- 28 Ağustos 2020
- 8.378
- 36.955
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Espri anlayışınız hiç hoşuma gitmediNaptın canım isim düşündün mü?
Boyle bir şeyin imkani yokkÇok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Espri mi ne esprisi?Espri anlayışınız hiç hoşuma gitmedi
Ama testte hafi bi çizgi görüyorum ben sankiBoyle bir şeyin imkani yokk
Gerçekten imkansız mı pekiEspri mi ne esprisi?O kadar eminsin ki hamile olabileceğine, ben de inanmaya başladım artık ne diyim.
OlabilirrrKilodum her zaman sürtüyor yoksa yoksa olabilir mi???![]()
![]()
![]()
![]()
Bu kadar insan olamaz yazdı sen hala imkansız mı diyorsun sonra fake deyince kızıyorsunGerçekten imkansız mı peki
Evet canım eveeeeet imkansız.Gerçekten imkansız mı peki
Haklısınız siz de bi şey diyemem ben de başkası sorsa imkansız derdim ama kendinde olunca biraz değişik oluyoBu kadar insan olamaz yazdı sen hala imkansız mı diyorsun sonra fake deyince kızıyorsun
TeşekkürlerrrEvet canım eveeeeet imkansız.
Cizgi yok canim. 6 ay once olan bir şey bu . Olsaydi simdiye olurduAma testte hafi bi çizgi görüyorum ben sanki
TeşekkürlerCizgi yok canim. 6 ay once olan bir şey bu . Olsaydi simdiye olurdu
Hadi bir kere sordun olamaz dedik yok dedik hala daha ama şöyle ama burda gördüm imkansız mı? Sanki resmen dalga geçiyorsun insanlarla. Üstelik tam bir birleşme olmamış olsa bile 6 ay düzenli adet olmuşsun birinde aksamaz mı?Haklısınız siz de bi şey diyemem ben de başkası sorsa imkansız derdim ama kendinde olunca biraz değişik oluyo
Teşekkür ederim haklısınızHadi bir kere sordun olamaz dedik yok dedik hala daha ama şöyle ama burda gördüm imkansız mı? Sanki resmen dalga geçiyorsun insanlarla. Üstelik tam bir birleşme olmamış olsa bile 6 ay düzenli adet olmuşsun birinde aksamaz mı?
Çok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
TLC de izlediklerimle amel etsem kafayı yerim. Sana da tavsiye etmem. Çocuk gibi düşünmeyi bırak azıcık mantıklı düşün Allah aşkına. Mümkünse bu kafayla 5 sene kadar evlenme.Ya hiç araştırmadınız mı internette ya da tlc de mi izlemediniz varmış böyle şeyler
burada yasadığınız hiç bir şey için hiç kimseye açıklama yapmak ya da hesap vermek zorunda değilsiniz, Görüyorum ki hafiften alaya alıp sizinle dalga geçer gibi konuşanlar oluyor, Tevbe ettiğini söylemek zorunda felan da değilsin , Sana psikolojik şiddet uygulamalarına izin verme ,Çok özür dileyerek soruyorum çoğunuza garip gelecek ama ben nişanlıyım sürtünme yoluyla ilişki yaşadım nişanlımla 6 ay önce ve çok pişmanım tövbe egtim evlenene kadar bir daha asla olmayacak ama size asıl sorum şu bu 6 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olabilir miyim 6 aydır düzenli regl görüyorum karnımda büyüme yok kilo artışı yok ama internette izlediklerim hele de tlc de hamilr olduğumu bilmiyordum programı beni çok korkutuyo böyle bi ihtimal var mı sizce ne olur yardım edin
Tavsiyeni dikkate alacağım teşekkür ederimTLC de izlediklerimle amel etsem kafayı yerim. Sana da tavsiye etmem. Çocuk gibi düşünmeyi bırak azıcık mantıklı düşün Allah aşkına. Mümkünse bu kafayla 5 sene kadar evlenme.