• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilişkiden sonra 6 kez adet gören biri hamile olabilir mi

Psikiyatriste gitmeyi denesen mi acaba?
Hiç normal değil ne diye tövbe ettin onu da anlamadım.
eğer hamileysen bu çocuk Allahın bir mucizesi ve onu doğur bağrına bas. Bu mucizeye de tüm dünyadan önce biz kk kadınları şahit olduğumuz için çok şanslıyız ❤️

Ececigim karantina başına mı vurdu eğlencelik yer mi arıyorsun?
Yaaa valla öyle bir şeyy yok ama az önce tlc de hamile olduğumu bilmiyordumu izledim çok değişik geldi bi de internette benim bilmemkimim şu kadar süre adet gördü hamileyken yazanlar var içim rahat etmedi bi türlü

Psikiyatriste gitmeyi denesen mi acaba?
Hiç normal değil ne diye tövbe ettin onu da anlamadım.
eğer hamileysen bu çocuk Allahın bir mucizesi ve onu doğur bağrına bas. Bu mucizeye de tüm dünyadan önce biz kk kadınları şahit olduğumuz için çok şanslıyız ❤️
Psikiyatriste gitmek daha doğru geliyo bana antidepresan bilr kullanmayı düşündüm canım

Yaaa valla öyle bir şeyy yok ama az önce tlc de hamile olduğumu bilmiyordumu izledim çok değişik geldi bi de internette benim bilmemkimim şu kadar süre adet gördü hamileyken yazanlar var içim rahat etmedi bi türlü
Test yap o zaman, hamilelik testi.

Şu sitede evlat hasretiyle yanan türlü tedaviler gören kadınlar şunları okuyup içlerinden sövüyolarsa valla haklılar

Öf yine mi ya kaçıncı artık böyle konu. Hepsini aynı kişinin açtığını düşünüyorum artık.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Back