kızlar ilişkim sallanıyor:(

Aynen hep ilk önce asgarisi ödenir sonra borçlar tavan yapar.Sonrada miras gelicek aşkım takma kafaya o zaman hepsini öderiz derler..tabi o mirasda hiç gelmez nedense....

kesinlikle aşkım kelimesinin devam etmesi çok hoş ve iyileştirici etki yapmış. diğer düşüncenize katılmıyorum, bence önemli bir konu "büyütülmeden" bile. büyütülecek kadar küçük bir şey değil. ortada bir yuva hayali var ve o yuvaya katkıda bulunmakta isteksiz bir adam var ortada, ailesini geçtim de. bana yapılsa acaip sinirlenirdim.

annem babam yok malesef ikiside vefat ettiler

canım benim başın sağolsun onlar yattıkça Rabbim sana ömür versin...
sahipsiz görmüş bunlar seni, benim anladığım o, tek başına sen ne kadar üstesinden gelebilirsin bu işlerin, bak ben 20 günlük evliyim eşimde bende memuruz birikmişide vardı eşimin ona rağmen borcumuz var ev kurmak kolay değil, yuva kavramı bilmeyen adamdan koca olmaz, oyunmu önemli eve alınacak bi masa sandalyemi, zaten 9 ayda biçok şeyi halletmiş olması gerekirdi

düzelttim başlığı cnm . bizim hiç tartışmamız olmadı aslında 3 sene boyunca hep bi taraf alttan aldı çünkü o kadar çok seviyoruz ki birbirimizi küs kaldığımızda barışırken bile ağlayarak barıştık hep ama tartışmamak küsmemek bi ilişkinin mükemmel gittiği anlamına gelmiyormuş arada konuşmak tartışmak lazım bilmiyorum belki bunuda atlatır barışırız ama evlilik dört duvar arasına girmek ne bileyim ürküyüo beni ben çok güçlüyüm bir çok bayana göre 11 yaşında baba mı kaybettim ve hep çalıştım zorluklara göğüs gerdim bunuda atlatırım üstesinden gelirimde ah şu kadınlara özgü duygusallık hassasiyet malesef bende de var ve biz kadınlar çok hisliyiz ve çoğu zaman hislerimizde yanılmıyoruz

5 yıllık evliyim... evimde ne doğru dürüst bi halı ne doğru dürüst bi perde var...
kazandığımız da öyle milyarlar değil bize yetecek kadar...
ama ben 1 gün bile eşimin aldığı bir şeye kızmadım... bir söz söylemedim..
çok gereksiz şeyler aldığını gördüm ama kendi çalışır istediğini alır...
ben de gereksiz şeyler aldığım oldu ama eşim de bana hiç bir şey söylemedi...
şu 3 günlük dünyada istediğimi alamayacaksam, aklım bişeylerde kalacaksa para kazanmanın ne anlamı var ki...
bu dünyaya yaşamaya geldim... yarın ne olacağı belli değil...
para bulunur, borçlar ödenir, eşya alınır..
ama kırılan kalbi yeniden kazanması da zordur...böyle küçük şeyler için birbirinizi kırmayın bence...
para nedir ki yaa... varsın evinizin eşyası eksik olsun...
değer mi sevdiğinizi kırmaya..

Aynen hep ilk önce asgarisi ödenir sonra borçlar tavan yapar.Sonrada miras gelicek aşkım takma kafaya o zaman hepsini öderiz derler..tabi o mirasda hiç gelmez nedense....

orayı atlamışım ben... tabi havadan gelecek paraya güvenerek de harcama yapmıyoruz...

aradaki dengeyi kurmak kaydıyla tabiki insanın hiçbi şeyde gözü kalmamalı ama uçan kuşada borcu olmamalı, gevşek bi adam olmak başka bişey iyi yaşamak istemek başka bişey

ilişkimde bu sorunları tek bir kalemde silecek o kadar güzellikler var ki ama ilgisizlikleri biraz canımı sıkmaya başladı artık daha öncedende açtığım konularda düşüncelerini yazanlar erkek tarafı hep ağırdan alırlar ve 2 ay içinde herşeyi yapar bitirirler dediler bunların planları nedir ne değildir hiç bilmiyorum seneye yaza evlenecez diyo nişanlım bakalım görecez neler yapacaklar neler yapmıcaklar

aradaki dengeyi kurmak kaydıyla tabiki insanın hiçbi şeyde gözü kalmamalı ama uçan kuşada borcu olmamalı, gevşek bi adam olmak başka bişey iyi yaşamak istemek başka bişey

evet haklısın dedim ya orayı atlamışım ben... sadece PS aldı diye çıktı sandım tartışma...

tamam yanlış zamanda almış olabilir...
ben kirada oturuyorum çalışıyorum çok şükür yetiyor paramız ama borçumuzda var ufak tefek..
eşim almak istese ps çok sevinirim..çünkü bende bayılıyorum onunla oyun oynamaya...

arada saygısızlık yok,aldatma yok,şiddet yok tek sorun paramı...
tamam herşey para demek değil ama almış ayda yılda istediği bir şeyi büyütmenin üzülmenin anlamı yok bence..

