• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

Öf yine mi ya kaçıncı artık böyle konu. Hepsini aynı kişinin açtığını düşünüyorum artık.
@Mune
Valla benim ilk üyeliğim buraya

Ama internette okudum böyle olanlar varmış

bütün uç olasılıklar seni buldu ece evet.
1. Sürtünerek boşaldı sevgilin. Spermler canlı kaldı vajinadan rahme ulaştı senin yumurtalarınla döllendi. %0.001 ihtimal
2. Hamile kaldın. 6 ay adet gördün. %0.01ihtimal.
3. 6 aylık hamilesin. Karnın büyümedi. Tekme hissetmiyorsun. %0.001 ihtimal.

hepsini çarptığımızda senin ihtimal bayağı milyonda bire düşüyor.

ama sen milyonda 1 i bulacak özel insansan bilemiyorum.

bütün uç olasılıklar seni buldu ece evet.
1. Sürtünerek boşaldı sevgilin. Spermler canlı kaldı vajinadan rahme ulaştı senin yumurtalarınla döllendi. %0.001 ihtimal
2. Hamile kaldın. 6 ay adet gördün. %0.01ihtimal.
3. 6 aylık hamilesin. Karnın büyümedi. Tekme hissetmiyorsun. %0.001 ihtimal.

hepsini çarptığımızda senin ihtimal bayağı milyonda bire düşüyor.

ama sen milyonda 1 i bulacak özel insansan bilemiyorum.
Nolur özel insan olmim ya istemiyorum ben özel olmak sıradan olim

Kafa bulmak için mi test yaptım hem de 50 liralık olanlardan bi git allasen
Belki netten indirdin paylaştın ne bilelim.. 6 ay diyorsun ya sen 7. Ayımda doğum yaptım. Biraz akıl ve biraz mantkla herşeyi çözebilirsin..

Belki netten indirdin paylaştın ne bilelim.. 6 ay diyorsun ya sen 7. Ayımda doğum yaptım. Biraz akıl ve biraz mantkla herşeyi çözebilirsin..
Ya onla mı uğraşcam tabi ki mantığıma uymuyo ama okuduklarıma ve izlediklerime göre oluyo ya da ben çok takıntı yaptım

Ya onla mı uğraşcam tabi ki mantığıma uymuyo ama okuduklarıma ve izlediklerime göre oluyo ya da ben çok takıntı yaptım
İyi de o izlediklerin okudukların gerçek bir ilişki yaşıyor. Bunu mantığınıza uydurun sonucu bulursunuz.

Back