- 5 Ekim 2020
- 13.447
- 35.921
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa valla öyle bir şeyy yok ama az önce tlc de hamile olduğumu bilmiyordumu izledim çok değişik geldi bi de internette benim bilmemkimim şu kadar süre adet gördü hamileyken yazanlar var içim rahat etmedi bi türlüEcecigim karantina başına mı vurdu eğlencelik yer mi arıyorsun?
Psikiyatriste gitmek daha doğru geliyo bana antidepresan bilr kullanmayı düşündüm canımPsikiyatriste gitmeyi denesen mi acaba?
Hiç normal değil ne diye tövbe ettin onu da anlamadım.
eğer hamileysen bu çocuk Allahın bir mucizesi ve onu doğur bağrına bas. Bu mucizeye de tüm dünyadan önce biz kk kadınları şahit olduğumuz için çok şanslıyız![]()
eczaneden 5 liralik test alip yapmak 6 ay boyunca akliniza gelmedi miFake değilim ya daha neler böyle bi soru sormak için fake mi açim işim gücüm de mi yok
aaa öyle deme o testler de yalancı negatif olabiliyoreczaneden 5 liralik test alip yapmak 6 ay boyunca akliniza gelmedi mi
Yaptım negatif ama hala korkuyorumeczaneden 5 liralik test alip yapmak 6 ay boyunca akliniza gelmedi mi
Test yap o zaman, hamilelik testi.Yaaa valla öyle bir şeyy yok ama az önce tlc de hamile olduğumu bilmiyordumu izledim çok değişik geldi bi de internette benim bilmemkimim şu kadar süre adet gördü hamileyken yazanlar var içim rahat etmedi bi türlü
o zaman doktora gidin.gittim bakti yok dedi ama hala korkuyorum mu doyeceksinizYaptım negatif ama hala korkuyorum
Yaptım negatif ama hala korkuyorum
Takıntılı olma ihtimalin? Bence direkt psikologa git sen.Yaptım negatif ama hala korkuyorum
oha şaka mı bu
Testin fotosunu attım sanki çizgi var gibi geliyo bana azıcıkeczaneden 5 liralik test alip yapmak 6 ay boyunca akliniza gelmedi mi
Şu sitede evlat hasretiyle yanan türlü tedaviler gören kadınlar şunları okuyup içlerinden sövüyolarsa valla haklılar
Yav 6 ay geçmiş, eğer hamile kalsaydın çocuk şimdiye askere gidecek yaşa gelirdi. Salak saçma sorular.Testin fotosunu attım sanki çizgi var gibi geliyo bana azıcık
Yani 6 ay regl oldum hamile miyim diye konu açıyorsan dalga geçiyorsundur yok ciddiysen bu akıl sağlığıyla evlenmeİyi de onların hamile kalamamasının suçlusu ben miyim
Ama internette okudum böyle olanlar varmışYani 6 ay regl oldum hamile miyim diye konu açıyorsan dalga geçiyorsundur yok ciddiysen bu akıl sağlığıyla evlenme