Kızlar her zaman özverili olduğu için böyle sıkıntılar yaşıyor sabırım. Bende nişanlıyım seninkine benzer sıkıntılar yaşıyorum zaman zaman...
Ama sabır sabır diyorum çünkü herkes b öyle yada daha farklı durumlar yaşayabiliyormuş nişanlılık döneminde.
Allah herkese sabır versin inşallah nişanlın da durumu biraz olsun anlar.
Mutluluklar canım

borç da öderim alttan da alırım aşkımı da yaşarım diyosan evlen güzelim, bu arada düğünü seneye yapıcaksanız ve belli bi yer varsa istediğin şimdiden tutun, biz 8 ay önceden tuttuk genede istediğim gün boş değildi, yani bu işlere bari başlayın

yazdıklarınız içimi burktu.yazdıklarınızla kalbınızı kırmak ıstemem ama yakından tanıdık geldı yazdıklarınız...
Eger bır erkek sıze soz verdıyse (nısan takmak ) o sozu tu-ta-cak!!!
he tutmuyomu hıc ugrasmayın olmuyor cunku deger verdıkce sızın degerınız dusuyor
üstelık aılesı gun gelıyor sevıyosun bekledın deyıp bunu neyazıkkı kullanıyor benım sorumsuz oglumu adam ettı demıyorlar
sevdıgınız bellı ama yetmıyor ıste sevmek bırgun bu sevdıgınız adamdan nefret etmek varsa ucunda bırakın ıcınızde guzel kalsın..
anne babanızı kaybetmıssınız uzuldum sız sımdı beraber 3 yılda paylastıklarınzıı dusunuyorsunuz bırını hayatından cıkarmak kolay degıl ama bunu onunda dusunmesı gerekmezmı??
neolur kalbınızı dınlemeden degısır demeden dusunun
baskası cıkmaz karsıma sevememde demeyın cıkmasada canınız yanmaz cunku ınsan fedakarlık yaptıgı adamın onun ıcın fedakarlık etmedıgını gorunce canı yanıyor...
Allahyardımcınız olsun

ne güzel söylemişsin bende hep böyle düşündüm verdkçe verdim para önemli değil benim için ailem olsun mutlu olayım babası borcum var vercem dedi borç verdim annesi pazara gidecek parası yoktu verdim nişanlımın kart borçuna yardım ettim kredi borcuna yardım ettim istesinler hala yaparım çünkü çok şükür ne borcum var ne ev kiram var ne fuzuli harcamam var olduğu yere kadar yaptım ama hiç birşey görmemek ve borç adı altında alınan paraların gelmemesi (ki geri verecekler düşüncesiyle vermedim sadece borç geri verecez dedikleri için kızıyorum) canımı çok sıkıyor artık. çeyiz alıyorum söylüyorum hayırlısı olsun bile demiyorlar çeyiz lafı açılmıyo kızım neler yaptın var mı bi ihtiyacın diyen yok yengesi dedesi dayısı sordu annesi babası hiç bişi sormadı

Aslında sende şöyle birşey yapabilirsin..
yani evlendiğin zaman borç ödemekten korkuyosan ...
borçlarımız bizi bunaltmayacak kadar azalınca düğünümüzü yapalım daha rahat ederiz de bakalım ne diyecek nişanlın...
bu arada Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun annenin ve babanın...

başlığı okuyunca amanın dedim erkek üye! "kızla ilişkim sallanıyor"..adama bak dedim,sevgilisiyle sorununu buraya yazmış

nişanlılık döneminde türlü sorunlar ortaya çıkabiliyor.zaten o dönemi kısa tutun demeleri de bu yüzden..nedense hiç yoktan sebeplerden bile ortalık karışabiliyor.

ailesinede sen bakıyosun yani nerdeyse, anacım pazar parası olmayandan ne yardımı bekliyosunki sen o çeyizi sen yapıcaksın mecbur

maddi manada sıkıntılı ve önünüzde de daha çokkkkkkkkkkkkk paraya ihtiyacın duyulacağı bir döneme girerken gerçekten çok gereksiz olmuş bu playstation

senin ve nişanlının yaşın kaç ?

ailesiyle ilişkilerin ne seviyee ?

sana maddi ve manevi destek olan birileri var mı?
çalışıyor musun ?

ps almaya gittiği gün söyledim 2013 diyoruz düğün tarihine ama 2014 yapalımda hem kendi ihtiyaçlarımızı hemde ev eşyalarımızı rahat rahat alırız dedim ne demek istiyosun sen diye tepki verdi. amin cnm tüm olmuşlerimizin mekanı cennet olsun

bunlar ailece yiyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…