kızlar içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin :(

cumartesi dr gitmeyi planlıyordum zaten hormonlara baktırmak için
bakalım ,zaten hamıle kalırsam 2 hafta sonra kocama söylemiyecem ,
öyle ahh ettim
hamilesindir inşallah canım çok yürekten söylüyorum bunu inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın bebeğini kucağına değilsende Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin
bende öyle diyordum ama testte pozitifi görünce evi ayağa kaldırdım oğlum bile öğrendi:)))Bende şimdi ona nasıl açıklayacağım kardeşinin gittiğini onu düşünüyorum :(

hamilesindir inşallah canım çok yürekten söylüyorum bunu inşallah hamilesindir sağlıkla alırsın bebeğini kucağına değilsende Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırla nasip etsin
bende öyle diyordum ama testte pozitifi görünce evi ayağa kaldırdım oğlum bile öğrendi:)))Bende şimdi ona nasıl açıklayacağım kardeşinin gittiğini onu düşünüyorum :KK43:

benımde bir kızım var çok şükür 11 yaşında
olmaz da olursa onada hemen söylemıyecem çok çok üzülüyor
kalbimi bıçaklıyorlar o üzüldüğü zaman

benımde bir kızım var çok şükür 11 yaşında
olmaz da olursa onada hemen söylemıyecem çok çok üzülüyor
kalbimi bıçaklıyorlar o üzüldüğü zaman
benim oğlum da 10 yaşında uyuyor sandım dün sabah duymuş bizi yoksa söylemezdim 3 yıldır kardeş hayaliyle yaşıyor çocuğum çok üzülecek dün bana hiç iş yaptırmadı kuzum hamileyim diye için acıyor onu düşündükçe ama yapacak bişi yok artık uygun bir dille anlatıcam

Hiç sorun yok sadece eşimde 18 milyon sperm yüzde 38 hareketlilik var

Bu da bir sebep olabilir canim benim eşimin degerlerinde cok düşüktü daha da dipteydi bir ara hatta ilac da kullandi ama biz ikimizde stres yapıyorduk bazi sebeplerden sonra ne zaman ciddi anlamda attik kafadan Allah'ın yardimi ile ki vakto saati gelmişti demek ki nasip oldu.
Sizin kac sene oldu evleneli doktor herhang bir ilac onerdi mi peki?
sağol canım hep okuyorum yazdıklarını kalbinin temizliğini hissediyorum hep Rabbim gönlüne göre versin sana da senin gibi bir evlat nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim hepimize hakkimizda hayırlı olani nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerini tez vakitte okumak nasip olsun inşallah.

Bu da bir sebep olabilir canim benim eşimin degerlerinde cok düşüktü daha da dipteydi bir ara hatta ilac da kullandi ama biz ikimizde stres yapıyorduk bazi sebeplerden sonra ne zaman ciddi anlamda attik kafadan Allah'ın yardimi ile ki vakto saati gelmişti demek ki nasip oldu.
Sizin kac sene oldu evleneli doktor herhang bir ilac onerdi mi peki?

Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim hepimize hakkimizda hayırlı olani nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerini tez vakitte okumak nasip olsun inşallah.
Klomen vermişti eşime kuzum. Sonra bana da klomen verdi. Bu ay işe yaramdı. Peki siz kafadan attıkttan kaç ay sonra hamile kaldın biz kafadan atalı 1 ay oldu ama adeti görünce bugün üzüldük

Bizimşöyle oldu canim, tüp bebekten kimyasal olduktan sonra 2 ay dinlenme süresi vermişti doktor rahmin dinlensin sonra dondurulmuşları koyarız demişti, biz de eşimle bu surede ovulasyon testi deneyelim Allahtan umut kesilmez demiştik. Ilk ay tutmadı adet oldum. 2. ay yine ovulasyona devam ettik her şey çok guzel gitti ovu. Zamanini yakaladik degerlendirdik beklemeye başladık birden icime bir umutsuzluk doğdu 3 ya da 4 gun sonra eşime ara doktoru ben beklemek istemiyorum bu zamana kadar olmadi simdi mi olacak dedim bu arada istemsizce eşimi üzdüm bu söylediğimle tabii ama Rabbim işte unutturacak ya bana o kelimeler döküldü ağzımdan. Sonra konuştuk doktorla adete kac gun vardi hatırlamıyorum eşim konuşmuş adetin ilk günü gelin demiş doktor bekliyorum ki adet olayim bi heves cabucak ama bu surede ne kendimde gebelik belirtisi aradim ne acaba tuttumu diye düşündüm beynim adet olacagima öyle bir odaklanmış ki hamilelik kalacağım aklimin ucundan gecmedi hic. Adete 4 gun vardi eşimin icine doğmuş, bir de ben adetten once com gogus ve kasık ağrısı çekerdim hicbiri olmadı bunlardan da şüphelenmiş var birseyler demişti onun sayesinde ertesi sabah testte öğrendim uzun sürmesldi yani bizim. Oyle ki testlere bile inanmak istemedim o kadar umutsuzluk çökmüştü içime.
Sabir canim cokca dua ve bolca sabır Vakti zamani gelince nasip oluyor Allah'ın izni ile.

Kızlar HCG 2 ye katlıyor ama kanamam durmuyor neden olur böyle duyan veya başına gelen var mı
Devlet Hastanesi'nde dış gebelik dedi sonra özel hastaneye kendi doktoruma gittim dış gebelik değil dedi serum taktı 4 saat yattım hastanede 3 tane serum yedim crinone jel verdi ama hala kanamam var

Kızlar HCG 2 ye katlıyor ama kanamam durmuyor neden olur böyle duyan veya başına gelen var mı
Devlet Hastanesi'nde dış gebelik dedi sonra özel hastaneye kendi doktoruma gittim dış gebelik değil dedi serum taktı 4 saat yattım hastanede 3 tane serum yedim crinone jel verdi ama hala kanamam var
Ben cok duydum adet gibi kanamasi olup saglikla devam ettiren yerlesiyordur insallah umudun yari da kalmasin saglikla kucağına al
Konus onunla tutunsun annesine bu kadar zaman bekletmiş gitmez umarim
Endiselenmeyin gerekirse bi kac dr a daha gidin

Back
X