rahat etmek için göndermediğimi yazmıştım. acarım tv yı rahat ederım ama ben her gun kızımla oyun oynadım aksama kadar, sabah yatakta gıdıklaşmakla başlayıp aksam öpücük yağmuruyla bıttı, o arada hep oyun oynadık, resım yaptık, ilahiler ezberledik. evde mutluydu kızım ve bana cok düşkündü. benden ayrı duramıyordu. yemek yaparken bıle etegımden tutup hadı oyun oynayalım dıyordu ve ben boğuluyordum. fazla özgür yetıstım ondan bu sanırım. kızım sosyalleşsin yaşıtlarıyla anlaşabılsın dıye yolladım, cunku evde gerçekten cok güzel resım yapmaya başladı, fazla ıyı! yazı yazmaya yazdığım kucuk seylerı okuyabılmeye başladı. ben herseyı ogretmeye çalışıyordum.
rahat etmek ıcın kızımı postalamadım ben okula. he gıttıgınde mutlu oldum evet, evde kendıme de vakıt ayırabıldım. o arkadaşlarıyla okulda hopluyor zıplıyor mutlu, bende evde mutluydum.
ayrıca istedıgım önerilerden birini yazıdıgınız ıcın teşekkür ederım, işaretledıgım kısmı dıkkate alıcam.
tatlım sadece Kur'an eğitimi almıyorki. okulda en fazla 1-2 saati eğitimle gecıyor onun harıcınde hep oyun hep boyama faaliyet. hergun 1 sayfa elif ba larından okuyorlar. onun harıcınde dua, sure, adaplar ogrenıyorlar.
okulunu ben cok sevıyorum, oda sevıyor. hafızaları açıldığı ıcın de okul hayatlarında daha başarılılar çocuklar gerçekten. cok ornek var sahıt olduğum.
benımki gibi ateist bı aılesi olmadığı için ve 20 yasından sonra dinini öğrenmesin temelleri sağlam olsun dıye gönderdim. tercıhımden de cok mutluyum. kızım ıcın yaptığım en ıyı seylerden biri.
sadece ben diğer ınsanlar gibi amaaaan paralarını alıyorlar kendılerı ogretsın diyip kestırıp atamıyorum. kızım okulda cok mutlu, evde benımle ders çalışmak ıstemıyor, cunku bırden yukselıyorum. kızım bunu dun yapıyordun sımdı nıye soyleyemıyorsun, oku gıtsın dıyorum. okulla ılgılı degıl benımle ılgılı genel bı sıkıntı var, herseye tahammülsüzleştim. tutumumu degıstırebılcegım farklı bı bakış acısı saglayabılecek bı onerı bekliyorum.
bu ve daha fazlası bızım aramızda da oldu ve oluyor da halen.. iletişimimiz cok ıyıydı. sadece onunla degıl butun çocuklarla. ben galiba herseyı fazla onemseyıp cıddıye alıyorum, bosveremıyorum. hızlı kosan at cabuk yorulur mısali. öle mi oldum ki bende