadece o ilaca bağlı kalma araştır ve tekrar git derim. Zaman kaybı olmasın diye. Geçmiş olsun bu arada
Aynı şeyleri ben de bu ay yapıyorum peki ne kadar zaman beklediniz bebişinizi?
[/Q 1 buçuk yıl bekledim cnm
Umut değil de. Ne bileyim adet olmadım henüz belki de bu yüzdendir.Merhaba canım benim reglim bu gün bitti hayırlısı senin için inşallah vardir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde peki bu y neden bukadar umutlusun yumurtlama mi takip ettin
Adetin geçti mi canm merak ettim beni bilgilendir lütfenUmut değil de. Ne bileyim adet olmadım henüz belki de bu yüzdendir.
Evet 4 gün geçti. Test yaptım şimdi negatif. Galiba ilaç geciktirdi. Testi erken mi yaptım acaba, bilmiyorum.Adetin geçti mi canm merak ettim beni bilgilendir lütfen
Peki belirti falan varmi sende belki erken yapmışsınırEvet 4 gün geçti. Test yaptım şimdi negatif. Galiba ilaç geciktirdi. Testi erken mi yaptım acaba, bilmiyorum.